Ubacivanje acoustic drajvera i ikona

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

SIMA kobac, ;)
Svaka tebi cast, bas si lepo ukombinovao temu i ikone, svidja mi se kako je ispalo :)

Sima kobac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Maj 2008. 01:21

Post od Sima kobac »

MilančeBGD i steffa54, hvala.

Ako neko zeli evo linka za download teme sa prikazanim ikonama. (provereno radi bez ikakvih problema na K800i R1KG001)
http://www.sendspace.com/file/c3flhr

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 23:04

Post od steffa54 »

Super!!!Tema na fonu izgleda jos bolje a kad sam ubacio ikonice...To ce definitivno osveziti moj fon.I sto nisi stavio neku sliku za selectovane ikonice nego samo transparentno?

Da li vredi i zasto fleshovati k800i u k810i??Cuo sam da se dobijaju neki programi...
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

Sima kobac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sima kobac »

steffa54 , drago mi je da uzivas.
Tek danas sam primetio da je veoma povoljna tema za primenu po suncanom danu,a sad pozdrav idem ko pravi guster na sunce.

P.S.
U u izradi je nova tema i nove ikone.

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48

Post od Slobodan_NS »

dobije se 1 program koji k800 nema nista posebno... ali bolje flesuj u k810 jer ima dosta patcheva :D

Sima kobac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sima kobac »

steffa54 , ja zaboravio da ti odgovorim.Pa meni se ovako svidelo, ali ako zelis mogu ti napraviti i verziju sa nekom pozadinom

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

Pa neznam bas jer me zaista mrzi da ponovo ubacujem sve te ikonice, patcheve, drivere...Ali ipak mozda jer ima dosta patcheva sto sam i sam primetio :wink:
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja sam juce radio flash main jer sam svoj od K800i malo unakazio sa silnim patchevima i elfovima...
Desavalo mi se da stavim na punjac i on se restartuje :shock:
Pa sam se setio da sam negde procitao da kad se ubaci K810i MAIN da se dobija i Trackid/photofix, a posto ima i vise patcheva za k810i i ima nekih koji su meni vise potrebni to sam i uradio.
Sve je lepo proslo, ubacio sam sve patcheve i elfove koje sam imao na k800i main i sve je bilo ok, osim sto trackid nije nigde bilo, ni u radiju ni u entertainment meniju, tako da sam to sredjivao, ali jos nisam nasao resenje koje bi sredilo trackid da normalno radi.Ja sam uvek imao ceo softver od k810i, ovo mi je prvi put da mesam :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

A da li si dobio photofix??I ako jesi da li se primecuje neka razlika u cistoci slika??Uostalom citao sam na nekim stranim forumima i neki su dobili trackid...

A neki kazu i da main od k810 ima usavrsen media player i teme kod kojih ne koci gif pozadina,,

i da li se gube igrice i aplikacije kao sto su:face warp,mini golf,tennis wta...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

steffa54, naravno da sam dobio... Ali ta opcija je po meni uzas, imao sam nekoliko puta k810i softver ali i FS i MAIN, i ta opcija mi je ubedljivo najgora opcija na SE telefonima.
Ja sam ocekivao nekakvo poboljsanje slike, ali u 80% slucajeva umesto da poboljsa sliku, on napravi jos gorom.
Za to da main od k810i ima bolji media player i teme prvi put cujem, meni je sve isto, cak mogu reci da je k810i softver sporiji...
Igrice se gube ako flashujes i FS, ja zato nisam flashovao FS jer stvarno nemam vremena da vracam sve igrice i aplikacije koje imam na telefonu... Ako budes flashovao samo MAIN ostaju ti sve igrice i aplikacije koje si imao

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

Ok ipak sam se odlucio da ga flashujem...Koliko samo traje flashovanje MAIN-a???I koliko treba da mi bude puna baterija ??

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa oko 4min., stvarno nikad nisam merio tacno koliko vremena ali za MAIN je potrebno vise nego za FS...
Za bateriju, ma dovoljno je i 20% :wink:

Sima kobac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sima kobac »

Evo mene ponovo. Evo linkova ka izgledu nove teme za K800 kao i link za download iste zajedno sa
prikazanim ikonama.
Prihvatam sve dobronamerne kritike i sugestije za buduce teme.

Naravno, radim na novoj temi + ikonama (minimalisticki PSP izgled).

http://i303.photobucket.com/albums/nn13 ... R_SIMA.jpg

http://www.sendspace.com/file/18qn2d

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

Wow! sada neznam da li da stavim Orange magic ili Green power... :unsure: :unsure:

Evo upravo sam ubacio tvoju temu samo sto sam ja stavio one zelene everchanging ikonice.Zaista neznam koje ikonice su bolje... :wink:

Inace za ovu temu PSP zelim ti mnogo uspeha.I da napomenem da za tu psp temu ce ti trebati dobre ikonice jer po tome se i psp prepoznaje..

I JOS NESTO:Nasao sam na top se windows vista transformation pack za 240x320.Kao prvo da li moze da se stavi na moj k800i?.Drugo:Kako da ubacim samo ikonice za organajzer,file manager...I trece gde da ubacim ovaj splash screen sto sam dobio za startup i gasenje???

Sima kobac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Sima kobac »

Evo jos jedne teme zasnovane na PSP Sony Console.
Ikone su modifikovane od ecqlipse_by_chrfb, a wallpapers-i su originalni PSP.
Nadam se da ce vam se svideti.
Komentari pozeljni (primam kritike kao i pohvale)

http://i303.photobucket.com/albums/nn13 ... _SIMA1.jpg

http://www.sendspace.com/file/cf4lf0

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

Tema je ok!Cak mislim da je i najbolja iz tvojih kreacija. :D

Evo samo jedne zamerke:mislim da samo ikonice si mogao da nadjes neke bolje dok za sve ostalo pohvale!!!

I pitanje:Da li bi neko mogao da mi preporuci iskreno neki acoustic driver jer zaista nisam zadovoljan sa ovim Peter HiFi 2(na slusalicama je zvuk extra dok je na zvucniku telefona uzas!!)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja mislim da sam okacio na prvu stranu i jednu 10 puta preporucuio extreme audio II :roll:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

steffa54,pa ti onda ubaci na vec postojeci acoustic driver (Peter HiFi 2) farfield_play od nekog drugog acoustic driver-a za koji znas da se jako cuje na zvucniku i to je to! :wink:
I dalje ces imati super zvuk u sluskama,a i na zvucniku! :)
Mada i Extreme audio II je super! :wink:

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

Stvarno to nikad nisam probao...
Videcu pa shta bude!!
A na kojem se zvuk jako chuje...Mnogo sam njih probao ali sam zaboravio :wacko: :wacko: :wacko:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Joj,ni ja se vise ne secam posto nemam DB2020 telefon vec duze vreme! :oops:
Probaj ovaj,pa vidi jel ti odgovara >>farfield_play.zapf<<
Ako ti se ne svidja,raspitaj se malo pa vidi neki koji ti preporuce! :wink:

Odgovori