Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

izbrisao sam easy reject i u trenutku se oslobodilo se 8mb memorije , ovo još nisam video (na N73) , telefon je bio kompletno pobrljavio , uradio sam malo pre i reinstal softvera preko NSU , format m.kartice i sad ubacujem programe , žešća fora je što mi posle reinstal softvera pokazuje slobodno 24mb u telefonu a preključe kad sam instalirao easy reject 30mb ... kakva budalaština :o
16 godina na forumu MOBILNISVET

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

zoreli, koju veyiju firmwera imas?Cudi me kako si uspeo preko NSU'a da reinstasliras softver,ja pokusavao sto puta-nema sanse.A inace nisi morao preko NSU-a ista stvar dobijas i resetom
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Sale_M, posto je za Balkan kod povucena nova verzija onda te nemoj cuditi sto ti ne nudi reinstall, sad ne mozes da ga vratis na prethodnu verziju.

kisinjo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2007. 22:39

Post od kisinjo »

Pozdrav svima!!!! Dali je neko uspeo da sign-uje program RotateMe za nokiju N95? Ja sam uspeo da sign-ujem ShakeMe, ali RotateMe nece nikako!!!!!!! :x

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

kisinjo kako nece? jel aplikacija sis ili sisx? sisx je nemoguce signovati, potreban ti je sertifikat, i pomocu njega to uradis, a ako si vec to uradio za ShakeMe onda bi trebalo da moze i za RotateMe.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Ja sam uspeo potpisati rotateMe za n95 (neznajuci da je za n95)

kisinjo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od kisinjo »

Pa ne znam zasto nece, uspeo sam shake mi da sign-ujem, ali kad probam rotateme izbaci mi "FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x200087b5 )"

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nesto za postpaidovce:

What can FreiMinMon?
The sum of all outgoing calls in the current accounting period identify and map.
Calls to a phone number can be excluded.
The sum of all SMS sent in the current accounting period identify and map.
The beginning of the billing period is freely selectable (day 1-31).
What can FreiMinMon not?
FreiMinMon evaluates the data at the application protocol of the S60 3rd Edition mobile device. The permanent storage of the data is there to a maximum of 30 days. For billing periods with 31 days will be on 31 Day of the billing period calls or SMS, on 1 Day of the billing period led or were sent no longer taken.
In the current version, all calls to 1 minute up (60/60 Clocking).
The calculation of the call duration sekundengnauen based on the data of the application protocol. It is not ruled out that other network operators Gesprächsdauern identifying and displaying FreiMinMon thus flawed.
MMS can not be counted.
Data Connections (UMTS / GPRS / WLAN) can not be evaluated.

Runs on mobile phones with Symbian S60 3rd Edition operating system.

S60 3rd Edition devices include: Nokia 3250, 5500 Sport, 5700 XpressMusic, 6110 Navigator, 6120 Classic, 6121 Classic, 6210 Navigator, 6290, E50, E51, E60, E61, E61i, E62, E65, E70, E90, N71 , N73, N75, N76, N77, N78, N80, N81, N82, N91, N92, N93, N93i, N95, N95 8GB, N96

Versions

Version 0.93 (07.04.08)
One may call from the estimate of free minutes to be excluded.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

kisinjo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od kisinjo »

Pozdrav svima!
Kada pokusam da sign-ujem program RotateMe za N95 izbaci mi "Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x200087b5 )"!
Dali neko zna u cemu je problem???

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

aplikacija je vec potpisana sa nekim e-mail-om koji se ne slaze sa tvoim.. nadji neku drugu verziju ta je vec koriscena sto imas..

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Sale_M i milann

imam zadnju verziju (4.0736.3.2.1) N73ME i nudi mi reinstal .
16 godina na forumu MOBILNISVET

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

zoreli, to nije zadnja verzija nego predzadnja... Ali kao što rekoše više puta zadnja je povučena od strane nokie iz nepoznatih razloga...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Konacno je izasao program Smart Settings za 3rd edition.Ko je koristio ranije Os-ove zanace o cemu govorim-jedan od najboljih programa za brz pristup fukcijama telefona.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Sale_M, nisi pratio temu...pisao sam o tom programu prije par mjeseci, koliko ga već i koristim ;)
Dobro, istini za volju do sada su bile samo beta verzije dostupne, ali potpuno funkcionalne!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Sale_M, Pa mozes li navesto o cemu se radi ovim koji nisu pre koristili neke operativne sisteme :)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

napalm death, to je izuzetan program kojim mozes recimo na jednom od dva selekciona tastera dodeliti pritiskom na njega pristup bilo kojoj funkciji,aplikaciji u telefonu(nesto kao novi menu) i broj aplikacija nije ogranicen.Izmedju ostalog ima opcije za zakljucavanje tastature u bilo kojem vremenskom intervalu(moze da stavi ispod jednog minuta ako hoces).
Sensei, ovo je full verzija programa,a ja sam ranije nalazio neke koje nisu bas dobro radile.

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

napalm death, zamisli ga kao start menu na s60 :D
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Baš kao što darkado kaže, to je kao start meni u windows-u, čak se već zadnja dva mjeseca moduje ovaj program tako da umjesto "smart settings" i piše "start" na lijevoj ili desnoj strani displeja, u zavisnosti đe ga stavite. Isto tako već nedelju dana može da se nađe ovakva modovana verzija full programa.
E da, pored zaključavanja tastature i svakakvih prečica, program ima i opciju restart, što je po meni jako korisno!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Sale_M, e hvala ..evo nabavio sam program. Evo instalirao sam ga nema minuta a pravo mi se svidja. Naj vise zbog opcije zakljucavanja tstature jer me iritiralo nekad i automatsko zakljucavanje. A ja sam bas trazi dugo program kako da prosirim ili sta, ove precice sto ih ima samo 6 a eto.. sad imam i ovo cudo. Ajde bas da vidim kako jos radi pa javim.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Radi savrseno, a ima nekoliko modovanih verzija: Smart settings, Start, Enter, GoTo, Iniciar... Ja licno koristim Start.
Nasao sam jos jedan jako interesantan programchic, zove se mConnection. On prati sve vashe konekcije na telefonu (GPRS, EDGE, 3G, WiFi) prikazuje trenutnu brzinu upload/download, kolichinu skinutih podataka, a ima i odlican logger.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori