imam E61i, star 4 mjeseca, i imam priliku ga mjenjat za Tytn...(odnosno MDA Vario 2)
da napomenem, imao sam vario, mob je bio ok, ali me nervirao nekvalitetan zvučnk za razgovore, naime jako je krčio, te nestabilnost softa...makar smatram da je za to bio kriv T-mobile original ROM.
Od velike važnosti mi je jačina baterije, kvalitetan zvučnik za razgovore. MP3, kamera i slično su mi totalno nepotrebni..
Što mislite, jel se isplati prelaziti sa E61i na Tytn?
Nokia E61i vs. Tytn
jok, nemam certifikat, kupio mob rabljen 2 mjeseca.
inače jako sam zadovoljan mobom, baterija je vrhunska, ali neznam, nešto me vuče tom tytn-u. Jel ga tko ima pa da mi veli kakva ima iskustva s njim? baterija, čitljivost ekrana na suncu, kvaliteta zvučnika?
pročitao sam brdo reviewa, ali iskustvo nekog mi je važnije
inače jako sam zadovoljan mobom, baterija je vrhunska, ali neznam, nešto me vuče tom tytn-u. Jel ga tko ima pa da mi veli kakva ima iskustva s njim? baterija, čitljivost ekrana na suncu, kvaliteta zvučnika?
pročitao sam brdo reviewa, ali iskustvo nekog mi je važnije
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
imao sam prilike da radim sa titanom tj 9600 što mu dodje na isto ako se ne varam.e sada ako se ne varam moje zapažanje je sledeće
1.ok mob tj pda tj mob.
2.win os radi lepo posao/malo ko će primetiti razliku u brzinmi izmedju njega i s200 iako je ovaj 2x brži/
3.kao organajzer služi odlično
4.dosta programa koji se mogu koristiti bez sertifikata
5.bat mu traje solidno u zavisnosti kako se koristi u principu svi imaju jaku autonomiju
mane
1.slajd
2.slajd
3.slajd
zašto sam ovo napisao.zato što je taj 9600 crko posle 2 meseca ali ne kod mene već kod manijaka koji je samo pisao poruke.naravno flet je otišao.
znači moj predlog bi bio sledeći
ako dosta pišeš i koristiš tastaturu nemoj uzimati tytn jer može da rikne lako/ne mora da znači/ a delovi su užasno skupi.
ja bih ostao na e61i jer je mob jednom
1.ok mob tj pda tj mob.
2.win os radi lepo posao/malo ko će primetiti razliku u brzinmi izmedju njega i s200 iako je ovaj 2x brži/
3.kao organajzer služi odlično
4.dosta programa koji se mogu koristiti bez sertifikata

5.bat mu traje solidno u zavisnosti kako se koristi u principu svi imaju jaku autonomiju
mane
1.slajd
2.slajd
3.slajd
zašto sam ovo napisao.zato što je taj 9600 crko posle 2 meseca ali ne kod mene već kod manijaka koji je samo pisao poruke.naravno flet je otišao.
znači moj predlog bi bio sledeći
ako dosta pišeš i koristiš tastaturu nemoj uzimati tytn jer može da rikne lako/ne mora da znači/ a delovi su užasno skupi.
ja bih ostao na e61i jer je mob jednom
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Nono, ja imam 9600, mogu ti reci da je trenutno je jedna od najboljih "kupovina" bar dok ne padne cena TyTN II. Imas sve sto ti treba... jednostavno WM, tmobile je i meni bio spor ali se sredi flesovanjem. Procesor je 400MHz sto se primeti jer sam imao Neo(S200) isto WM6 i bio je dosta sporiji. Za zvucnik nisam siguran, mozda je radio rom bio kriv (radio rom - deo software zaduzen za GSM).
VeNoM, nije mi jasno kako mu je pukao flet kabl, posto sam otvorio jedno 100 puta razlicite vrste HERMESA tj Tytn, 9600, Vario II... jer je kabel malo duzi kako bi mogao da ima normalan hod, i ne mozes da izvuces tastaturu toliko da pokidas flet jer ima granicnike...
VeNoM, nije mi jasno kako mu je pukao flet kabl, posto sam otvorio jedno 100 puta razlicite vrste HERMESA tj Tytn, 9600, Vario II... jer je kabel malo duzi kako bi mogao da ima normalan hod, i ne mozes da izvuces tastaturu toliko da pokidas flet jer ima granicnike...
Dobar je tytn po meni za klasu bolji od e61i ekran na dodir brzi procesor tastatura pregledna i lepsa za koriscenje od e61i ,instalacija navigacije jednostavna i veliki izbor podrzanih programa za winmobile ...itd posto malo ko od nas moze da uzme nov htc tytn vec uzima prepakovane i lepljene fletove- mislim otvarane htc tytn telefone zbog toga i crkavaju fletovi!
Jusu flet kablovi slabi sto se kvaliteta tice ali retko crkne ako pre toga vec neko nije menjao displej ili nesto na njemu pa nije flet dobro nalegao i hoce da sklize i pukne tacnije osteti se vremenom i prekida. Uzmi tytn vidi samo da li ima na jednom srafu nalepnicu void ako ima nije otvaran ako nema sigurno jeste?
Sto se tice flet kabla on je oko 80eur komplet..
Jusu flet kablovi slabi sto se kvaliteta tice ali retko crkne ako pre toga vec neko nije menjao displej ili nesto na njemu pa nije flet dobro nalegao i hoce da sklize i pukne tacnije osteti se vremenom i prekida. Uzmi tytn vidi samo da li ima na jednom srafu nalepnicu void ako ima nije otvaran ako nema sigurno jeste?