OK DANCSI, ajd pa cu ti nekad vratit valjda na neki nacin . Ili ako hoces stranicu gdje ima na tonu tih patcheva i elfova za k800,k810 . Mada mislim da te vec boli glava od tog.
Pronasao sam privacy patch samo za k810i a nema nigde za k800 Na ovoj adresi http://theshadow86.4shared.com ima jaaaako puno patcheva i svima preporucujem da pogledaju
EDIT:
Imam par pitanja..
Kako da namestim da na ono dugme gde se pusta muzika (ono sa strane) da mi otvara mp3 player a ne da me pita da li hocu da mi pusti muziku preko zvucnika?
Da li postoji neki patch preko kog ime operatera mogu da zamenim svojim imenom posto ovo preko elfova mi nije bas najjasnije?
Da li neko mozda xpress temu za mp3 player ali plave boje posto nisam nigde nasao?
^Gojko^, privacy patch za k800i R8BF003 ne postoji i ne verujem da ce neko uskoro i da ga portuje...
1.ne znam za to ali mozes skloniti da se pojavljuje ta poruka da li da pustis preko zvucnika...
Imas patch da zamenis operator key da otvara music player...
2.ne postoji...
3.ima u zutoj, a treba da bude i u plavoj negde, ako naletim stavljam
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
ILI AKO HOCES IMA NA OVO STRANICI TOTALNO SKORO SVE PATCHEVE I ELFOVE za k800/k810 koji su skupljeni sa dosta stranica sa neta... Pogledaj..... http://okti.30.pl/
Poslednja izmena od sale987 u Pet, 18. Apr 2008. 04:51, izmenjeno 2 puta ukupno.
Uvek se prvo izbrise stari patch pa se ubaci novi... Sad si zeznuo MAIN, prvo uradi flash MAIN pa vrati sve patcheve i razmisljaj sledeci put kako i sta ubacujes
Ne Milanche hvala, kad prije procita poruku, bio sam je obrisao odma hehe. Obrisao sam OBA I prodadilo je,, IPAK hvala mnogo na javljanju! I usput gdje da stavim onaj .DC_store fajl prije pocetka patchovanja elfova jel u isti folder gdje i DYN_CONST.bin?
ricci napisao:Pozz!
Imam problem, a jos nisam ni poceo da moddujem fon.
Ne mogu da instaliram flash drivere nikako.
Koristim Vistu x64 Ultimate(verovatno je ona problem).
Kad prikljucim ugasen fon sa pritisnutim C, pita me za drajvere, ja postavim putanju ali nista.
Ne prodje dva minuta(jos uvek drzim C) telefon se pali i otvara mi flash disk(tj. m2).
Help any1?
Da odgovorim sam sebi, mozda nekom zatreba resenje...
Drzim 2 i 5 dok prikljucujem telefon i manuelno instaliram drivere iz SEUS-a.
Pa na starijim modelima (K750 etc...) su se videli smajliji u imeniku, i kad te ta osoba pozove/pošalje sms (Popup). Ne znam zašto su to izbacili kod DB2020
Danas sam uzeo k800,e sad je problem shto ne mogu da skinem drivere,ono sa Rapida,jer trazi four letters da upishem,a ponudi mi six letters Ne znam shta da radim...??? Ako ima neko dobre wolje da mi skine i poshalje na mail boodala@krstarica.com
Nema potrebe brisati, jer uglavnom sve ikonice nose naziv unselected i selected i kad se poklope iste prvo se brisu stare i idu nove, osim ako su razliciti nazivi onda ces ubaciti i nove ali ce stare ostati ali to nista ne smeta osim sto jede tel. memoriju
Da li se mogu ikonice nekako promeniti u telefonu?? Ovo pitam jer sam pre nekoliko dana video tipa sa w810i kako menja ikonice u telefonu kada je u glavnom meniju.Moze li ovo i ako moze da li moze na k800i i ako moze koji taster da se pritisne?
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
I da li mi preporucujere da stavim ovaj meni:http://topse.ru/files/file5807.html.
I gde mogu da nadjem stare ikonice kako bih mogao da ih zamenim sa novim.?:)
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.