Slike sa mobilnih telefona
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
LittlePrince bi ja isao peske al skola je izvan grada, a ja u centru grada, mada kad zakasnim na bus nije problem otici peske sa par dobrih drugarica u skolu.
kapoerista90 igrao sam i pes2008, ali po meni pes6 je mama, a ove dzojstke smo spojili uz pomoc jedne sprave koja ide na usb, plave je boje, mozda se i vidi na slici, i iz nje idu dva konektora za PS dzojstike, odlicna je stvar netreba nikakva instalacija oko drivera i tih gluposti.
MilančeBGD sa pravom su je proglasili za best sliku dana, bas extra, keep going.

kapoerista90 igrao sam i pes2008, ali po meni pes6 je mama, a ove dzojstke smo spojili uz pomoc jedne sprave koja ide na usb, plave je boje, mozda se i vidi na slici, i iz nje idu dva konektora za PS dzojstike, odlicna je stvar netreba nikakva instalacija oko drivera i tih gluposti.
MilančeBGD sa pravom su je proglasili za best sliku dana, bas extra, keep going.

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
MilančeBGD, trazice te ovi iz Skandala ili Svete da ides slikati "poznate" licnosti sa nase estrade!!!
Aj negde napisi upustvo kako da se prave ovako dobre slike!

Aj negde napisi upustvo kako da se prave ovako dobre slike!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
MilančeBGD, Dobra slika. Svaka cast.. mislim svaka cast telefonu ne tebi.

evo gledam bas slike na toj stranici i pazi ove molim te lepo... no coment.. r1aa008 SLIKA ..pa k850/n95 nisu ni blizu ovoga dok recimo uopste sumnjam da je ovo radjeno sa mobitelom a da ne govorim o k750.. SLIKA
sto jest jest, moze svako EXIF staviti kakav hoce na bilo koju sliku

evo gledam bas slike na toj stranici i pazi ove molim te lepo... no coment.. r1aa008 SLIKA ..pa k850/n95 nisu ni blizu ovoga dok recimo uopste sumnjam da je ovo radjeno sa mobitelom a da ne govorim o k750.. SLIKA
sto jest jest, moze svako EXIF staviti kakav hoce na bilo koju sliku
- MilančeBGD
- Expert
Hvala svima
Sto se tice sveta i ostalih novina
neka hvala
IDzO, uputstvo:
mirna ruka
dobro svetlo
malo podesavanja i to je to
napalm death, ma ekstra su slike sa k750i, ima jos dobrih ali npr. sad cim neki korisnik k800i ili nekog drugog modela dobije dosta ocena, i popne se negde na 6-7 mesto odmah ovi sto imaju k850i i sl. daju negativne bodove da slika ne bi bila na prvoj stranici
Pa neki dan je moja slika sa upaljacen bila na 5 mestu, ali posle 30min. vec je otisla na 60 mesto

IDzO, uputstvo:
mirna ruka
dobro svetlo
malo podesavanja i to je to

napalm death, ma ekstra su slike sa k750i, ima jos dobrih ali npr. sad cim neki korisnik k800i ili nekog drugog modela dobije dosta ocena, i popne se negde na 6-7 mesto odmah ovi sto imaju k850i i sl. daju negativne bodove da slika ne bi bila na prvoj stranici

Pa neki dan je moja slika sa upaljacen bila na 5 mestu, ali posle 30min. vec je otisla na 60 mesto

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- napalm death
- Mobil manijak
Ma ja sam se razocarao u k850 i uzduz i popreko. To je meni model za preskocit... nije ni cudo sto daju lose ocene kada im je k800/k750 konkurencija.. strasno.
Recimo na stranici ti stoji tvoja slika dana. Pise ovo ono ali kada kliknes na nju samo izbaci galeriju slika a nigde tvoje.. ne znam jesl primetio.
Recimo na stranici ti stoji tvoja slika dana. Pise ovo ono ali kada kliknes na nju samo izbaci galeriju slika a nigde tvoje.. ne znam jesl primetio.
- MilančeBGD
- Expert
Najbolja slika sa k850i je ova:
http://www.esato.com/phonephotos/cam/so ... 5D5Fk6.jpg
Stvarno je
A to sto se tice toga kad kliknes na moju sliku i ode u galeriju, jesam primetio, ali moze da se klikne na milan91 pa ce otici u moju galeriju
http://www.esato.com/phonephotos/cam/so ... 5D5Fk6.jpg
Stvarno je

A to sto se tice toga kad kliknes na moju sliku i ode u galeriju, jesam primetio, ali moze da se klikne na milan91 pa ce otici u moju galeriju

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- napalm death
- Mobil manijak
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Kao sto kazes, bolje ne pitaj jer se desilo najgore... Nisam ga ja licno znao ali opet je zalosno, al' sta se moze jer sam cuo je dosta izazivao sudbinu sa tim motorom...
Nego moram stvarno pohvaliti tvoje slike sa tim driver-ima za SE....
Eh da imaju neki driver-i za Nokiu bila bi tek onda krvava borba .......

Nego moram stvarno pohvaliti tvoje slike sa tim driver-ima za SE....

Eh da imaju neki driver-i za Nokiu bila bi tek onda krvava borba .......

- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49