Da li postoji Java Skype?
Da li postoji Java Skype?
da li neko zna ili je cuo za skype kao java aplikacija za motorolu ili bilo koji drugi fon.. !.?
Zaboravi na to. Problem je u tome sto java ne pruza dovoljno "aceess-a" intertnim stvarima telefona sto je potrebno za audio input-output i za networking. Tako da je to manje vishe mission impossible za sada.
Ima skype za S60 cini mi se, ako ti to moze nesto pomoci.
poz
poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
pa ako ti nije problem postavi link gde mogu da skinem taj za s60. pozDario napisao:Zaboravi na to. Problem je u tome sto java ne pruza dovoljno "aceess-a" intertnim stvarima telefona sto je potrebno za audio input-output i za networking. Tako da je to manje vishe mission impossible za sada.
pa ako ti nije problem postavi link gde mogu da skinem taj za s60.
poz
poz
shane, sto se Symbiana tice, sledeca tema bi ti mogla biti od pomoci:
viewtopic.php?t=7694
pozdrav...
viewtopic.php?t=7694
pozdrav...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 07. Apr 2005. 22:07
-
- Novajlija
Ja sam nasao nesto sto se zove EQO i postoji ocigledna saradnja sa skypom, ali mi je sve sumljivo. Ako neko zna kako ovo radi, bilo bi dobro?
https://extras.skype.com/12/view
https://extras.skype.com/12/view
Mr_Fillipo, Ima jedan program koji se zove Nimbuzz. To ti je Java aplikacija i radi na vecini telefona koji podrzavaju Javu, tako da ti nije potreban Symbian.
Meni radi na mom W880i, provereno. Potrebno je da skines Nimbuzz sa ovog sajta, evo ti link:http://www.getjar.com/products/6865/Nim ... ilefreedom
Ovaj program podrzava vecina telefona. Potrebno je da ga skines na PC i onda ubacis u telefon ili ga skini direktno preko mobilnog sa istog sajta, naravno i to je moguce. Naravno moras imati svoj Skype nalog koji ces uneti na Nimbuzzu. Ili otvori novi Skype nalog koji ces koristiti samo za mobilni.
Samo prati instrukcije kad budes skinuo program i pamti korisnicko i sifru i sve ce da ti radi extra.
Ja imam ovo na svom telefonu i radi fenomenalno, vidis cak i ko je online a ko nije.
Nadam se da sam ti pomogao i donekle razumno objasnijo.
Pozzz

Meni radi na mom W880i, provereno. Potrebno je da skines Nimbuzz sa ovog sajta, evo ti link:http://www.getjar.com/products/6865/Nim ... ilefreedom
Ovaj program podrzava vecina telefona. Potrebno je da ga skines na PC i onda ubacis u telefon ili ga skini direktno preko mobilnog sa istog sajta, naravno i to je moguce. Naravno moras imati svoj Skype nalog koji ces uneti na Nimbuzzu. Ili otvori novi Skype nalog koji ces koristiti samo za mobilni.
Samo prati instrukcije kad budes skinuo program i pamti korisnicko i sifru i sve ce da ti radi extra.
Ja imam ovo na svom telefonu i radi fenomenalno, vidis cak i ko je online a ko nije.
Nadam se da sam ti pomogao i donekle razumno objasnijo.

Pozzz

SE W880i, T250i, Nokia 6230
-
- Novajlija
Ne bih da se mešam u suštinski deo rasprave, niti da ovo preraste u raspravu o tarifama, ali to da se dobija 10MB nije tačno. Greška nije do tebe, zaista je obećano tako, ali ja sam imao taj broj godinu dana i tvrdim da 1kB nisam dobio džabe. Prešao sam na MIX i nikad više nisam telefonirao nego sada, a za manje para nego što je to bio slučaj sa pomenutom tarifom.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-
- Novajlija
Mr_Fillipo, Nema na cemu.
Veruj mi da nisam obracao paznju na to koliko KB trosi.
Najvise sam ga koristio kao Chat, ali imas i opciju poziva. I jos nesto da dodam. Ako imas Symbian telefon onda skini "Fring" preko mobilnog.Lako ces ga naci preko Googla. Isto odlican program preko koga isto mozes koristiti Skype. Odlicno je uraden ali mislim da radi samo na telefonima sa Symbian operativnim sisteom. Takode sam ga imao na Nokiji 6120c. Dakle mozes da biras. "Nimbuzz" ili "Fring"
Pozdrav

Najvise sam ga koristio kao Chat, ali imas i opciju poziva. I jos nesto da dodam. Ako imas Symbian telefon onda skini "Fring" preko mobilnog.Lako ces ga naci preko Googla. Isto odlican program preko koga isto mozes koristiti Skype. Odlicno je uraden ali mislim da radi samo na telefonima sa Symbian operativnim sisteom. Takode sam ga imao na Nokiji 6120c. Dakle mozes da biras. "Nimbuzz" ili "Fring"
Pozdrav

SE W880i, T250i, Nokia 6230
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
deana, Da bi neko mogao da da neki upotrebljiv odgovor bilo bi dobro da nam kazes o kom mobilnom se radi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Novajlija
Ja sam instalirao nimbuzz na moj k750i, i stvarno sam zadovoljan. Ubacio sam moje kontakte iz MSN-a i Skypa,i mogu da chatujem sa njima bez problema. Pokusao sam i da pozovem ali kaze da ne postoji neka vrsta podrske za nasu zemlju tako da ce dodatno biti naplaceno,u sta se nisam upustao....Ah da, poseban ugodjaj je bot sa kojim mozes da chatujes,i zabavno je. ako neko uspe da prica preko ovog programa, neka se javi sa utiscima i racunom.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
deana, Probaj ovo: http://www.orisinil.com/ymtiny/
MTiny is a free J2ME Yahoo Messenger. Directly connects to the Yahoo's server.
Just connect with your Yahoo! ID, no other registration needed.
It should works on all CLDC 1.0 and MIDP 2.0 devices. Full tested with SE K510i.
MTiny is a free J2ME Yahoo Messenger. Directly connects to the Yahoo's server.
Just connect with your Yahoo! ID, no other registration needed.
It should works on all CLDC 1.0 and MIDP 2.0 devices. Full tested with SE K510i.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora