N80 ili 6500 Slide

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

stifa, jel ti to iz iskustva pises? Imas N80 i ispao ti je pa se raspao? Ostaju ti otisci prstiju po njemu? Koliko je to jako spor N80? Toliko cesto koristis wifi pa si izvukao prosek i skontao da ti za sat vremena pojede bateriju?
Nemas ti pojma... Izgleda da nikad nisi ni video N80 uzivo, a kamoli ga dirao, upaklio, koristio wifi, bacao... Kad sve to prodjes onda se lepo vrati ovde pa iz svog licnog iskustva navede prednosti i mane a ne kao neka baba, rekla kazala... Ja te iz iskustva demantujem u svemu sto si napisao i zato molim te, i ostale koji nisu koristili telefone o kojima pisu, da ne lupetas i time zbunjujes ljude koji su ovde dosli da saznaju nesto o modelu koji ih interesuje. Lako je biti subjektivan i misliti da na osnovu procitanog review-a znas sve o odredjenom modelu ali praxa batice... :uhuh:

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Naravno N80 uvek sam bio za taj telefon...simbijan na prvom mestu jer otvara blato funkcija.N80 jeste stariji telefon ali ima sve sto imaju i ovi noviji mozda i vise...
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa bez daljnjeg, ne kazem da je 6500 los telefon, daleko od toga ali je N80 daleko bolji tj. funkcionalniji... Ali i to zavisi od afiniteta vlasnika... Suludo je dati pare za nesto sto neces koristiti. Mene samo iznervira to sto se nadju neki pametni da diskutuju o telefonima o kojima su sve saznali iz jednog review-a... Smesno...

Odgovori