Black Fen, da i ja sam to primetio... uskoro ce verovatno i njima skociti... RockStar, nije flash menu, jer k800i ne podrzava flash menije Slobodan_NS, imao sam fontove i nekako mi je original najbolji jer svaki drugi font ima neki bag, tipa sat kad je u full-u nije tako velik, neka slova nedostaju i sl...
Za dan i temp. sam vec pricao, to su elfovi
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Kako to mislis patchovan!Cek da vidim................
PHONE CHC162037 R9EC001
BLUETOOTH CXC 162058 R3A01
ORGANIZER CXC 162088 R4B02
CDA 162017/74 R1AO6
rixxon, Lux, a? Ja koliko mogu da vidim i koliko znam to sto si mi dao je od nekog UIQ telefona, a sad vidim da imas i sliku w950i... Aj pogledaj koji ja imam telefon
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Pozz!
Imam problem, a jos nisam ni poceo da moddujem fon.
Ne mogu da instaliram flash drivere nikako.
Koristim Vistu x64 Ultimate(verovatno je ona problem).
Kad prikljucim ugasen fon sa pritisnutim C, pita me za drajvere, ja postavim putanju ali nista.
Ne prodje dva minuta(jos uvek drzim C) telefon se pali i otvara mi flash disk(tj. m2).
Help any1?
milance
sve sam procitao,i sve mi jasno....ali imam jedno pitanje
ja znaci hocu samo da menjam ikonice.....da li se stari drajveri koji su u fonu prilikom ubacivanja ikonica brisu???
i da li mi trebaju neki drajveri...?
znaci ja samo hocu da menjam ikonice
hvala
MilančeBGD napisao:Sto se tice camdrivera preporucujem ti kriomag camdriver za w810i, za acoustic toshara.
Koji tacno Toshara koristis?
Jel ovaj camdriver najbolji i za K800i? Ako ne, dajte neku preporuku.
/edit:
jos jedno pitanje.. vidim da je Milanče napisao da koristi više cam drivera u telefonu, pa sad zavisi za sta je koji dobar. Mislio sam da je to nemoguce. Kako se to moze uraditi? Npr. da jedan koristim za slikanje (koji je bolji za slike) a neki drugi za snimanje video clipova.
CCC, 2 sata se slomi trazeci ali nisam uspio skontat kako ubaciti one elfove. Napravio sam one foldere u usb/other..... i nasao nekakav k800_r8bf003.lib ali nemogu da nadjem elfpack.vkp i kad to nadjem, gdje da ubacim. Mozda sutra i sam skontam ali volio bi da mi neko od vas pomogne. Hvala!
^Gojko^, sa linka koji si dao skineš priloženi fajl i raspakuješ ga (pretpostavljam da si to već uradio).
Od priloženih fajlova potrebna su ti samo ona 4 sa .vkp ekstenzijom (sličice su tu samo radi prikaza, ne treba da ih ubacuješ u telefon). Odaberi VKP fajlove koji odgovaraju tvom modelu telefona i verziji softvera.
Za ubacivanje pečeva koristi tutorijal
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.