Vec zaduzio a jos nisam potrosio !

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
enki
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 10:47

Vec zaduzio a jos nisam potrosio !

Post od enki »

poz ljudi zanima me kako mogu da imam na stanju 29 dinara .. a nisam jos ni pola besplatnih minuta niti sms poruka potrosio !!! nije mi jasno
ja zovom koristicki server oni nista neznaju kaze pa to moze da vam bude od ako ste zvali inostranstvo ... ovo ono a NISAM !!! ee nije mi jasno kako tako na neke glupe fore oce da ukradu pare ! nije mi uopste za 30 din bree nego sta bi radio da mi je na stanju 4 5000 ?? isto bi bilo ona bi mi isto rekla pa mozda ste zvali inostranstvo ! hahha

a da negovorim o preseku stanja ako danas dobijete presek stanja znajte da je to ustvari presek stanja pre 5 dana ! tako da vi nemozete da znate nikad koliko u tom trenutku stvarno imate ! pa zato ja svakog prvog u mesecu resetujem tajmere za sms i za minute .. i pratim nemoze nikad da me zezne ! i sad oni meni ispiraju mozak kako sam ja zvao inostranstvo i ostalo !

dal neko ima slican problem?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Možda GPRS, a možda uključena pretplata ako si na onoj studentskoj BIZ tarifi
.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

enki
Novajlija
Novajlija

Post od enki »

ma jok brate ... sto bi isao na net preko telefona .. zasta imam komp :P a to studenska biz tarifa neznam ni sta je a kamo li da sam se uclanio i da treba neku preplatu za to da placam ! nego je tu fora od 30 % korisnika a to je oko milion ljudi .. svima skinu po 30 din i eto povisice plate za mesec super .. a svako kaze pa dobro nije to nista 30 din ee u tome je fora ! a izgleda

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

Ja ne znam ko nema takav problem. U 99% slucajeva se to sve anulira na kraju meseca, tako da - nemoj da brines.
Stanje ce za dan-dva da krene da se azurira dnevno.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Inace ovakav problem (uslovno receno) se pojavio i kod mene i mog burazera,kod mene na mix 500 stanje je oko 40din,a kod buraza na mix1000 je oko 80 din.....
D500&E71

enki
Novajlija
Novajlija

Post od enki »

e vidis o tome ti pricam i ja sam na mix paketu, kao sto sam rekao nije bitno za 30 din ali to mora da ima neko pokrice ! jer sta da se je 5000 ili vise ... kakav bi bio odgovor pravili bi coveka ludim i pricali kako je on to napravio .. ali pazi 100 x sam zvao operatera da popricam sa njim nekom problemu ali to apsolutno neznaci nista jer ti ljudi su tu postavljeni i receno im je oko cega mogu da pomognu a to je samo kako aktivirati sto vise usluga za uzimanje para oni apsolutno nista drugo nerade niti znaju u cemu je problem. Misli da bi bilo lepo oformiti jos jedan servis koji ce da se bavi problemima te prirode .. znaci o netacnim racunima .. o kvarovima na merezi . kvarovima na serveru , i tako neko ko moze stvarno da ti da neku informaciju .
pa tako..

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

E ljudi aj malo iskulirajte. Meni je ceo prosli mesec bilo oko 50 dinara vise na stanju (mt:s) i pre par dana sam dobio finalni racun bez tih 50 dinara, znaci sve je ok, imali su neku gresku. Isto i za ovaj mesec imam 40 dinara i boli me cose
w810 + 8GB

Odgovori