Koji operater ima najbolji GPRS?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Koji operater ima najbolji GPRS?

Post od kefalo »

evo bicu ne korektan i recicu da uopste nisam korisito opciju trazi, vec cu direktno da pitam Vas.
koji operater ima najbolju ponudu gprs-a, a pod tim mislim na cijenu i kvalitet surfa.
i da li postoji neki povoljan paket usluga u kome bi gprs bio dominantan.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

GPRS ili 3G? Mislim da mt:s ima nesto bolju ponudu sa onim paketima mt:s kontakt i mt:s kontakt +. Telenor i Vip jos uvek nemaju odgovor na ovo.
Sto se izolovano NET paketa tiche, i Telenor i mt:s imaju prilicno dobru ponudu, dodushe skupu za nashe uslove.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

kvalitet mts gprs-a je veoma slab a to znaju korisnici miga.e sada toki je mnogo dobra stvar ali mnogo zna da zeza.koliko sam imao prilike da vidim najbolje se pokazao telenor gprs koji je uvek radio posao.e to je što se tiče kvaliteta a paket...pa mislim da i telenor ima nešto
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

miodrage,
ma o gprs-u govorim jer sam sad u fazi palm treo, a oni nemaju 3G, barem ne ovi sto ih ja mjerkam, a nemaju ni wifi, pa mi je gprs jedini izlaz na mrezu.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa onda je po meni ono sto sam naveo stvar izbora... mt:s kontakt+ za 1500 kinti mesecno dobijes 500 mega saobracaja, sto, ako ne downloadujes, ne mozes potrositi pa da si 3x toliki :)
VeNoM, ja uglavnom nisam imao problema, ali mig33 NIKAD nisam ni hteo da instaliram... vishe mi se svidjaju all-in-one reshenja - MovaMessenger, Agile Messenger, Palringo, Talkonaut...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

miodrage sa ebadijem nemam ni ja problema ali mi je trebao neki java program za msn a tada je bio mig dobro rešenje.na 063 je radio bez problema dok na 064 je bilo dosta.i onda je došao ebadi :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa sve ovo sto sam naveo su i JAVA aplikacije. Mova je u javi, Agile imas u javi, Palringo isto tako, a Talkonaut je poceo kao java pa su ga konvertovali za Symbian.

Odgovori