poz ljudi zanima me kako mogu da imam na stanju 29 dinara .. a nisam jos ni pola besplatnih minuta niti sms poruka potrosio !!! nije mi jasno
ja zovom koristicki server oni nista neznaju kaze pa to moze da vam bude od ako ste zvali inostranstvo ... ovo ono a NISAM !!! ee nije mi jasno kako tako na neke glupe fore oce da ukradu pare ! nije mi uopste za 30 din bree nego sta bi radio da mi je na stanju 4 5000 ?? isto bi bilo ona bi mi isto rekla pa mozda ste zvali inostranstvo ! hahha
a da negovorim o preseku stanja ako danas dobijete presek stanja znajte da je to ustvari presek stanja pre 5 dana ! tako da vi nemozete da znate nikad koliko u tom trenutku stvarno imate ! pa zato ja svakog prvog u mesecu resetujem tajmere za sms i za minute .. i pratim nemoze nikad da me zezne ! i sad oni meni ispiraju mozak kako sam ja zvao inostranstvo i ostalo !
dal neko ima slican problem?
Vec zaduzio a jos nisam potrosio !
ma jok brate ... sto bi isao na net preko telefona .. zasta imam komp
a to studenska biz tarifa neznam ni sta je a kamo li da sam se uclanio i da treba neku preplatu za to da placam ! nego je tu fora od 30 % korisnika a to je oko milion ljudi .. svima skinu po 30 din i eto povisice plate za mesec super .. a svako kaze pa dobro nije to nista 30 din ee u tome je fora ! a izgleda

e vidis o tome ti pricam i ja sam na mix paketu, kao sto sam rekao nije bitno za 30 din ali to mora da ima neko pokrice ! jer sta da se je 5000 ili vise ... kakav bi bio odgovor pravili bi coveka ludim i pricali kako je on to napravio .. ali pazi 100 x sam zvao operatera da popricam sa njim nekom problemu ali to apsolutno neznaci nista jer ti ljudi su tu postavljeni i receno im je oko cega mogu da pomognu a to je samo kako aktivirati sto vise usluga za uzimanje para oni apsolutno nista drugo nerade niti znaju u cemu je problem. Misli da bi bilo lepo oformiti jos jedan servis koji ce da se bavi problemima te prirode .. znaci o netacnim racunima .. o kvarovima na merezi . kvarovima na serveru , i tako neko ko moze stvarno da ti da neku informaciju .
pa tako..
pa tako..