K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
i evo jednog uputstva za k800 :
http://www.austarmobile.com.au/userguid ... _K800i.pdf
P.S. u upustvu sve pise ,al jbg ja ga nisam imao :S
e i jos nesto verzija softvera mi je CXC1250210R1GB001061129 -kolko je star ovaj softver
http://www.austarmobile.com.au/userguid ... _K800i.pdf
P.S. u upustvu sve pise ,al jbg ja ga nisam imao :S
e i jos nesto verzija softvera mi je CXC1250210R1GB001061129 -kolko je star ovaj softver
- MilančeBGD
- Expert

Tvoja verzija softvera je R1GB001, zvanicno na SEUS taj softver je izbacen 3.1.2007, on ima poznat bug sa video preview, npr. hoce da se telefon restartuje dok gledas preview videa...
btw. tu verziju softvera sam imao nekoliko dana na svom k800i i sve je bilo odlicno, nisam imao nikakvih problema sa telefon, a ni restartovanje dok sam gledao video preview.
Ako ne interesuju patchevi, i ako nisi jos ukapirao kako se flashuje ostani na tom sw

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
Uzeo sam posle silnih Symbian Nokia ovaj telefon.Odlican je nemam,zamerki.Zanima me da li na njega mogu da se prikopcaju hpm-82 sluske,i da li bi kvalitet zvuka bio jos bolji?Ili mozda hpm-70?Koje su kvalitetnije,sto se zvuka tice,i koja im je cena?Koja je zadnja verzija softvera za K800i?Unapred hvala.
Nokia N95 8gb Black
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Miodrag N73 isti je kvalitet i na hpm82 i na hpm70, razlika je u tome sto hpm82 ima eksterne kontrole za music player.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- Miodrag N73
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
- McLaren F1
- Ex-Moderator
Za cenu stvarno ne znam,nazovi par radnji pa se ,malo raspitaj,mislim da je HPM-70 izmedju 10-15e,a HPM-82 je skuplji!
Razlika u slusalicama je poprilicno velika,odnosno W sluske su mnogo bolje te se primecuje i razlika u kvalitetu zvuka!
Zadnja verzija sw ti je koliko ja znam R8BF003,ali ako mislis da update-ujes svoj sw preko SEUS-a,NEMOJ,jer moze da ti upgrade-uje i CID sa 52 na 53 i posle neko vreme neces moci da modujes svoj telefon,ako to uopste radis!

Razlika u slusalicama je poprilicno velika,odnosno W sluske su mnogo bolje te se primecuje i razlika u kvalitetu zvuka!

Zadnja verzija sw ti je koliko ja znam R8BF003,ali ako mislis da update-ujes svoj sw preko SEUS-a,NEMOJ,jer moze da ti upgrade-uje i CID sa 52 na 53 i posle neko vreme neces moci da modujes svoj telefon,ako to uopste radis!

- McLaren F1
- Ex-Moderator
Da li neko moze da pogleda ovaj klip: http://youtube.com/watch?v=eIkl4jJG_14&feature=related i da mi kaze gde moze sa skine softver sa fleshovanje...................HVALA

- MilančeBGD
- Expert
- McLaren F1
- Ex-Moderator
[off]MilančeBGD,to je samo sala jer je pitao u jednoj drugoj temi sta ce se desiti ako uradi discharge flash na telefonu,i dok sam mu odgovorio on ga je vec uradio,a znas da i nije bas najpozeljnije igrati se sa time pa sam zato i rekao u sali da zato ima problema sa bagovanjem telefona,a posle sam mu i napisao sta bi bilo najbolje da uradi! 

- MilančeBGD
- Expert
momci jedno pitanje u vezi egualizera .tamo imam opcije manual i preset ,i mogu da podesavam glas basove itd. E sada kada podesim na manual sve opcije (tj namestim kako ja ocu ) i kada ponovo udjem u equalizer sve je namesteno na preset tj.nece da prihvati moja manualna podesavanja
I da li se opcija normal odnosi na sva podesavnja ispod(voice ,bass itd) i da li su kada nju stavim na manual i sve osale na manual ili na preset
Glupo pitanje ,al samo me zanima sta radim pogresno
MclarenF1 za discharge :

I da li se opcija normal odnosi na sva podesavnja ispod(voice ,bass itd) i da li su kada nju stavim na manual i sve osale na manual ili na preset
Glupo pitanje ,al samo me zanima sta radim pogresno
MclarenF1 za discharge :

- McLaren F1
- Ex-Moderator
Nisam siguran jel razumem tvoje pitanje,al kad pritisnes "manual" i podesis equalizer po svojoj zelji,onda pritisnes "done" i trebalo bi da ti budu sacuvane izmene na "Normal" u equalizer-u!
A podesavanja voice,bass Treble boost... su uvek ista,odnosno njih ne mozes da menjas!
MilančeBGD znam i ja cemu sluzi!
A rekao sam da je nepozeljno raditi jer se u nekim slucajvima kad su ljudi to cackali,slike su im postajale mnogo tamne,a mislim (za ovo nisam siguran) da je jednom liku i crkao blic zbog toga!
A i sto bi to radio prosecan korisnik kad mu to uopste nije potrebno!

A podesavanja voice,bass Treble boost... su uvek ista,odnosno njih ne mozes da menjas!

MilančeBGD znam i ja cemu sluzi!

A rekao sam da je nepozeljno raditi jer se u nekim slucajvima kad su ljudi to cackali,slike su im postajale mnogo tamne,a mislim (za ovo nisam siguran) da je jednom liku i crkao blic zbog toga!
A i sto bi to radio prosecan korisnik kad mu to uopste nije potrebno!