Meni na VIP postpaidu odvojeno naplacuju parking, pise nesto ispod JKP Parking Servis usluge itd, I zona toliko, II i III takodje... oko 26 dinara je jedna poruka. Ne znam, verovatno te potkradaju, sto nije tako cudno, jer zivis u Srbiji "braLe".
Ja koristim ovde neki 150 "paket", sa 150 minuta i 150 sms-a, odvojeno se naplacuje GPRS i ostale "usluge na zahtev", kosta me 600 dinara mesecno(500+PDV), ne pricam puno preko mobilnog, tako da mi je ovo taman sto se tice vremena, a sto se tice naplacivanja, zaista imam utisak da pricam bukvalno dzabe, jer koliko se secam da sam u pre-paidu uplacivao u proseku 2.5-3 puta vise mesecno za skoro identicnu potrosnju, a mislim da mi 600 dinara ispadne iz dzepa u toku dana, tako da se bukvalno uopste ne opterecujem tim racunanjima, iako sam matematiku ja ucio profesora u sredjnoj skoli koji jedno te isto radi 30 godina
Za sada sam zadovoljan, na primer ako sam pricao sa 063 mrezom 1 sat i 15 minuta oni mi zaokruze na otprilike 50 minuta, evo vec treci racun zaredom. Ako me budu u nekoj buducnosti krali, a nisam jos ni od koga cuo da ga na VIP-u kradu toliko drasticno kao na 063 ili 062, khm...khm... i 064, zapalicu im onaj "centar" u kome sam kupio karticu, bez zezancije, a posle ko zna...
gajic_ivan, Sve su to goveda, tako da nemoj ni ti da se opterecujes ako te kradu u granicama koje si u mogucnosti da "trpis", jer njihovo govedanje nema granice, pa tako ni kradja. Ali nemoj ni da dozvolis da te neki polupismeni pripravnik pravi budalom, zato sto nema pametnija posla.