Glasanje je za fotku a ne osobu, zato nisam ni stavio imena učesnika.
Nakon 30 dana glasanje se završava i objavljuje pobednik.
Svi pristigli radovi DO 30.03.2008. su tu u konkurenciji.
Redosled fotografija je prema vremenu pristizanja prijave.
Selektovanja nije bilo.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Slike su extra,sve do jedne! :)svaka cast ljudima koji su napravili fotke, ali prva mi je nekako najbolja pa sam zato i glasao za nju.....
Btw super ti je ideja za ovakvu vrstu "takmicenja" )
A sto je glasanje tako dugo, mislim 30 dana i jel je stiglo samo 6 fotografija ili ce biti glsanje u nastavcima?
Inace po meni druga je jedina koja ima notu NE OBICNE fotografije, ostale su ok ali su mnogo standardne tj takvu svako ima bar jednu
Ja sam vise isao ka umetnosti, kvalitet sam ipak malo gurnuo pogotovo zato sto je fotografija kojoj sam dao glas slikana nocu gde bi svaki telefon imao sumovitu sliku i tesko da bi se kvalitet fotografije slikane nocu mogao porediti sa onom slikanom danju. U tom slucaju bi ona slikana nocu bila tu da ima vise igraca
miodrage, jesi li siguran da je BANDERA u pitanju? ja bi prije reko da neki most u pitanju,jer stvarno,ako je u pitanju bandera ajmo svi po 1000 din da stavimo na racun liku sto je sliko zasluzio je stvarno hahaha
Ja sam glasao za sliku broj 2.U obrazlozenju se potpuno slazem sa ovim sto je napisao LittlePrince
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Iako su sve slike poprilicno lepe i zanimljive,na kraju sam se odlucio za br.3!
Stvarno vrh slika,a posto sam i veliki ljubitelj prorode nije mi bilo bas toliko tesko da se odlucim!
Btw svaka cast svima na ovako lepim slikama!
Ja sam glasao za keca (1) , nekako mi je uhvacen trenutak u njoj i neke mi cudne osecaje budi. Ma sve u svemu nekako je drugacija. Da se zamislis... Sto se tice "lepote" to su druga (most) i treca slika (priroda). Ali i ova sa "bandere" je interesantna.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.