miodrage napisao:E znao sam da ces ti Vojkane prvi da se javis, znachi, osetio sam te

Ja se slazem da je tesko svima ugoditi (tj. to je nemoguce) ali ovde se niko nizasta i ne buni, takav smo narod, cuti se i trpi, kao cuti, dobro je dok nije gore i sl. E pa nije tako!!!
hehe

Ne bune se zvanicno, ali to je zato sto bi uglavnom islo na njihovu stetu (promena broja). Ali zamisli da se bune, a bunili bi se za sve ovo sto sam nabrojao + jos milion stvari, pa to bi bio opsti haos. Ovde bi svako hteo da se ugodi bas njemu, a velika vecina je odavno izgubila kontakt sa realnoscu. Malo li si puta i ovde na forumu procitao izjave "a sto ne bi minut u mrezi bio dinar i po, oni ionako nemaju neke troskove tu" i sl bisere.
Meni recimo mnogo vise od ovog (prakticno) poskupljenja smeta njihovo obrazlozenje. Poskupelo pa jbg, sta da se radi, niko se nije bunio kada je pojeftinilo ili kad je mobtel sa 60/1 presao na sekundno tarifiranje na postpaidu, a i to su bile promene tarifiranja. Ali oni bre kao da se takmice u disciplini "ko ce da smisli nebuloznije obrazlozenje a da mu prodje". Posto sve moze da prodje, mogucnosti su neogranicene
Ne znam da li si upucen, Telenor je slao ovakvo pismo:
"Postovani,
U skladu sa kretanjima na trzistu i zelji da svojim korisnicima ponudi sto bolje uslove, Telenor je unapredio ponudu i dodatno je prilagodio Vasim potrebama.
Tarifni paket PRENESI sada Vam omogucava jos vise minuta i poruka u okviru iste mesecne pretplate.
Kao korisniku PRENESI xx paketa, sada Vam na raspologanju stoji xx minuta razgovora i xx SMS poruka, sto je xx vise nego do sada. Cena minuta i SMS poruka u Vasem paketu ostaje ista, kao i Vase mesecno odrzavanje.
Od 12. marta, pozivi u tarifnim paketima: Jedna cena, Moje vreme, Vise price i Prenesi se tarifiraju po broju utrosenih sekundi, nakon prvog minuta razgovora.
Vas Telenor"
Samo jos fali "E da, " na pocetku boldovane recenice.
Ili da po njihovim istrazivanjima prosecan razgovor traje duze od minuta. Zivo me zanimaju detalji o tom istrazivanju...
E to je po meni mnogo veci problem jer otkriva kakav stav oni imaju prema korisnicima, a to sto ces da platis parsto dinara mesecno i nije neki problem ako posmatras siru sliku, gledaj nam vajnu politicku elitu koja ti kroji sudbinu, gledaj cene ulja koja su otisle vise od 50% gore za 3-4 meseca, gledaj benzin, gledaj stanje na berzi, u investicionim fondovima...
miodrage napisao: Mene iskreno ne dere niko
Postoji (znacajno) jeftinija alternativa - da, deru te.
miodrage napisao:i da, ja imam kontrolu nad svojim racunima.
Nemas ti nikakvu kontrolu, to ti samo mislis. Tvoja kontrola se svodi na hipoteticko "ako me zalome ja cu to odma da vidim i necu da uplacujem kredit", koliko sam shvatio lekar si, pretpostavljam ozbiljan covek, ne verujem da bi sebi dopustio da postanes tzv cimac

jednom za "mislim na tebe", 2x za "pozovi me"

I ako se na to doda da bi mesecno placao 0 umesto 180 u tom nekom hipotetickom i nemogucem slucaju, onda je ok, stvarno se "isplati" koristiti prepaid po tim cenama...
miodrage napisao:Ti i ja smo vec polemisali o ovome, i mozemo jos do u nedogled, ocito da se nikad ni u cemu necemo sloziti i to je to. Stoga i necu da ulazim u nova razglabanja sa tobom, jer bi to bilo kontraproduktivno.
Mozemo, i koliko god ti imao slobodu misljenja koja ti dozvoljava da pricas o tome tamo gde mu vreme i mesto nije, toliko je i ja imam da te poklopim kada mi je dosadno i lepo sam raspolozen
miodrage napisao:Reci cu samo to, da je postpaid toliko dobar, ne bi vishe od 60% korisnika mobilne telefonije bilo prepaid.
Sa argumentom vecine si me potpuno ubio. I Milosevic je imao tih 60% ako ne i vise.
Ipak povlacim ono gore o ozbiljnosti