Pomoc oko kupovine...

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Pomoc oko kupovine...

Post od popste »

Dakle ovako...

Treba da kupim telefon za brata, cena do 300e. E sad nece da to bude SE, i nece da je symbian... Ja sam mislio da je najbolje da uzme nokiu 6230 pa me zanima vase misljenje, jer stvarno vise ne znam ni sam :roll: :roll: :roll:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Nece da bude SE, ili oce jedino Nokiu? Zasto pa nece Symbian? 8O Ruzni mu telefoni bice ili...? :roll: Evo recimo da oce samo Nokiu... Predlazem 7260 radije nego 6230. Il ako nije hitno moze i da saceka 6230i? :roll: 6020 mi je isto fino telefonche... Neka razmisli i o 6170 i 7200... Mada Nokia nema neke extra S40 modele, mnogo vise pravi Symbian fonove... :roll:
Reci detaljnije sta trazi od moba... :roll:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

A sta hoce od f-ja? Ja bih preporucio od srca 7260... meni vrh odnos cena kvalitet izgled... ja sam odusevljen telefonom... :wink:
a da pogledas neki samsung.... e800 npr... i ako ne volim samsung... mozda bi mu se svideo? 8)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ono... Samsung je nula po opcijama... Samsung jedino ako mu telefon ne sluzi bez za telefoniranje jedino, ponekad neka slicica i sms i to je to... :mrgreen:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Nokia bez symbiana = Nokia 6230! :mrgreen: :wink:
Ali u svakom sluchaju bih preporuchio chekanje do pojavljivanja N6230i. :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Hvala na odgovorima

E sad, znaci moze kao bilo sta sem SE-a. A symbian nece zato sto hoce neki lep kompaktan telefon. Mozda ima malo zeznute zahteve, ali sta je tu je, da sam znao resenje ne bih postavio pitanje :mrgreen:

Inace sta mislite jel bolje da uzme 6230 ili 7260. Ipak 6230 ima dosta vise funkcija, pre svega mislim na mp3...?

A od cekanje 6230i mislim da nema nista jer ne verujem da ce pre aprila da se pojavi, a kada se bude pojavio, cena ce da se urazumi tek posle mesec, mesec i po dana tako da je to mnogo za cekanje...

Inace ono, trazi neke bolje f-je, ipak samsung nije za to...

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Sto onda nece symbian ako voli funkcije :roll: . A nece ni SE :? . Ja sam bas to planirao da mu preporucim ili SE k700i ili neki Nokia Symbian tel. Sto svi imamo cudnu bracu :mrgreen: . Bez uvrede naravno :D .
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pa, ako mu je mp3 bitan jako onda nek uzme 6230... a ako ne onda definitvno 7260, stoji da je 6230 po f-jama bolji ali mislim da njemu ta razlika ne igra neku veliku ulogu naravno sem mp3-a.... ok, ono za samsung je bio samo predlog... nisam znao da coveku trebaju i f-je... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Ma da, 6230 je jedini realan izbor, ako hoće mp3, iz prostog razloga što je još uvijek malo telefona sa proširivom memorijom, a bez toga mp3 je nula.

Dobar je to telefon, ali po meni malo spartanski, nije mi lijep :|

Jesi li razmislio o simensu s65, ja ih imam u prodaji i stvarno su OK :wink:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Pa odlucio je da uzme 6230, pokazao sam ovu temu i to je to. S65 ima dosta problema kao i svaki siemens, dok je 6230 prosecan, ali proveren i kvalitetan telefon....

U svakom slucaju hvala, dosta ste mi pomogli :) :) :)

Odgovori