micro sd 4gb u xda orbit...sljaka kao luda... ne znm vise sta da ubacujem,pa se pitam sta sve ljudi stavljaju na onih 8gb na n95. jedino filmove da ubacujem ali koji ce mi to k.
Ja sam zaista jedno vreme imao problem sa memorijom,malo mi bilo i 1 gb,zato sto sam ima milijardu slika i klipova... al evo sad,ni giga da popunim... imam mozda 100 slicica i oko 200 pesama i to je to... Ima 1,2gb puno od mogucih 2
Pise mi u potpisu
Inace razmisljao sam se da li da kupim od 8gb i sada mi je drago sto ipak nisam, ni ovu od 4gb ne mogu da popunim do kraja...ali moram da priznam da bi mi 2gb bilo malo...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
4GB jer je bila mizerna razlika u ceni u odnosu na 1 i 2GB, pre par meseci nekih 700 din. placena, a od toga mi je nekih 2,5GB popunjeno...
P.S. Imam i garanciju od 10 godina na nju koju mi daje Pakom
Na SE G900 M2 od 4GB, zauzeto oko 3GB i radi savrseno.
Na K800i nemam trenutno nista, ponekad mu ubacim ovu od 4GB i radi odlicno, ali planiram da kupim 1GB za njega (ali nikako da nadjem karticu tog kapaciteta ).
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
U mom K750i je San Disk kartica od 1 GB,i za moje potrebe je sasvim dovoljna,a da citiram Obi-ja;ja sam isto hteo od 2 GB,ali mi je rekao momak u radnji koji je radio da ce ga kociti,pa sam zato uzeo od gigabajt karticu
I 1GB je mnogo za K750 jer se secam sve preko 700-800MB mi obicno pravio probleme.
Trenutno imam 2GB od kojih mi je 1,2 GB popunjeno i nemam problema uopste, uglavnom imam muziku, slicice i fotografije, a mozda imam par klipova i to je to.
8GB, ja dokupio, kada sam popunio 2GB koji se dobijaju uz fon. Za sada imam oko 300 pjesama, i 700 slika &video klipova, te nesto malo aplikacija. To je oko 3 GB
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
ja sam imao do skoro 4Gb karticu u 6220c i radila je bez ikakvih problema (pola sam je napunio).
Posle mi je kartica nesto blokirala pa sam stavio 1Gb instalirao sve i mrzi me sad sve ponovo, a i ovo mi je dovoljno jer ne slusam muziku na telefonu.
Inace ko moze nek kupuje kartice u Pakomu jer daju garanciju i do 10 godina i ako vas nesto zafrkava u servisu vam odmah zamene (kao i meni sto su za 2 minuta).
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.