Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ja koristim 4.1 operu i tamnu temu,slova su bela kao i u ostatku telefona,mozda je problem u temi? .

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Sta moze da bude? Do sada je je N73 radio normalno, pre neki dan sam instalirao neki druge drajvere za 6600 i izbrisao PC suite 6.85. i kada sam ga ponovo instalirao i pokusao da povezem N73 stalno izbacuje ovo na slici. Probao 100 puta brisao, instalirao i ni da makne, povezao usb kabal i opet nista. Kada krenem sa wizardom uopste ne izbacuje onaj korak u kome se bira tip konekcije (data cabal, bluetooth ili infra red...). Kako da resim ovo?

http://img143.imageshack.us/img143/9712/nokiaic1.jpg

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Phantom Lord, Bilo koju temu da izaberem slova su crna. Znaci na onim delovima gde upisujem korisnicko ime, sifru, pretraga, postove, komentare i slicno. Znaci otvor mi onu pozadinu kao za sms i kucam crnim slovima. I na operi 3 i na operi 4.1. Nije do teme jer sam ih izmenjao jako dosta bas zbog toga da vidim jeli do njih.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

presvega, ne znam da li ce ovo pomoci ali pokusaj. Obrisi sve sto ima ikakve veze sa NOKIOM sa kompjutera, naravno mislim na PC Suite i pratece programe kao sto su drajveri za USB kabl i tako i onda restartuj racunar i onda korak po korak instaliraj PC Suite i drajvere za kabl i kao zadnje povezi telefon i sacekaj dok telefon se ne instalira kao novi hardver na kompjuter i onda bi trebalo raditi. pozz

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

Problem resen! Ispostavilo se da je problem bio u nekom zaostalom driveru, nesto kao ''PC driver solution'', izbrisao sve, instalirao ponovo i sve sljaka super. Hvala i pozz.

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

sto mu ovako skoci cena??
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Pa valjda zbog trzisne inspekcije i zbog zatvaranja prodavnica! Nije samo njemu otisla cena na gore nego skoro svim telefonima! Sada je N95 8gb 661E, N82 484E, E61i 398... Ma zlo jedno!!!!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

... jel bi sada to znacilo da mogu da prodam telefon za vece pare? ili se ocekuje pad cena?
N-Naravno..!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Vidi kod mene u gradu nije doslo do promena cena! U BG-u jeste valjda zbog tih desavanja na trzistu!
Da li bi mogao prodati tel po vecoj ceni? U ovom trenutku da! Ali vremenom dok se smire strasti cene ce se vratiti u normalu!

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ma ovo stanje je samo u BG,zato sto je tu najveca ponuda i najvise se "radi" :D :D U ostalim gradovima je sve kao sto je i bilo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

ok, hvala momci..!!

:) :wink: :)
N-Naravno..!

blaf
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 16:09

Post od blaf »

Jel se desava jos nekom da ovaj povremeno nije dostupan?
Znaci telefon radi, sve ok ali kad me neko pozove dobije poruku da nisam dostupan.
Onda kad ja okrenem neki broj ili posaljem neku poruku telefon se "odglavi" i dobijam info o propustenim pozivima i stizu mi poruke.
Raspitivao sam se u mtsu i rekose mi da je to zbog radova na 3g mrezi i da bi trebalo ( ako ne koristim 3g) da to ugasim i da ce sve biti ok.
E sad, ako ga zgasim, sta gubim ? ( izvinjavam se na mogucem glupom pitanju, ali se ne razumem u telefone :D)
I plus, kako dovraga da zgasim 3g???

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

setting/network/network mode/ aktiviraj gsm
Gasenjem 3g gubis samo 3g pogodnosti,video poziv,tv i slicno.Ako ga ne koristis ne gubis nista. :)

blaf
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 16:09

Post od blaf »

ok, prijatelju, hvala na pomoci....samo jos da vidim dal ce da proradi, jer u suprotnom moram da menjam karticu :cry:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

blaf, moze biti da je to do operatera a ne do telefona jer i meni se to ponekad desava sa par razlicitih aparata. Povremeno mi se desava da kad nekog pozovem dobijem da nije dostupan, i odmah pozovem ponovo i sve je ok, a njemu kasnije stigne poruka o propustenom pozivu iako je sa telefonom sve ok.

Mozda su mreze malko preopterecene pa se desavaju ovakvi slucajevi, to mi jedino pada na pamet.

PozZ

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Ljudi koliko imate slobodnog Ram-a nakon paljenja telefona?.Ja u zadnje vreme nemam ni 17mb i to kad sa Handy Taskmanom ubijem plejer.A ranije sam imao skoro 21mb.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Kod mene i dalje 21MB, ali posto imam dosta instaliranih aplikacija brzo se spusti na nekih 15M i manje.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Kod mene nekad 21MB a nekad 20.5MB, kako kada ali se brzo smanji na nekih 19MB nakon pokretanja neki aplikacija i naravno kad ih ugasim i ima oko 19MB, mozda malo vise. Kod mene je obicna N73...

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Pozdrav svima. Kupio sam polovan n73 isada mi pravi mutne slike. neznam sta da radim. :( Da li neko zna gde mogu skinuti najnoviji softver.

darkdiz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 11. Jun 2007. 09:58

Post od darkdiz »

Sale to se i meni desavalo i stalno mi je prijavljivao da obrisem nesto jer je ram memorija puna,nisam mogo ni poruku da posaljem,sve sto treba je da resetujes tel al pre neko sto to uradis bekapuj telefon.Imas tu na forumu kako se to radi.

Odgovori