Kako spakovati DivX za Symbian telefon
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Stefan33 ma naj jednostavnije ti je da uzmes smart movie, i kad udjes u program imas da podesis da konvertuje video za poseban telefon, i tu imas N95 i gotovo, i on ti sve odradi sam i samo prebacis fajl na fon, i na fonu moras imati smart movie i snimak odlican i svi zadovoljni. 

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
bestboy napisao:Moze i sa Xilisoft 3GP Video Converter 3 sa (avi,bitrate 150) ispadne bolje od smartm. ali ne moze da se stavi titl...A ceo ekran ide na 5! ...
sta ti znaci bitrate 150? u podesavanjima za avi nisam nasao da bitrate moze da se menja....aj kad vec citas ovo,deder pojasni mi koji je format u tom converteru najbolji za coreplayer ako znas. gracias

- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
MCone ako imas symbian telefon onda koristi smart movie za konvertovanje filma, u smart movie-u mozes da ubacis prevod koji ide sa filmom, a ako nemas symbian telefon neverujem da ces moci da ubacis prevod.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04
-
- Povremeni posetilac
Nasao sam taj core kodek pa cu ga instalirati. Ali otkad sam instalirao SmartMovie Converter svi fajlovi na kompu koji su mi u mpeg formatu su bez tona, i na PC-u i kad prebacim na telefon. To su uglavnom fajlovi sa youtuba. Bukvalno onog momenta kada sam instalirao taj program ti klipovi su mutirani i uopste ne mogu da ih odmutiram. Zona sumraka. Plus sto mi sve filmove/serije koje pokusam da konverujem izbacuje BUG i izlazi iz programa. Ne znam, da li je do tog konvertera ili nesto drugo? Svaki savet dobro je dosao!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 02:51
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
alesandro87 nikako ne mozes instalirati smart movie na taj telefon, jer telefon nije zasnovan na symbian platformi, ti imas s40 i jedini nacin je da snimis neki java program koji pusta avi format filmova, mada mislim da tako nesto ne postoji, filmove mozes da gledas u 3gp formatu.
-
- Povremeni posetilac
Please ako neko može da mi pomogne sa problemom koji sam gore izložio (par postova iznad). Trenutno mi je najveći problem što nemam zvuk kada puštam MPEG fajlove, bez obzira na plejer u kom ih puštam. Npr. kad pustim u Media Player Classic-u u dnu stoji ikonica sa malim zvučnikom i X pored. Preistalirao sam sve kodeke i ne pomaže. Ovo mi se desilo od kada sam instalirao Smart Movie Converter i convertovao neke fajlove. Probao sam i da uninstaliram taj program ali slaba vajda...
- supersonic
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 27. Maj 2007. 18:00
- Kontakt:
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
MrMoT, na telefonu u glavnom meniju Smart Movie player-a postoji opcija "unlock converter". Tu ćeš ukucati "request code" koji se pojavljuje u PC converter-u, zatim ćeš na osnovu njega dobiti kod.
● PRAVILA FORUMA ●