Nokia E65
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Dobro hvala i za to, a imam u kuci mrezu i lap mi je preko mreznog kabla (LAN) i desktopa nakacen na net. Lap ima svoju wireless antenu koju bi iskoristio za spajanje na fon, pa bi imao mrezu po kuci na telefonu.
Podaci lapa su sledeci:
Mrezni kabl, LAN, (konkecija na net preko Desktopa):
IP: 192.168.0.1
SM: 255.255.255.0
DG: 192.168.5.130
DNS: 81.93.82.3
81.93.82.4
Koje parametre da podesim pod wireless network connection da preko nje mi telefon ima izlaz na net, i sta u telefonu trebam podesiti? Koristim Intel-ov software za podesavanje konekcije wirelessa.
Hvala
Podaci lapa su sledeci:
Mrezni kabl, LAN, (konkecija na net preko Desktopa):
IP: 192.168.0.1
SM: 255.255.255.0
DG: 192.168.5.130
DNS: 81.93.82.3
81.93.82.4
Koje parametre da podesim pod wireless network connection da preko nje mi telefon ima izlaz na net, i sta u telefonu trebam podesiti? Koristim Intel-ov software za podesavanje konekcije wirelessa.
Hvala
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Samo sto sam kupio tel i pomislio da je extra,ugasim ti ja svetlo,kad samo svetli onaj deo tastature gde su zelena i plava sluska i ti dugmici u gornjem delu tel,dok u donjem del tel,tj tastatura gde su slova uopste ne svetli.mnogo sam se zbog toga razocarao,a inace ovaj e65 mnogo lepo izgleda i lepo radi.sta to moze da bude u pitanju?
Note IV N9100 dual
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- toda81
- Prijatelj foruma
Jel imao neko od vas uopste ovaj tel?to me zanima jer hocu da znam da li uopste na e65 svetli donji deo tastature sto mi je veoma cudno da gornji deo svetli,a donji ne svetli?da ne postoji mozda negde opcija da se upali da svetli taj donji deo tastature?/Dodatak/Zvao sam tipa gde sam kupio tel i rekao mi je da ga odnesem kod njega da ga pogleda.inace mi se svidja tel,napunio sam ga sa app koje su mi neophodne,mada nacice se jos po neka,ali mi se uopste ne svidja to gde su stavili taster olovku.totalno je bez veze i ovako je bas mnogo otezan rad.ja bas mnogo koristim taster olovku pa me interesuje da li ima neka app koja bi mogla da mi malo olaksa posao.takodje me zanima da li postoji app tipa call chatera koja je mogla da pusta zvukove u toku razgovora,a i da se u nju ubace zvukovi koje ja sam snimim?imao sam n70 pre nego sto sam kupio e65 i tada su mi se instalirane app nalazile u e:\system\apps i tu su bili folderi sa kojima sam mogao svasta da radim.sada toga nema na e65.video sa folder e:\resource\apps i kao da su sada tu instalirane app,ali to sve izgleda kao pravi haos jer nema podfoldera za svaku app ponaosob,kao sto je to bilo lepo odradjeno na os7,8,8.1
i ja imam isto problem sa osvjetljenjem numerickog dijela tastature
jeli to neki veliki problem za ispraviti ili nije? Pliiiiiiz ako je to vec neko imao takav problem i rijesio ga nek mi javi kako je prosao. Inace ostalo radi kao podmazano i zadovoljan sam telefonom.
jedino to glupo osvjetljenje...
hvala unapred!

jeli to neki veliki problem za ispraviti ili nije? Pliiiiiiz ako je to vec neko imao takav problem i rijesio ga nek mi javi kako je prosao. Inace ostalo radi kao podmazano i zadovoljan sam telefonom.
jedino to glupo osvjetljenje...

hvala unapred!
- toda81
- Prijatelj foruma
Meni su rekli da ovaj tel nema lampice na donjoj tastaturi,vec traku koja svetli.obecali su da ce da mi nabave tu traku i da mi srede da tastatura ponovo zasija.to je najveca boljka e65,a taj problem ima i jedan moj prijatelj sto drzi mob servis i kaze da se to desava cesto i sa novim tel.inace,imao sam 6600,6630 i n70 i na svim mi je zujao tel kad je upaljeno svetlo na ekranu,a verovali ili ne,na e65 mi uopste ne zuji ni kad je upaljeno svetlo,ni kada je ugaseno.tel je strava,ali ta tastatura mi vadi dusu mada sam vec navikao na nju sto ne svetli i opet mogu na svetsko prvenstvo u brzom kucanju
Note IV N9100 dual
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
toda81
Assembly:
http://rapidshare.com/files/66127201/E65_assembly.wmv
Disassembly:
http://rapidshare.com/files/66125903/E6 ... sembly.wmv
nije tesko pronaci kad se malo potrudis.
Assembly:
http://rapidshare.com/files/66127201/E65_assembly.wmv
Disassembly:
http://rapidshare.com/files/66125903/E6 ... sembly.wmv
nije tesko pronaci kad se malo potrudis.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- toda81
- Prijatelj foruma
Hvala ti.To su veliki fajlovi pa cu morati da nadjem komp za to.Ubacio mi je jedan u servisu ovaj najnoviji softwer i izdgleda da mi je zeznuo tel.Sta cu da mu radim samo da odem u JA.Tel lepo radi i npr udjem u 2app i u kad hocu da udjem u trecu app ta app se zakoci a mogu normalno da koristim ostale app.E ja odem u taskman i kill tu app sto je ukocila,ubijem je i kad o5 udjem isto se ta app zakuca.Tek kada restartujem tel sve se sredi,ali mi to strasno ide na zivce.Sta da radim?U cemu je problem?Ne daj boze da mi je zeznuo tel jer se nece na ovome zavrsiti
//znam da sam preterao,ali verujte da mi nije sve jedno.Kada mi se jedna app zakoci,ja je kill i kada udjem u neku drugu i ona je ukocena.Ima li tu neko resenje?Trazicu da mi o5 ubaci taj isti softwer.Sta to moze da bude u pitanju?Da li je nesto pogresno uradio pri ubacivanju softwera?
// Nastavak: Zar niko nema ideju zasto se ovo dogadja?Potrebna mi je pomoc da bih znao sta da kazem "gospodinu" serviseru koji mi je uprobastio tel gde je pogresio,ako uopste moze da se sredi ovo
//znam da sam preterao,ali verujte da mi nije sve jedno.Kada mi se jedna app zakoci,ja je kill i kada udjem u neku drugu i ona je ukocena.Ima li tu neko resenje?Trazicu da mi o5 ubaci taj isti softwer.Sta to moze da bude u pitanju?Da li je nesto pogresno uradio pri ubacivanju softwera?
// Nastavak: Zar niko nema ideju zasto se ovo dogadja?Potrebna mi je pomoc da bih znao sta da kazem "gospodinu" serviseru koji mi je uprobastio tel gde je pogresio,ako uopste moze da se sredi ovo