Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
fain2daniel postoji program koji stavlja wallpaper sliku preko celog ekana, i zove se Zensis Theme DIY najnovija verzija je 1.2.0, program je tezak nekih 2.5 MB, i sasvim lepo je radio posao kod mene na ex n71.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Wucinac fotke su takve zbog samog softvera kamere,mada nisu uvek bile mutne.Nadam se i ja da ce kad izadje verzija sw 5 biti sve to ispavljeno.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 03. Apr 2008. 00:07
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Njegovan, imas temu o tome na skoro 50 strana ovde medju lepljivima sa detaljnim uputstvom, korak po korak... Nema sanse da omanes. A i uvek imas onu varijantu ako bas i ne zelis da se igras toliko sa telefonom ili ako ti je pod garancijom da ga lepo odneses u servis i svako ce ti to odraditi za 5-10 eura
Evo imam jedan mali problem sa n73 posle flesovanja pa ako neko zna kako da ga resim bio bih mu zahvalan.
Ubacio sam softver od n73me dakle poslednji verziju
4.0736.3.2.1.sa srpskim.
Problem se sastoji u sledecem.Prilikom prebacivanja mp3 pesama na telefon preko blututa dobijem poruku i kad je otvorim pita me da li hocu da je sacuvam,ja naravno kazem da i on je sacuva ali mi ne nudi opciju da li hocu da je sacuvam u memoriju telefona ili u memorijsku karticu.
Kad udjem u opciju alatke pa u profile i na personalizuj ima opcija gde moze da se izabere ton zvona ili ton poruke itd.Znaci tu kad udjem na primer u opciju profili opsti pa personalizuj ima opcija zvucni signal poruke tu uopste nemam te pesme koje sam prebacio i ne nudi mi opciju da ih postavim za zvucni ton poruke.To se isto desava i kad hocu da ih postavim za ton zvona.Znaci ne vidi ih.Ne znam zbog cega pa ako neko zna sta je problem zamolio bih ga da mi pomogne.
Ranije mi je to radilo dobro i cak kad udjem u ove opcije on mi pored svake pesme izbaci na primer ako je pesma sacuvana na mem.kartici izbaci mi pored pesme karticu.A sada nece.
Kad udjem u galeriju pa numere tamo vidi te pesme koje su na kartici i nudi mi samo opciju da se ta pesma postavi kao ton zvona.Tu nemam opciju da postavim neku pesmu za zvucni signal poruke.Eto u tome je celi problem pa ako neko ima neku ideju oko podesavanja cekam odgovor.Inace sve ostalo radi odlicno.
Pozdrav.
Ubacio sam softver od n73me dakle poslednji verziju
4.0736.3.2.1.sa srpskim.
Problem se sastoji u sledecem.Prilikom prebacivanja mp3 pesama na telefon preko blututa dobijem poruku i kad je otvorim pita me da li hocu da je sacuvam,ja naravno kazem da i on je sacuva ali mi ne nudi opciju da li hocu da je sacuvam u memoriju telefona ili u memorijsku karticu.
Kad udjem u opciju alatke pa u profile i na personalizuj ima opcija gde moze da se izabere ton zvona ili ton poruke itd.Znaci tu kad udjem na primer u opciju profili opsti pa personalizuj ima opcija zvucni signal poruke tu uopste nemam te pesme koje sam prebacio i ne nudi mi opciju da ih postavim za zvucni ton poruke.To se isto desava i kad hocu da ih postavim za ton zvona.Znaci ne vidi ih.Ne znam zbog cega pa ako neko zna sta je problem zamolio bih ga da mi pomogne.
Ranije mi je to radilo dobro i cak kad udjem u ove opcije on mi pored svake pesme izbaci na primer ako je pesma sacuvana na mem.kartici izbaci mi pored pesme karticu.A sada nece.
Kad udjem u galeriju pa numere tamo vidi te pesme koje su na kartici i nudi mi samo opciju da se ta pesma postavi kao ton zvona.Tu nemam opciju da postavim neku pesmu za zvucni signal poruke.Eto u tome je celi problem pa ako neko ima neku ideju oko podesavanja cekam odgovor.Inace sve ostalo radi odlicno.
Pozdrav.
-
bojke1 probaj da nakon prebacenih pesama uradis update na music library,pa onda da pokusas da postavis melodiju za poruku a ako ne uspe mozes da probas sa restartom telefona.
Sale_M probao sam to da odradim i nece.Ali kad odradim nesto drugo onda hoce.A to je kada obelezim pesmu koju hocu da posaljem u telefon preko usb kabla idem na copy,onda otvorim u racunaru nokia phone browser pa kliknem na nokia n73 pa udjem u memorijsku karticu i otvorim sound opciju pa digital i kliknem na paste i onda nemam problem.Znaci samo tako kada pesmu posaljem u telefon onda u profilima telefona mogu da promenim zvucni signal za poruku ili nesto drugo od opcija.Tacnije tada je vidi u telefonu i izbaci mi pored pesme da je na kartici.Izvini sto tek sada odgovaram ali ceo dan nisam bio kod kuce.
Pozdrav.
Pozdrav.
-
bojke1, da,vidis toga se nissam setio a to je tacno.Da bi mogao da izaberes za ring tone i message tone zeljenu psemu moras da je kopiras u folder sounds,bilo u digital ili simple.