Najnekvalitetniji telefon u zivotu...

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 24. Mar 2008. 23:45

Najnekvalitetniji telefon u zivotu...

Post od grinskrin »

Moj najnekvalitetniji telefon je bio Samsung E800. Menjao sam mu 4 puta flet kabl u 6 meseci i potom ga skoro potpuno ispravnog bacio u kontejner. Prethodno sam sa namerom polomio ekran, ne secam se tacno zasto.

Koji je Vas ?

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Ja ili sam suvise pametan ili sretan ali nisam imao totalnih promasaja.
Sad da li zato sto se drzim provjerenih marki, ili sto telefon ne uzimam na samom pocetku dok jos ne preboli sve djecije bolesti, ne znam.
Ja mogu samo da pobrojim slabosti telefona koje sam imao.
Ali daleko od toga da su bile smece.
Alcatel 511 imao je vrlo gadan trosmjerni dzojstik, koji je morao oslabiti, kad prodjes sve igrice na njemu, a onda se u sljedecem krugu trudis da to bude sto bolji rezultat :D :D
6230i super fon ali mu je upadala prasina ispod maske, pa sam morao da cistim.
D820 najljepsi moj fon ikada ali slabo implementiran slide mehanizam, drugi put kada sam ga kupovao za sestru preko MS oglasa polovnog mi je lik zavalio sa crknutim fletom, znaci nije mi pomoglo ni prethodno iskustvo.
I fala mu od tad samo novo.
bilo je jos slabosti i na drugim fonovima ali nista vrijedno spomena.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Mitsubishi trium. Mada fon i dan danas radi, jedino mu je malo puknuta maskica, i ume da izgubi mrezu. A i nisam ga ja qpio, nego moja blesava tetka caletu, bez da me je konsultovala. Elem, telefon je svoje lepo odsluzio a sada stoji u fiokici...
Inache kad je tek stigao Vip, u njemu je bila kartica sve vreme.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Meni Samsung E890, na tom telefonu sem izgleda nista nije dobro, od toga sto se posle mesec dana sav izgulio, eha koji je cuo sagovornik, TS koji je bio polovicno odradjen i cesto kada malo brze kucam poruku zablokira ili otkuca drugo slovo, olovke koja je visila sa starne o konopce i koju sam izgubi (srecom nasao), kamer koja je umela da gornju polovinu slike stavi dole a donju gore, player-a koji je dodavao cudne zvuke. Imam gadan osecaj da sam nesto zaboravio ali nema veze Pozzz

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Sony J70! E to je bila kanta zesca! Onaj tockic je radio kako treba i to je jedino valjalo na njemu! Kad god sam pisao poruke non stop je bio usporen, krckao mu je i prednji i zadnji deo maske, prijem krdzav, zvucnik nikakav, vibracija neupotrebljiva, kada bih brzo kliknuo na zelenu slusalicu pa kad izbaci number busy pa onda o5 kliknem na zelenu slusku on bi automatski nekog drugog zvao iz imenika!
Kad sam ga prodavao nadjoh nekog lika nije ga ljudski ni pogledao nego stavio karticu vidi da ima signala okrenuo neki broj i vide lik da radi i dao mi kes a ja trkom kuci! :)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Znači sako ćemo tako, sad ću da napišem najveću jeres na ovom forumu, ali moram kad je tako. 3310. Šta ću kad mi je on jedini crk'o do sad :cry: Onih par ostalih sam na vreme prodao :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

Meni,hvala Bogu,nista nije bilo toliko ne upotrebljivo.Samo mi se aktuelna motorola e6 jednom pokvarila i u lg m4410 je ulazila prasina u eksterni display.

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 24. Mar 2008. 23:45

Post od grinskrin »

E da, eho sam cuo na svakom Samsung mobilnom telefonu koji sam posedovao: E700, E800, D500 i D600, cuo sam eho i kod nekog poznanika i na D800 valjda ili D820... 064 broj, pre neke 2-3 godine, kupio sam ih u razmaku od mozda 4 meseca. Inace, taj eho se pre i posle tih telefona nije pojavio, bukvalno nijednom, tako da ce pre biti da je neka greska u prilagodjenosti programa za "dekodiranje" telefona, nego u kartici.
Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

najgori su simensi, od prvog do zadnjeg, nema gorih telefona!!!! :disgust:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne verujem ni da je to telefona ni da je do kartice jer sa svakim telefonom sam imao taj problem kad stanem u odredjeni deo stana tako da ce pre biti da je do mreze. Inace, sto se tice tih promasaja... Mozda jedino moj prvi telefon Alcatel Club+ koji je bio plastikaner i imao totalno nepotreban "slajd" koji nije bio nista dguro do obicna plastika koja je klizila gore dole a pri tom ti jednostavno mogao da je skines ako je malo rasiris. 5110 mislim da se tako zvao je bio sasvim ok telefon ali mi se posle par meseci gubio kontakt od displeja pa sam morao da stiskam zvucnik da bih bilo sta mogao da procitam. I 3210 koji je takodje fenemenalan telefon, imao i tezinu i cvrstinu ali su me uzasno nervirali tasteri koji su pucketali kad god se stisnu jer su bili od nekog cutnog materijala, kao da je u pitanju uzasno tanak lim.

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

Daddy Yankee napisao:najgori su simensi, od prvog do zadnjeg, nema gorih telefona!!!! :disgust:
ja sam bash vole svoje c55 i m55 a m65 me je dovodio do ludila. izdrzhljivi telefon kojem se okrnji maska u dzepu u kojem je bio sam :roll:

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

Caletov siemens m35 traje vec 4-5 godina,a mucio ga je ljudski,kevin takodje.Sad je presao na kineze pa ga vise ne koristi,ali radi,a keva ga jos uvek koristi..Ista prica sa A55 samo sto ga je cale krace koristio.
Linux&Android

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

samsung e780 ode mu flet cim ga malo cimnes jace ili ti ispadne na tepih....
siemens,alcatel i ostaloo da ne pricam :wacko: :wacko: :wacko: monooblik je po meni zakon i moze da prodje slajd kod nokie(meni odgovara sto se tice i popravke a i korisenja)

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

samsung d900. imao sam ih dva jedan za drugim i oba sam polomio. bruka koliko su nekvalitetni (ili se to barem samo meni desilo).
A N D R O I D

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Daddy Yankee, Bas sam cekao da kad ce da se javi neki "unesibrendmrzac" " - ajde daj primer konkretnog modela koji si licno kristio i sta mu je falilo.

Siemens je pravio i promasene ali i vise nego OK modele.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Alcatel easy DB, uzeo ga polovnog i sve mu je crkavao jedo po jedno, pvo sam menjao masku, pa svetlo na tastaturi pa tastaturu itd, uzas... mozda sam ja ubo neki los model

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Nisam imao nesto puno nekvalitetnih telefona ali jedini(od mnogo njih) koje sam nosio u servis su bili SE W800i(ozbiljan kvar, bio je mjesecima po raznim servisima)... Drugi je N73, mijenjao sam mu dzojstik...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Black Fen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 21:54

Post od Black Fen »

Au ljudi kako uspete tako da zeznete fonove.Ali da predjem na stvar.
Meni se nisu nikakva sranja na fonu desila,ali mom bratu jesu pa cu reci za njegov fon.To je bio samsung d500 kome su dugmici 1,3,zvezdica i taraba izgubili funkciju posle 2 dana,jednostavno nisu radili,kamera je nesto mutila sliku itd..njesra zivo

Ali ubedljivo NAJ KVALITETNIJI fon ikad je SE k700 jer ma koliko ga mucio,udarao,takmicio sa sa drugom ko ce dalje da ga baci,ko ce da ga udari jace o zid,telefon i dalje radi.aravno od udaraca se sjebe maska,ali ja mu savim novu i radi ko bog.

E jel neko ima iskustva sa onim kineskim n95 telefonima?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

nisam nesto puno telefona imao, al onaj koji je ostavio los utisak je bio:
Motorola A835, jednostavo telefon je imao dosta mana, tj. vise mana nego prednosti, i veoma los software, koji je bagovao redovno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Moj najnekvalitetniji je bio c35, cim pozoves, on se blokira, bio mesec i po u servisu, ne znam ni sam sta su mu sve stavljali, nov softver, ali nije pomoglo. uz to je i baterija trajala jedva dan. Drug koji je imao m35, koji je po funkcijama isti, nikada nije imao takve probleme. Ali, cim je uzet iz servisa, zamenjen je za 3210 :)

Odgovori