063-062-069
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
063-062-069
Postovani,s ponosom Vas obavestavamo da je Telenor mreza sada bogatija za jos jedan pozivni broj. 069 brojevi od danas su dostupni svim post-paid korisnicima.
Pozivanje bilo kog 069 broja tarifira se isto kao i svi ostali pozivi unutar Telenor mreze.Vas Telenor.
e ovu poruku sam dobio malo pre. Fino nije lose.
Pozivanje bilo kog 069 broja tarifira se isto kao i svi ostali pozivi unutar Telenor mreze.Vas Telenor.
e ovu poruku sam dobio malo pre. Fino nije lose.
Poslednja izmena od Andrijano u Sre, 14. Maj 2008. 23:04, izmenjeno 1 put ukupno.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
ma da jos im je i 069 falio........ja u poslednje vreme ozbiljno razmisljam da predjem na MTS samo jos kad bi naso broj ili postoji neki paket da naprimer sam izaberem broj tako bi vec postojeci broj zamenio samo mrezom npr.....063-123456 da bude 064-123456?Sta mislite o tome?
P.S. i vise volim pripejd od postpejda tako da je i to uslov

P.S. i vise volim pripejd od postpejda tako da je i to uslov

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
maneken ne slazem se sa tobom njima je lakse da jednostavno uzmu broj koji im se svidja i naprimer kazu ti broj nije u redu daju ti novu karticu nego da naprave 069.........predpostavljkam da su smislili neke nove pakete kako bi privukli jos "musterija" i samim tim obezbedili bolji tj veci deo kolaca......
Vreme ce nam pokazati sta ce da se desi sa 069 i kako je Telenor to zamislio 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Kakva im je korist od tog treceg pozivnog broja
otidi u mts uzmi mix 500 ili 1000 na 065 broj za 350 dinara biraj ili ostavi svoj broj samo ce ti biti 065 ,isto to mozes i u vipu maksimalno su korektni i u stanju su i pola sata da traze kombinaciju brojeva
I da ustedeces to ti je zagarantovano odlucio se na vip ili mts oba su jeftinija i bolja od telenora

otidi u mts uzmi mix 500 ili 1000 na 065 broj za 350 dinara biraj ili ostavi svoj broj samo ce ti biti 065 ,isto to mozes i u vipu maksimalno su korektni i u stanju su i pola sata da traze kombinaciju brojeva

I da ustedeces to ti je zagarantovano odlucio se na vip ili mts oba su jeftinija i bolja od telenora
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Brojevi koji pocinju sa 6 i 7 mogu da budu sedmocifreni,a koji pocinju sa drugom cifrom sedmocifreni. Tako su mi rekli. A ako hoces broj 069/696969 ili tako neki slican to zadovoljstvo kosta oko 50.000 din tako mi rece jedan sto radi tamo u delta citiju.Samo se pitam po kom kriterijumu ih naplacuju,1000din ,4000 din i vise desetina hiljada din-oko 50.000

pa samo ludak moze da im da skoro 1000 eura za broj jes oni ono dobri u vugla ,za 350 dinara u mts 065 i za dinar u vipu taj tlenor stvarno misli da je ovo norveska ili vec otidite u vip i svaki operater ce ako treba celu smenu da zajeno frikombinuje brojeve ja sam sebi nastimao dupli 666
i sta mu fali a i 065 je isto penal kombinacija 6 i 5 sa nulama i eto
ali oke ako neko voli omiljenu pozu 69
onda mozda to i toliko kosta

ali oke ako neko voli omiljenu pozu 69

Andrijano, Zaboravio si da ga pitaš da ti "pokaže" kako dolazi do tih 50 000, kako bi mogao da ubediš kevu da ti da pare
To je samo ta jajara sa kojom si pričao pokušala da se ugradi, samo na srpski način, onako ti u lice sve kaže, jer mozak koristi samo kad bira burek u pekari, jer je toliko bogat da samo takvu hranu može da priušti.

Pa to kosta kao sto je nekada uvodjenje fixnog znam da su ljudi davali i oko 2500 maraka danas bi to bilo oko 1000 eura znaci da im broj vredi kao fixni
E zadnjih dana samo slusam od ljudi koje kakve pametne poteze telenora a znam da isti idu malo kod mts i vipa da se raspitaju a na kraju izlaze sa novim 060/061 ili 064/065 br

E zadnjih dana samo slusam od ljudi koje kakve pametne poteze telenora a znam da isti idu malo kod mts i vipa da se raspitaju a na kraju izlaze sa novim 060/061 ili 064/065 br

- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
“069“ upada u vezu
MINISTARSTVO za telekomunikacije i informatičko društvo uputilo je dopis kojim nalaže Republičkoj agenciji za telekomunikacije da Republici Srbiji vrati na raspolaganje pristupni kod „069“, koji je Upravni odbor RATEL-a nezakonito dodelio „Telenoru“. U Agenciji nisu bili voljni da komentarišu navode Ministarstva, ali su na optužbe uzvratili saopštenjem objavljenim na sajtu u kojem tumače Zakon o telekomunikacijama.
RATEL-u se takođe nalaže da prekine objavljivanje i obustavi primenu svih pravilnika za koje Ministarstvo nije dalo pozitivno mišljenje. U nalogu Ministarstva, Agenciji je dat rok od deset dana da usaglasi, koriguje i poništi sve protivzakonite poslove. A, ukoliko RATEL to ne ispuni, Ministarstvo će, shodno Zakonu o državnoj upravi, preuzeti poslove Agencije.
- Do ovog naloga Ministarstva i potrebe za preuzimanjem poslova od RATEL-a, došlo je zato što je UO RATEL-a dodelio na korišćenje pristupni kod „069“ javnom telekomunikacionom operateru „Telenor“ d.o.o. bez sprovedenog postupka javnog nadmetanja, i pored upozorenja - navode u Ministarstvu.
Takođe, Agencija je, navodi Ministarstvo, bez dobijenog pozitivnog mišljenja i uprkos upozorenju,objavila u „Službenom glasniku“ Pravilnik o opštim uslovima za interkonekciju javnih telekomunikacionih mreža. Konačno, Agencija je bez dobijenog mišljenja Ministarstva objavila u „Službenom glasniku“ i Pravilnik o upravljanju planom numeracije za telekomunikacione mreže.
Sa druge strane, RATEL tvrdi da Zakon o telekomunikacijama (usvojen 2003. godine) kao bitnu novinu donosi drugačiju raspodelu nadležnosti za obavljanje poslova u oblasti telekomunikacija u odnosu na ranija rešenja.
PROTIV PRAVILA EU
BILO kakva nakaradna, ili neosnovana primena Zakona o državnoj upravi, koja bi Agenciji uskratila nadležnosti predstavlja grubo kršenje Zakona o telekomunikacijama, odnosno njegovo stavljanje van snage. Time se svakako krše svi ugovori potpisani u vezi sa harmonizacijom regulative u oblasti telekomunikacija sa EU - zaključuje RATEL.
NADLEŽNOST DRŽAVE
U saopŠtenju se navodi da se nadležnosti državnih organa u oblasti telekomunikacija svode isključivo na najkrupnija i najopštija (strateška) pitanja, dok se gotovo svi poslovi poveravaju novoosnovanom samostalnom i nezavisnom regulatornom telu, Agenciji. Ona ima svojstvo pravnog lica.
http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... 2008-06-03

MINISTARSTVO za telekomunikacije i informatičko društvo uputilo je dopis kojim nalaže Republičkoj agenciji za telekomunikacije da Republici Srbiji vrati na raspolaganje pristupni kod „069“, koji je Upravni odbor RATEL-a nezakonito dodelio „Telenoru“. U Agenciji nisu bili voljni da komentarišu navode Ministarstva, ali su na optužbe uzvratili saopštenjem objavljenim na sajtu u kojem tumače Zakon o telekomunikacijama.
RATEL-u se takođe nalaže da prekine objavljivanje i obustavi primenu svih pravilnika za koje Ministarstvo nije dalo pozitivno mišljenje. U nalogu Ministarstva, Agenciji je dat rok od deset dana da usaglasi, koriguje i poništi sve protivzakonite poslove. A, ukoliko RATEL to ne ispuni, Ministarstvo će, shodno Zakonu o državnoj upravi, preuzeti poslove Agencije.
- Do ovog naloga Ministarstva i potrebe za preuzimanjem poslova od RATEL-a, došlo je zato što je UO RATEL-a dodelio na korišćenje pristupni kod „069“ javnom telekomunikacionom operateru „Telenor“ d.o.o. bez sprovedenog postupka javnog nadmetanja, i pored upozorenja - navode u Ministarstvu.
Takođe, Agencija je, navodi Ministarstvo, bez dobijenog pozitivnog mišljenja i uprkos upozorenju,objavila u „Službenom glasniku“ Pravilnik o opštim uslovima za interkonekciju javnih telekomunikacionih mreža. Konačno, Agencija je bez dobijenog mišljenja Ministarstva objavila u „Službenom glasniku“ i Pravilnik o upravljanju planom numeracije za telekomunikacione mreže.
Sa druge strane, RATEL tvrdi da Zakon o telekomunikacijama (usvojen 2003. godine) kao bitnu novinu donosi drugačiju raspodelu nadležnosti za obavljanje poslova u oblasti telekomunikacija u odnosu na ranija rešenja.
PROTIV PRAVILA EU
BILO kakva nakaradna, ili neosnovana primena Zakona o državnoj upravi, koja bi Agenciji uskratila nadležnosti predstavlja grubo kršenje Zakona o telekomunikacijama, odnosno njegovo stavljanje van snage. Time se svakako krše svi ugovori potpisani u vezi sa harmonizacijom regulative u oblasti telekomunikacija sa EU - zaključuje RATEL.
NADLEŽNOST DRŽAVE
U saopŠtenju se navodi da se nadležnosti državnih organa u oblasti telekomunikacija svode isključivo na najkrupnija i najopštija (strateška) pitanja, dok se gotovo svi poslovi poveravaju novoosnovanom samostalnom i nezavisnom regulatornom telu, Agenciji. Ona ima svojstvo pravnog lica.
http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... 2008-06-03