Upgrade slušalica i preporuka
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
IDzO, kao sto si video na sajtu uz keb-24 se dobijaju tri velicine sundjercica tako da ti stavis one koje tebi najvise odgovaraju.Meni najvise odgovara srednja velicina.Iako su veoma dobre nameravam da ih prodam jer planiram da uzmem sonyeve hpm-70.Ali garantujem ti da keb-24 ako zaostaju za cx 300 to je skoro neprimetno,jer su po specifikaciji bolje od njih a duplo su jeftinije a cx 300 su malo izvikane.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Posto ima puno ovde stranica, ne znam jeli vec spominjano pa ako jeste.. ako nekome nije tesko da mi odgovori. Ovo je onaj 3.5 mm jack od hpm 70 slusalica. E sada pre nego sto spojim, ako enko zna.. koje cetri zice su za levu-desnu slusalicu a koje je za mikrofon.
Hocu od sluski od nokie napraviti 3.5 mm jack. Danas sam trazio i nigde nisam nasao pa reko da sam napravim. Pa eto ..ako neko zna samo da mi rekne od ovih pet koje su zice za zvucnike posto mi ovde ima puno kombinacija. Dve zice s krute. (predpostavljam da su za slusalice.

Hocu od sluski od nokie napraviti 3.5 mm jack. Danas sam trazio i nigde nisam nasao pa reko da sam napravim. Pa eto ..ako neko zna samo da mi rekne od ovih pet koje su zice za zvucnike posto mi ovde ima puno kombinacija. Dve zice s krute. (predpostavljam da su za slusalice.

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ljudi nesto sam razmisljao u zadnje vreme da zamenim N73 ME za neki tel. jos boljih muzickih mogucnosti,sve do danas dok mi nisu stigle slusalice koje vidite u mom potpisu.Znaci za ove pare za koje sam ih uzeo(2100)tvrdim da ne postoji eventualno mozda neki model i koji je i duplo skuplji a da ima primetno boji zvuk.Po specifikaciji(ko se razume) malo su bolje su cak i od creative ep-630.Zvuk na njima u kombinaciji sa mojom nokijom je neverovatan(glasan neverovatno,bas jak,distorzije zvuka nema uopste,i dosta niski i visoki tonovi se odlicno reprodukuju)Stvarno sam prezadovoljan i ovaj model dokazuje da se ne mora platiti papreno(tipa cx300 za dobar zvuk).Mislim da ovim slusalicama u cenovnom rangu mogu uz rame da stanu samo pomenuti creative i eventualno koss plug.Ako nekog zanima da vidi i procita nesto o ovom modelu neka pusti pp da ne bih ovde reklamirao
Mogu samo da zamislim kakav bi zvuk bio na nekom vrhunskom plejeru
Da odem malo u off,ova opera mini 3.1 je odlicna,sa fona kuckam posto nisam kuci,pozz
Mogu samo da zamislim kakav bi zvuk bio na nekom vrhunskom plejeru

Da odem malo u off,ova opera mini 3.1 je odlicna,sa fona kuckam posto nisam kuci,pozz

XIAOMI Mi 11 midnight grey
filipbg93, bas nedavno sam uzeo takve,Loghitech sport, zvuk im je fenomenalan! izgledaju mnogo dobro,a od minusa ti mogu rec da imaju kratak kabl ako mislis da ih koristis i za komp,ali za mp3 je extra,i jos jedan minus jeste to sto su lomljive,ja ih BAS pazim jer imam osjecaj da ce da puknu 
Znaci ako znas da pazis slusalice i ako ti trebaju za tel. iskljucivo slobodno ih uzmi,ja ih trenutno koristim za nokiu 5300 i zvuk je mnooogo bolji nego na nokijinim sluskama......+ima raaaznih boja,ja sam ih platio 1000 dindzi ali mislim da su sad malo skuplje.... eh da,uz njih dobijes i rezervne sundjercice i gumice sto idu iza uva..... poz

Znaci ako znas da pazis slusalice i ako ti trebaju za tel. iskljucivo slobodno ih uzmi,ja ih trenutno koristim za nokiu 5300 i zvuk je mnooogo bolji nego na nokijinim sluskama......+ima raaaznih boja,ja sam ih platio 1000 dindzi ali mislim da su sad malo skuplje.... eh da,uz njih dobijes i rezervne sundjercice i gumice sto idu iza uva..... poz
.
Za genius hp-02 ti mogu reci da sam zadovoljan i ne se kajem sto sam i h uzeo. Ima kvalitetan zvuk, nema distorzije, visoki tonovi i bas se odlicno cuju. Jedino bi moglo da budu nesto jace, ali meni to ne smeta toliko jer odlicno izoluju od spoljasnje sredine i neutralisu nezeljenu buku. Za senn mx360 ti ne mogu nista reci..Njami napisao:Mislio sam senn mx360 ili genius hp-02 live.
Ne razumem se u elektroniku, a hteo bih da napravim EMU => 3.5mm adapter od mojih Motorola CHYN4704 slusalica. Na stampanoj ploci postoje R+/- i L+/- kontakti, a zenska 3.5mm uticnica koju imam ima samo tri zice (R/L/GND). Pratio sam ovo uputstvo i tek na kraju shvatio da tu L- kontakt ostaje nepovezan. Znaci, trenutno su mi na ploci spojene crvena zica na R+, bela na L+ i GND na R-, i zvuk je primetno tisi na levom kanalu. Ako prislonim dodatnu zicicu izmedju GND i L-, onda desni kanal postaje tisi! Sta da mu radim, kako se ispravno spajaju 3 zice na 4 kontakta? Je l` postoji 3.5mm uticnica sa 4 zice?
Erm.. sredio sam ga tako sto sam iskoristio ovakav kabl sa 4 zice. Hvala svima.Je l` postoji 3.5mm uticnica sa 4 zice?

Evo nesto razmishljam... Mozda mogu da sredim da uzmem Senn CX500 preko e-baya. Jel koristio neko doticne slushke? Sta mislite da li je ovo original:http://cgi.ebay.com/Sennheiser-CX500-CX ... dZViewItem i da li je dobra ova cena?
Pozdrav
Pozdrav
Jel imaju gdje da se kupe gumice ze hpn 70 sestra mi ih je koristila jer ja kosristim koss i pogubila ih je.
Ako ne moze, gdje ima da se kupe hpn70 crne.
Ako ne moze, gdje ima da se kupe hpn70 crne.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
p0z,
Ja sam iz Novog Pazara a ovde nemaju da se kupi kvalitetne slusalice za mobilni telefon
btw imam n73 i voleo bi da imam neke super sluske...
Pa bi vas molio da mi posaljete ako ima negde online da se poruci ili ako znate neku prodavnicu koju mogu da nazovem i da porucim...
I ako mozete da mi date predlog koje sluske da kupim tj koje marke i model:)
Hvala Unapred
Ja sam iz Novog Pazara a ovde nemaju da se kupi kvalitetne slusalice za mobilni telefon

btw imam n73 i voleo bi da imam neke super sluske...
Pa bi vas molio da mi posaljete ako ima negde online da se poruci ili ako znate neku prodavnicu koju mogu da nazovem i da porucim...
I ako mozete da mi date predlog koje sluske da kupim tj koje marke i model:)
Hvala Unapred
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49