Posto mi je n82 ukraden, dosao je red na novi telefon. Ono sto mi je najvise potrebno su dobar i velik ekran, dosta memorije, a najvazniji od svega mi je zvuk preko slusalica, i glasnoca i kvalitet istog.
Za sada sam primetio da je iPhone dobro resenje, ali sigurno ima i nekih drugih...
Spyker,sta da ti kazem..Pogledaj nokiu N81,samsung i450,se w910,mada ne znam za kvalitet zvuka (Eldar i GSMArena su rekli da nije nesto posebno.).A sto ne uzmes neki dobar mp3 do 150-200 jevrova posto vaki telefon nema ispod 250e.
PoZZ
Predlazem ti da uradis ono sto cu i ja uraditi a to je da se strpis mesec dana ili mozda 2, pa da uzmes iPhone 2 (ili iPhone 3G kako ga oni zovu) ocekuje se objava prodaje 9tog juna.
A N95 8gb? mislim ima velik ekran,dosta memorije.... Jedino zvuk... verovatno ti bas ne lezi,nije tako jak,al ima zadovoljavajuci kvalitet... Ili mozda W960? to mi jedino pada napamet sa tvojim zahtevima... ili kupi lepo neki Ipod,i solidan mob i kraj
Ja sam uporedjivao sa mojim iPod classic i nisam cuo neku razliku... ali opet to je jako subjektivno. uglavnom barem meni nece biti problem da sa iPod predjem na iPhone
Spyker, ako ti kamera nije mnogo bitna moja preporuka je N81 8gb za koji sam svuda na netu procitao da je odlican,trenutno mozda i najbolji tel. sto se tice kvaliteta reprodukcije muzike a kao alternativno resenje se w960 ili iPhone.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa po meni bas i nema boljih... jbg. imamo drugacije potrebe...
N81 je previse obican, i nema nista sto bi me privuklo, ali bas nista... A jos je i slajder...
w960 necu zbog loseg ekrana, i zbog toga sto mi treba glasan zvuk, koji je SE davno izgubio
iPhone ima odlican ekran, odlican zvuk (isti kao ipod), izgleda mnogo bolje... A i volim TS (osim se-ovog)...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.