Ubacivanje acoustic drajvera i ikona

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

materijalmen, pa pogledaj slike, ako znas da vidis exif onda znas valjda i da vidis da li su slike obradjene...
Pogledaj moje slike, link se nalazi u mom profilu... Slike nisu obradjivane(izuzev nekih) uglavnom su sve sa nekim camdriverom.
Nekoliko puta je receno da se rezolucija videa ne povecava, vec se samo poveca fps koji moze da ide i do 30fps.

Sto se tice kabla, radi se sa obicnim usb kablom koji ide uz telefon, to se podrazumeva, da je neki drugi kabal u pitanju ja bih naveo :chytry:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

materijalmen
Banned
Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03

Post od materijalmen »

Hvala ti milance. Kada cu kupiti svoju k800i javicu se pa cemo lepo napraviti, hehe :D
Nego reci mi cuo sam da je ovaj patch podigne jacinu zvuka, i negde sam cuo da mozwe da osteti zvucnik dali je to istina?

materijalmen
Banned
Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03

Post od materijalmen »

ne ne ne,,,milance to je nemoguce da je ovaj fon pravi ovakve slike...pa nokia moze da ide u penziju pored ovoga...ufff...slike su fantasticne...bez obzira dali su obradjene ili ne...uf... :blinky:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

materijalmen, nije to patch :) To su isto drajveri za zvuk ;)
Da li moze da osteti?? Pa ti mozes da ostetis i sa obicnim drajverima, zavisi kakvog kvaliteta je tvoj zvucnik, i zavisi koliko ces slusati muziku/radio na max jacini, moze da probije kad hoce...
Ja ne koristim toliko zvucnik, tj. ne izivljavam se, vazniji mi je zvuk na slusalicama :wink:

Hehe :D pa dobro, nije ni nokija za bacanje(mislim na n82/n95) samo treba znati koristiti takav telefon/kameru.
Uglavnom ljudi kupe telefon da bi bili glavni u drustvu, kako imaju 5mp i telefon od 500e, kad je potrebno da pokazu kameru doticnog telefona, sve slike su na auto :shock:

Onaj ko zna da koristi kameru na telefonu, i zna da podesi telefon kako valja, plus eto da ubaci neki cameradriver koji poseduje mnoge dodatne opcije, manuelni fokus, manuelno podesavanje ISO, ev, super night mode, wb... Za njega je dovoljan i k750i :roll:

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

MilančeBGD, koji camdriwer je dobar za macro,a koji za nocnu fotografiju...??? Spomenuo si josh odawno neki driwer za nightwision,da slika bude skroz zelena i da se widi nocu, skoro kao po danu (mislim da si to ti rekao,nisam siguran(mozda sam to chuo na nekom drugom forumu)) :?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

bOOdala, ultimate 2.62, postavljen je na prvoj strani :)
Za nocnu, pa po meni je i dalje najbolji Genus 6.0, taj drajver je veoma star ali zato ima super nocni mod, sa rucnim podesavanjima ISO, najmanja ISO je 100 ali pri tom ISO, exposure je 2s(sto znaci da ces morati tako mirno da drzis telefon...)

btw. to za nightwision, prvi put cujem tako nesto :D da nisi ti to video u nekim video igrama?? Sta si igrao CS CZ?? :lol:

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

MilančeBGD, koristim taj Genus 6.0 i bash sam se iznenadio,danju se i ne primecuju mnogo razlike (trawa je bash kakwa treba da bude,a ne svetlo zelena kao sa starim camdriwerom),dok nocu DA,prezadowoljan sam...widecu da probam taj ultimate 2.62.

Za nightwision sam chuo da ima za K800i(sigurno na nekom stranom forumu)...ja sam imao Sony-jewu 8mm kameru (kamkorder) i imala je ta opcija za snimanje u mrklom mraku...

8)

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 23:04

Post od steffa54 »

Milanche koji mi preporucujes driver da skinem:Ultimate 2.62 vivid,standard ili withan???Samo da kazem da vise slikam po danu i da mi treba driver za dobre i prirodno izrazene boje.

btw.Da li se ti na stranim forumima potpisujes mlan91???
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

steffa54, standard nisam probao, vivid ima izrazenije boje kao i withan :roll:

Da potpisujem se tako :wink:

Vtec
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 21. Sep 2005. 08:30
Kontakt:

Post od Vtec »

MilančeBGD napisao:Za nocnu, pa po meni je i dalje najbolji Genus 6.0, taj drajver je veoma star ali zato ima super nocni mod, sa rucnim podesavanjima ISO, najmanja ISO je 100 ali pri tom ISO, exposure je 2s(sto znaci da ces morati tako mirno da drzis telefon...
Potpisujem, ovo je zaista tacno, ja drzim genusa i napravio sam neke nocne slike bolje nego sa olympusom (od 4mpx)...doduse i vise sam se trudio :)

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

Kod backstreet rotary menija sta treba i da li uopste nesto treba da se radi sa layout folderom??I da li ovaj meni moze da primi k800?I da li nekako moze da se instalira flash player i kako??
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

sale987
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 04:00

Post od sale987 »

I MilančeBGD ako moze mala pomoc, jel mi mozes reci sta znace patchevi - 1.Full access to file managers on Java in FS phone.vkp i 2.Full path2 i 3.whitelist to blackilist.vkp. Ak ti je mrsko nemoras odgovarat. Samo onako pitam, a imam neki patch move Menu to other,, pa neznam jel tako moguce mijenjati menu telefona bez prikljucivanja na XS. Ili treba jos nesto tuu... THX
Poslednja izmena od sale987 u Pet, 02. Maj 2008. 21:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

1.Sa prosle stranice Onaj font sony sketch sam skinuo medjutim dobio sam 4 razlicita fonta i fajl .xml.Ubacio sam 2 fonta umesto moja dva i kada sam upalio fon dobio sam neka cudna slova zbog cega sam ubrzo stavio stari.U cemu sam ja to pogresio i molim vas da mi navedete gresku. :)

2.Da li neko moze da mi da link ne za original font Sans serif europe,nego za sans serif chinese jer sam primetio da je kod europe font malo veci i da prilikom igranja igrica sam primetio da su mi slova manja nego sto trebaju.

3.I ako vas ne mrzi da mi objasnite kako stavljate screenshotove sa vasih telefona i da lije to neki program i ako jeste da mi date link.

markolaza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 20:21
:: Nokia

Post od markolaza »

MilančeBGD, ovakav trud moram da pohvalim to sam zaboravio,i sto se tice teme flesovanje k800i,tu si dao mnogo dobro objasnjenje,a i sto se tice ove teme.Svaka cast ;)

^Gojko^
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 05. Mar 2008. 03:21

Post od ^Gojko^ »

Jel postoji neki patch za mp3 player da kad pritisnem djojstik na dole da mi prikaze celu listu pesama kao kod walkman playera?

sale987
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 04:00

Post od sale987 »

Gojko, dobro si se sjetio postaviti to pitanje hehe. I Ja crko trazeci tako nesto. To bi bila super stvar kad bi neko nasao takav patch. Ako neko nadje bit cu posve sretan. heheh :)
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now

RockStar
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 20:22

Post od RockStar »

@steffa54 sans_serif_chinese uzivaj... http://www.esnips.com/doc/14ccb5e3-068a ... c6fd/FONTS

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

sale987, 1.probaj pa ces videti za sta sluzi :)
2.ovo ne znam sta je
3.samo ime govori, ako si pre cuo za blacklist programe to je to :roll:

steffa54, to je elf, jedno 50 puta receno, stavljeni su i linkovi koliko znam
markolaza, hvala hvala :oops:
^Gojko^, ne postoji i verovatno nece ni biti, postoji takav patch za neke db2010 telefone ali se ne moze portovati za db2020

Sima kobac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Maj 2008. 01:21

Post od Sima kobac »

Ovom porukom zelim prvo da ohrabrim sve one koji imaju zelje i vremena da
se poigraju sa telefonima jer mozda ispadne i nesto kreativno.
Takode zeleo bih se zahvaliti MilančeBGD na korisnim i nesebicnim savetima (jedini meni
korisni na nasem jeziku).Vecina potrebnog je vec receno u ovoj temi, potrebna je samo primena istih.

Shodno tome skromno prikazujem jedan moj pokusaj (uspesan) da napravim svoju temu za K800(nazvao sam je Orange Magic ) i ubacim nov meni(backstreet_k800).

http://i303.photobucket.com/albums/nn13 ... c_SIMA.jpg

Zelim da napomenem da sam se koristio i tudim delima odnosno wallpapers su od chatelaine i Zeronix.Osnova za noiju temu posluzila je tema Marc Stockralna

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

Dobra ti je tema!Sigurno si se mnogo pomucio...Inace svaka pohvala za trud koji si ulozio :) :) :)

Odgovori