Da li vredi uzeti k850i?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Da li vredi uzeti k850i?

Glasanje se završava Sre, 28. Maj 2008. 21:04

Da
8
36%
Ne
14
64%

Ukupno glasova: 22

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 23:04

Da li vredi uzeti k850i?

Post od steffa54 »

Ja vec duze vreme posedujem k800i i zaista sam fasciniran kako kvalitetom tako i o funkcionalnosti telefona.

Medjutim priznajem da me je k850i fascinirao njegovom pojavom a i vise kad sam ga video uzivo.
Pa zato vas molim da mi kazete vasa iskustva sa ovim fonom i da mi navedete kako mane tako i prednosti ovog telefona.

Organizovao sam i glasanje koje ce nadam se pomoci meni i mojim istomisljenicima.Imate 2 nedelje ;)
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Uf malo je 2 nedelje, treba sve odmjeriti, sta ti mislis, da mi ovjde dodjemo i oruk, odma imamo rjesenje.
E pa to ti je na nekom ne ozbiljnom sajtu, ne ovdje.
Treba komisija da se formira, a problem je sto nisu svi clanovi tu, neki su na godisnjem.
NE moze to tako.
Morat ces biti malo fleksibilniji sto se tice rokova.
Ne moze to tek tako, kao mene interesuje.
Cuj i mene interesuje. :wink:
Poslednja izmena od kefalo u Sre, 14. Maj 2008. 21:31, izmenjeno 3 puta ukupno.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

pa nisam imao prilike da ga koristim ali mogu da predpostavim da je veoma pobojsan jer nema dzojstik vec obicne strelice..........za se vidi iz karakteristika da je bolji sad sveto treba isprobati i proveriti kao sto je reko Kefalo.Mogu da primetim da bi ga ti menjao samo zbog dizajna jer si reko da si vec zadovoljan sa k800........ako si u mogucnosti zasto da ne promenis telefon :)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

steffa54, ja bih ti preporuchuo da ne prelazish na k850 (bar ja ne bih prelazio),meni je to extra ruzan fon (k800 je 5x lepshi),chuo sam da ima dosta bagowa,senzor tasteri lako pobrljawe,kamera nema poklopac...mislim da se ne isplati prelaziti na 850,jer faktichki nishta ne dobijash...

8)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

pa ne mogu da se slozim sa tobom boodalo :) jer kamera ima poklopac onda kamera ima 5 megapixela a i ja imam poverenja u SE sto se tice hvaliteta izrade...... :|
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

kefalo:Rado bih menjao rok ali neznam ili nemoze...Ako moze recite kako u privatnoj poruci...
bOOdala, zaista sam neodlucan sa obzirom zbog tih bagova sa senzorima...Neznam ali cuo sam da ih ne treba prtiskati vec samo dodirnuti prstom...Ako si u mogucnosti proveri to! :wink: dimi89, U pravu si.Ipak je izgled ovde od presudne koristi. :dry: :dry:
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

steffa54 nema nista dok sam ne uhvatis telefon u svoje ruke i opipas kakok se vec kaze :) nekako mi je cudno sto se tice tih senzora.........neki lik je na komentarima o k850 reko da ljudi ne koriste pravilno mobb i da se zbog toga kvari....sto uopste nje cudno tako da odluka ostaje na tebi :D

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

dimi89, Izgleda da si u pravu...Nista onda danas ili sutra odlazim u obliznji mobil shop da ih zamolim da mi daju k850 da ga tamo isprobam.Inace sto se tice senzora pogledacu komentare na stranim sajtovima i forumima. :)

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

super tel sa odlicnim funkcijama,ali nekako miizgleda previse krho. a opet senzori znaju da zezaju kad god im dune(ne mora da bude slucaj) ali je vcinom tako. cena je jos uvek jaka,za mesec dana moa da ide na dole samo da prodje ova frka oko inspekcije. 250eur je po meni realno za njega.
best bye> k800i
E71 je moj trenutni izbor:)

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

metak86, Znaci onda mi predlazes da malo sacekam...?
Ipak tesko mi je da se odvojim od k800i.Pogotovo zbog modovanja i istrajnosti... :smutny:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

pa svakako bi bilo lepo da se strpis malo.............cene padaju sad ne znam bas kojom brzinom ali padaju........i ako ti je toliko tesko onda i nemoj da se odvajas...znaci ako ne moras da kupis mobb i ne odvaja ti se od sadasnjeg nemoj...sacuvaj pare ustedi pa kasnije kupi neku ljutu masinu :)

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Slazem se sa metak86, dimi89...najbolje da sachekash josh malo,da se cena normalizuje...meni je realno 200e. Shto se tiche senzora znaju da iznerwiraju (da te ne slushaju :) ).

-Za kameru se izwinjawam (ali bezweze je shto ima automatski otwarach). Cam od 5mpx (marketinshki trik) je za nijansu bolja od owe na k800,tako mislim da trenutno ne wredi tih para.

-O izgledu necu komentarisati,jer swako ima swoj ukus (poprilichno ruzan,jedan od najruznijih SE fona).

:wink:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ono sto ces dobiti u odnosu na k800i:
nova platforma
bolji player
LE diodu
bolji video
prednost da imas vecu karticu za manje para
flash theme

Ali opet tu je dosta problema koje k850i ima... Da ne pricam o softveru koji jos ne radi kako treba, da ne pricam o BROD koji se resava samo placanjem kredita za neki online klijent ili nosenjem u servis.Opet nekima su otkazali touch tasteri, telefon je malo deblji i sav je nezan.
Po meni veliki problem je cela plastika koja je na njemu, da ne pricam o zadnjemu delu i o kameri... Nista ne sme biti umrljano/umazano(znaci da ces morati da nosis krpu sa sobom), takodje ne sme biti prasine, pri slikanju prsti ti ne smeju biti na zadnjoj strani(znaci da se vodi toliko racuna za jednu obicnu sliku :shock: )
O kameri necu nista reci, 5mpx na tako mali senzor :ohmy: Boje koje proizvodi doticni telefon su :shock:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Telefon je tesko djubre, barem sto se mene tiche, funkcije su mu nikakve, ruzan je ko smrt, imao onaj zastareli SE UI koji ochima ne mogu da vidim, sve sto ima je ta kamera od 5MPix, a svi znamo da je to marketinski trik. Bolje ti stedi jos malo pa uzmi neki bolji fon. Ovo zaobidji u sirokom luku.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

miodrage, je u pravu,ali ako ga bas hoces ti sacekaj malo,trenutno je 280eur nabavna cena...i padaaaaaaaaaaa.> cooliraj ti jos uz taj k800 kazem ti on je po meni super tel...
E71 je moj trenutni izbor:)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

miodrage, nema zasterili UI... Verovatno nisi ni imao priliku da vidis telefon pa si to odmah zakljucio... :roll:

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od steffa54 »

metak86, miodrage, MilančeBGD, bOOdala, Priznajem, ima necega u vasim postovima.Ipak treba se dosta razmisljati jer ovaj telefon me mami svojim izgledom a odbacuje me svojim manama...
Ja cak mislim da je k800i dosta popularan i da je k850i kako da kazem samo za one ljude kojima je bitno da kada su u drustvu izvade svoj k850i iz dzepa i da se hvale kako imaju kameru od 5 mpix..Mozda cu uzeti ovaj fon ali ipak kasnije..Dok ce tada izaci mnogo lepsi i bolji telefoni od njega.I mislim da on nije za dugotrajnu upotrebu sto svedoce ovi senzori koji mi sve vise smrde...

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ne donosi nista revolucionarno u odnosu na K800/K810... Kamera jeste dobra,al ne postavlja standard kao sto je to K800 radio... N82 je po meni bolji(pricam o kameri)... Ekran je isti... zaista ne vidim STA dobijas da bi toliko vise platio..
Nokia E71... Elegant, but deadly

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

MilančeBGD, ma jok, nego sta ima? Onaj imbecilan raspored ikonica, klasican SE meni, povratni taster (kako mi to ide na zivce nemate pojma)... ma SE treba da sve menja na telefonima iz korena. To je bilo super na T610, ali to je pluskvamperfekat ljudi moji. Zato i kazem da od SE-a priznajem P-seriju, i cekam sta ce biti sa XPERIA-om. Ovo ostalo... blagi uzas.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ima noviju platformu i potpuno drugacije ikonice, na k850i lice na starije modele, ali ova platforma koju inace ima i k850i donosi nove ikonice i nove animacije ikonica, takodje i njihov raspored, pogledaj npr. w760i ili c702...
Gde ti vidis povratni taster? SE je izbacio back taster prosle godine, i vise ga nema na SE telefonima...
Lol, izvini ali ti si jos zaostao u dobu gde je t610i bio popularan, pa kako mozes porediti t610i i k850i...
Ok razumem da pljujes po SE, ali mislim da prvo trebas da proveris neku informaciju pa tek onda krenes da pljujes ;)

Odgovori