Ubacivanje acoustic drajvera i ikona

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
G-Man
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Mar 2008. 05:27

Post od G-Man »

brate jel ti kuci sedis u fotelji a drugi rade za tebe??? hrane te na kasicicu i sl??? probaj nesto sam da nadjes...imas google imas razne sajtove sve sto treba da ukucas je model telefona i ono sto ti treba ili priblizno tome... d'oh :dry: :? :roll:
Now that you've arrived,Please stay a while,And I promise I won't keep you long,I'll keep you forever!!!

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Murinho, i MilančeBGD je kacio elfove na prethodnoj strani :uhuh:
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

G-Man, hvala Bogu da jos neko primecuje, ja kad to napisem ispadam budala koja vredja sve na forumu :|
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

Pa meni je dovoljno problema u kuci i sto po ceo dan rintam.Kad bi me na kasicicu hranili ne bih ja sedeo za kompom i trazio nego moj brat.Ja sam mislio da ovde ima nekog ko moze da skrati muke ali ne treba mi vise jer sam nasao sajt sa elfovima.Sve u svemu hvala i nisam hteo da budem na smetnji ali vi ste to videli tako.
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Jel?!?
Samo ti imas obaveze i probleme?? A mi smo ovde roboti koji sede 00-24 i cekaju takve kao sto si ti koji ce se registrovati, ispisati 15 poruka zaredom, moliti da im se sve da na tacnu i kad dobiju sto su hteli onda odu... :x

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

Ko kaze da ja idem!I kao ti nisi bio takav kad si usao na forum i kad nisi znao pa si pitao?Aj ne prodaj tu prazne price.Ja vidim da si se ti samo sa novijim korisnicima svadjao jer kad si bio neiskusniji nisi imao razloga.Mene nije briga kakav si ti i da li ces mi pricati ovo ili ono o meni.Ja sam samo pitao jer kako da naucim ako ne pitam.Sve u svemu opetr kazem hvala na trudu to je bilo sve sto mi treba ostalo cu naci sam kad mi bude trebalo pa makar trazio 100godina a vi to imali.I ne idem sa foruma i ako si ti mislio. :P

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Murinho, pa idi... Ako ces postavljati svako pitanje po 5 puta, i ako te mrzi da citas sto drugi pisu samo napred...
Ne, ja nisam pitao vec sam prvo trazio... Tj. ovde nisam ni mogao da trazim jer niko nije ni znao sta se moze uraditi sa SE telefonima, vec sam citao i trazio po stranim forumima.
Svadjam?? Pa posvadjao sam se sa 3 korisnika koji se prave pametni kao ti i pricaju kako sve znaju i umeju, a onda krenu da spamuju po forumu za pomoc kako ovo, kako ono...
Jel?? A sad kazes kao nismo morali da ti pomognemo, ti bi nasao.Daj molim te bolje cuti, ovamo si molio da ti neko objasni kako i sta, dok nisi dobio link ne bi ni znao da trazis.Sad odjednom si postao pametan i kao znas da trazis i kao ne trebamo ti mi kao pomoc.

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Murinho »

Ne ja to nisam rekao ja samo kazem da ako necete da pomognete nemorate i da cu se snaci.I sad verovatno nece niko da mi odgovori na pitanje ali ipak cu postaviti.Da li postoji neki drajver za kontrole na fonu posto sam ubacio w880 sw i sve je cudno skroz.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Naravno da nece da ti odgovori, ne bi ni trebalo da ti odgovori jer smo o tome vec pricali...
Jer sam ja o tome vec pisao... :dry:

Black Fen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 21:54

Post od Black Fen »

Pozz ljudi.Vec dugo citam po forumu pa sam se prijavio i imam nekoliko pitanja.Da li postoji patch koji omogucava da k800 sa sw-om od w850 podrzava m2 karticu posto sam po stranim formuima citao da je to u fazi izrade pa ne znam jel napravljeno.Da li k700 moze da se flashuje u w550 posto zelim da eksperimentisem malo sa drugovim starim fonom.Odgovorite molim vas.Ostajte najbolji.

E i da li postoji nacin da se k750 cid49 brown nekako flesuje ili promeni erom u red?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pisao sam o tome...
Bolje je w880i ubaciti, naravno da svi gledaju da prilagode w880i sw k800i ali mislim da nece nista biti od toga...
I sta i da ima za M2?? Ako hoces ubaci w880i sw pa ces imati podrsku za M2...

Sto se tice k700-->w550i pa ti ako mislis da moze ti onda uradi... Mislim kao da si pitao jel mogu da flashujem k750i u w950i.

Sto se tice k750i cid49 brown, postoji nacin, tako sto ces da poneses pare i odes u servis da ti to oni urade(naravno ako znaju)

Black Fen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Black Fen »

Probao sam sad i w880 ali su nesto cudne kontrole pa sam vratio na staro.Sad sam tek video da nema sanse k700-w550 jer se i hardverski dosta razlikuju.

Da li ima da se u bg kupi cruiser kabl i koliko kosta.Cuo sam da sa njim mogu da menjam erom u red.Da li je to istina?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

:wink:
Ja ipak mislim da je potreban box :roll:

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Dancsi »

MilančeBGD, a zar nije neko pricao da moze da se ubaci razliciti cid u db2020 tlelfone ako se cekira bypass db2020 security ?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa to je verovatno za update CID49 na CID51 ili sad CID52 koji je vise u upotrebi :roll:

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Dancsi »

MilančeBGD, a ne moze downgrade ???

Black Fen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Black Fen »

A opet pitam da li cruiser ima da se kupi posto sam nasao uputstvo kako da promenim erom.Sta znaci ako je brown erom?Jel to neki zaostali fon onda?

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Koji je trenutno najbolji acoustic driver za mjuzu preko slusalica (a moze i preko zvucnika)? Cini mi se da ste pricali ranije o nekom Peter's HiFi driveru, ali ne mogu da nadjem link za njega. Jel ima neki bolji od Petera HiFi?
Konacno sam kupio usb kabl, pa bih malo da se zezam, obecavam da necu zapitkivati, jer je uputstvo napravljeno vrhunski :D

Metnite Petera ili neki bolji u edit na prvu stranu :wink: :) :D

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 23:04

Post od steffa54 »

Ja bih hteo da ubacim nove ikonice,i skinuo sam jedne ali tu sam dobio vise ikonica.Pa bih hteo Milanche tebe da pitam da li trebam svaku pojedinacno da replace-ujem ili sve odjednom??
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Bekra, peter's hifi v2, okacio sam ga koliko se ja secam...
steffa54, sve odjednom zajedno sa menu.ml

Odgovori