Nokia 6120
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Telefon je extra, brz je, baterija mi traje oko tri dana, lep dizajn (ko god ga je video odusevio se izgledom)! Jos kod nijednog telefona nisam koristio sve njihove mogucnosti - iskreno nemam puno vremena, svaki mi je koristio za razgovore i poneku poruku!
Ali bi mnogo voleo da ima graficke smajlice kao 6300 (svidja mi se poljubac i onaj veliki osmeh), pa bi zamolio bilo koga da mi pomogne ako telefon ima mogucnost za ubacivanje tih smajlica!!!
P.S. vidite kako je poruka lepsa kad ima smajli
Ali bi mnogo voleo da ima graficke smajlice kao 6300 (svidja mi se poljubac i onaj veliki osmeh), pa bi zamolio bilo koga da mi pomogne ako telefon ima mogucnost za ubacivanje tih smajlica!!!
P.S. vidite kako je poruka lepsa kad ima smajli

- PeeT
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 11. Dec 2007. 19:23
- :: HTC Sensation
Zna li neko gde i kako je moguce nabaviti Masku (po mogucstvu original) za ovaj telefon, posto sam oshtetio display i farba na dzojsticku se izgulila, trazio sam po net-u i pitao u dosta radnji ali nista, ako neko zna gde i kako moze moze da se nabavi maska neka se javi. Telefon je Extra ali jbg mnogo nezan i osetljiv tako da sam mu izgubio volju. jos par ortaka imaju isti telefon i njima se nakon 3-4 meseca koriscenja izgulila farba sa dzojstika 

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Sigurno ces naci kod ovlascenog distributera za nokiu Mobis imas njihov telefon na sajtu,a pogledaj i u Com Trade-u.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ev i ja nesto da kazem. Dobio sam ovaj fon prije 4 mjeseca. Sad za sad sve extra , osim baterije. 2 dana mi bude...nekad predje preko 2... Al kako svi govore,izgleda da je to dobro . Boja sa dzojstika nije spala niti negdje drugo. Na poklopcu imaju dvije parnice, nista posebno. Samo se na suncu vidi . isto tako jedna na displeju ... Sve uredu jedino mi se uvuklo malo prasine ispod. TO mi bode oci pravo.Ali necu da cistim i otvaram dok se bas ne isprlja
to je to . 10-ka od mene

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Sve sto primas ide u inbox. U opcijama poruka mozes namestiti da ti sve to primljeno ide na mem karticu ili na mem telefona. sve sto primis otvoris u inboxu i kazes da ti snimi na recimo mem karticu i onda ti se nalazi u galeriji. A kada sve zavrsis onda izbrises iz inboxa jer ce ti djaba zauzimati mem.
Foldere mozes praviti. To radu u file manager-u
Foldere mozes praviti. To radu u file manager-u
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ilijak ako hoces da zakljucas poruke, ili bilo koju drugu aplikaciju, koristi Advanced Device Locks, a da bi iskljucio zvuk pri slikanju probaj da u podesavanjima za profile iskljucis "warning tones".
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
@mazzy
ja sam imao isti problem sa baterijom, i posto mi je tel pod garancijim ja sam smao otisao i trazio drugu... i dali su mi je bez problema... ja sam iz ns-a, ne znam kako je u bg-u po tom pitanju!
sam mi umesto dva dana, baterija drzi cetiri bez problema... znaci oko 2-3 sata muzke, 30-ak poruka, desetak min. razgovora i isto toliko neta... za to vreme u proseku!
ja sam imao isti problem sa baterijom, i posto mi je tel pod garancijim ja sam smao otisao i trazio drugu... i dali su mi je bez problema... ja sam iz ns-a, ne znam kako je u bg-u po tom pitanju!
sam mi umesto dva dana, baterija drzi cetiri bez problema... znaci oko 2-3 sata muzke, 30-ak poruka, desetak min. razgovora i isto toliko neta... za to vreme u proseku!
imam prijatelja koji ima n73,i ja imam n73 i dosta muke da install neke prog i igre.Bas zbog problema sa sertifikatom.Znas ono,vracanje datuma unazad....Konkretno,skinuo sam Tomb Raider:Legend i FE Explorer i nikako ne mogu da ih instaliram,bas zbog sertifikata.A 6120 mi se svideo zbog izgleda a citam i da mu je softver brz,ali opet volim fon sa velikim ekranom.Imao sam ranije E50,sve je super,ali je ekran mali-bar meni.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
ilijak Advanced Device locks je symbian program, kojeg prvo moras snimit, pogledaj po internetu negde da ga skines, i kad ga skines imas opciju "lock application" ili se mozda malo drugcije pise al otprilike je tako, i tu onda namestis koje programe da zakljucas, i stavs sifru i gotovo.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album