Da li postoji Java Skype?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Ako su ti to Yahoo username i password koji ti rade sa Yahoo messengerom na PC-u onda nema potrebe da definises nove.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
deana, Znaci ti uneses svoj Yahoo ID i lozinku i odbije ti pristup? Da li ti to radi samo Nimbuz ili si probala i nesto drugo? Da li si sigurna da si tacno otkucala lozinku (velika i mala slova itd ...)?
- tomas.hokenberi
- Moderator
deana, Meni se u nimbuzzu normalno prijavljuje na MSN i Yahoo messenger. Unosim Yahoo ID (deo Yahoo email adrese do @ (tomas_hokenberi od tomas_hokenberi@yahoo.com) i yahoo password i sve normalno radi.
Da li ti uspevas normalno da se ulogujes na nimbuzz server sa nimbuz lozinkom i passwordom uopste? Na kojoj si mrezi? Ako si slucajno na MTS 064 da li za java aplikacije koristis gprsinternet kao APN?
Da li ti uspevas normalno da se ulogujes na nimbuzz server sa nimbuz lozinkom i passwordom uopste? Na kojoj si mrezi? Ako si slucajno na MTS 064 da li za java aplikacije koristis gprsinternet kao APN?
Hvala ti puno. Kad sam skinula Nimbuzz, videla sam da postoje neka podesavanja i to: APN, Login ID, Password, Proxy, IP adresa i Port, pa sam tu svasta lupetala. Dakle, podesavanja kod tog programa, nevezano za GPRS, koji sam jos ranije odradila.
Uspela sam preko wap.tjat.com da udjem u svoj nalog, ali nisam primila poruku na komp, a nisam bila istovremeno i na jednom i na drugom.
Pokusacu da jos nesto iscackam. Zahvaljujem se jos jednom na pomoci.
Uspela sam preko wap.tjat.com da udjem u svoj nalog, ali nisam primila poruku na komp, a nisam bila istovremeno i na jednom i na drugom.
Pokusacu da jos nesto iscackam. Zahvaljujem se jos jednom na pomoci.

- tomas.hokenberi
- Moderator
miodrage, deana, Nece bit da je gprswap bolji. Meni 90% java aplikacija nece da rade sa apn=gprswap.
Mislim naravno na java aplikacije koje koriste gprs kao sto su razni icq,msn klijenti opera mini i slicno.
Mislim naravno na java aplikacije koje koriste gprs kao sto su razni icq,msn klijenti opera mini i slicno.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
tomas.hokenberi, meni sa druge strane nece da rade sa gprsinternet: konkretno Jimm, MovaChat, Agile Messenger (JAVA).
deana, Ajde ovako:
APN - ili gprswap ili gprsinternet (podrazumevam da su ti OBA APN-a podeshena u fonu - ista su podesavanja, samo razlicito ime APN-a)
Login ID: login za Nimbuzz (podrazumevam da si se registrovala)
Password - sifra za isti
Proxy - nemas
IP - stavi isti kao iz APN-a (u proxy)
Proxy - 9201 ili 8080
Na wap.tjat.com kad se ulogujes na Yahoo posalji poruku na miodrage@yahoo.com, cisto da vidimo da li radi (ako sam pored kompa, i dobijem poruku, odgovoricu ti, ako ne, znas da ne radi
)
deana, Ajde ovako:
APN - ili gprswap ili gprsinternet (podrazumevam da su ti OBA APN-a podeshena u fonu - ista su podesavanja, samo razlicito ime APN-a)
Login ID: login za Nimbuzz (podrazumevam da si se registrovala)
Password - sifra za isti
Proxy - nemas
IP - stavi isti kao iz APN-a (u proxy)
Proxy - 9201 ili 8080
Na wap.tjat.com kad se ulogujes na Yahoo posalji poruku na miodrage@yahoo.com, cisto da vidimo da li radi (ako sam pored kompa, i dobijem poruku, odgovoricu ti, ako ne, znas da ne radi

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- tomas.hokenberi
- Moderator
deana, Uradi sledece - edituj profil gde ti stoji apn=gprswap i podesi da ti je apn=gprsinternet. Probaj ponovo da se konektujes. Ako sve radi napravi novi profil koji je potpuno isti kao gprswap samo se apn razlikuje i koristi ga za java aplikacije. Zapravo profil sa apn=gprswap ti treba samo za MTS homepage (Mondo). Ako to ne posecujes slobodno samo podesi apn=gprsinternet
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
Prilikom pretrage na skype sajtu sam naisla na beta verziju za mobilne. Link je skype.com/m Verzija je kompatibilna i sa nekim telefonima kojih nema na spisku, recimo E51 - skinula sam verziju za E61 i radi bez problema.
Mala dopuna: Link se otvara iz browsera na mobilnom telefonu!!!
Mala dopuna: Link se otvara iz browsera na mobilnom telefonu!!!
Poslednja izmena od snebivljiva azdaja u Sub, 29. Nov 2008. 17:10, izmenjeno 1 put ukupno.
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro