Nokia N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Mozes da ga resetujes uz pomoc programa Nemesis Serivice Suite .
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

pinkitanja
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59

Post od pinkitanja »

Hmm...Neam pojmaaaa. :oops:
Nasla sam link.Kako to radi?Mislim, treba mi samo da resetujem taj jedan password..

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Upustvo:1.Povezes telefon sa usb kablom
2.Otvoris program i kliknes na ikonicu u gornjem desnom uglu(Scan for new device)
3.Zatim ides na Tools i u donjem desnom uglu imas opciju Factory settings koju potvrdis
4.Odaberes User Code i stkliras polje gde pise Symbian i kliknes na Reset i gotovo :wink: 8)

pinkitanja
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od pinkitanja »

Um, ovo ne uspeva.Uradila sam sve kako si rekao ali i dalje mi pokazuje code error.Ne znam.
Kako meni neceeeeeeee? :smutny:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Probaj da ponovis proceduru,verovatno si nesto propustila,radi provereno . :wink:

melink
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 03. Apr 2007. 21:41

Post od melink »

Da li neko moze da mi pomogne.Imam Nokiu N70 i vec duze vreme koristim power mp3 player.Medjutim u zadnjih par dana poceo je da zeza.Kada pocnem da listam po play listi i kada dodje do odredjene pesme jednostavno izadje iz programa ,izbrise komplet play listu,resetuje equalizer,totalno vrati program kao da sam ga sada instalirao.Probao sam da ga deinstaliram i ponovo instaliram ali isto se ponasa.Sve zive opcije sam probao i ne mogu da provalim u cemu je problem.Ako neko zna da resi ovaj problem ,molio bi ga za pomoc.
Hvala unapred!!!!!!!!

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

melink mozda nije problem u programu, ja bih pre rekao da je problem u samoj pesmi, ako se to stalno desava na istoj pesmi, onda je sigurno problem u toj pesmi, mozda ti je ostala u samom programu neka pesma koja je sad obrisana pa on ne moze da joj pristupi pa zabaguje, predlazem da ubacis u player samo par pesama, i to one za koje znas da valjaju, i pustaj njih, i ako posle toga bude opez zabagovao problem je u programu/softveru, a ako ne onda brisi pesmu koja ne valja.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

melink
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od melink »

Malo mi se cudne stvari desavaju sa tim playerom.naime sada sam bas pokusao da uradim to sto si mi rekao,ali kada obrisem tu pesmu on sledeci put kada prelistavam play listu izadje iz programa na pesmi pre te koju sam obrisao,i opet vrati sve na fabricka podesavanja.Cak vrati i pesmu koju sam obrisao.Ne znam kako .Logicno mi je da kada deinstaliram program izgubi sve play liste,i sva prethodna podesavanja,ali to nije slucaj.Uvek se isto ponavlja.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja sam na n70 koristio Winamp,doduse bio je na ruskom pa sam ga ja preveo na srpski i on mi se najvise svideo od svih playera,a podrzava bukvalno sve formate.Nemojte da mislite da mislim na Power mp3 jer to nije isto,ovaj moj Winamp je mod
Note IV N9100 dual

melink
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od melink »

Ok.Ajde probacu da ga navatam pa da probam.Sada sam bas sve sa ovim je... playerom radio iz pocetka i opet isto sr....e.Polako gubim volju da nastavim da koristim to cudo.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Napisi mi na pp email pa cu ti poslati winamp i uputstvo kako da mu ubacis moj prevod na engleski.Samo pozuri jer sutra vracam n70 a uzimam e65 a to nemam na toj drugoj mmc
Note IV N9100 dual

pinkitanja
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od pinkitanja »

probajte Ogg Play
Mene sluzi savrseno i ima super pregled pesama. :)

Sale_M
Neceeeee. :(
probala sam hiljadu puta ponovo i nece. :(

IgoRuma
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 23. Sep 2007. 19:41

Post od IgoRuma »

Zdravo ljudi imam jedan veliki problem.
Imam nokiu n70 i ne znam kako al nesto sam ili uradio ili je samo ali ne mogu vise nista da instaliram na telefon.Koju god instalaciju da pokrenem iskoci poruka na telefonu "Sigurnosna greska u instalaciji,ne moguce instalirati".
Cuo sam da moze da pomogne full flash telefona ali ne znam kako.Da li neko moze da mi kaze neki softwer pomocu kojeg cu moci da uradim flash :(
Hvala na bilo kakvoj pomoci :)

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Igore proveri da li su ti u application menageru pod options software installation namesten na ALL i i Online serttifications check na OFF.Ako je to u redu mozes da probas format telefona *#7370# sto ce verujem resiti problem.

ndavid
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 30. Maj 2008. 16:39

Post od ndavid »

pomoc,memorijska kartica je pocela da pravi probleme,prebacim slike,muziku i ona sve to lepo spakuje ,ali nakon par sati ne mogu da otvorim nista, i samo mi izbaci poruku memorijska kartica ostecena,i nudi mi formatizaciju,i onda sve opet nanovo.sta da radim??? hvala unapred

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

ndavid, uzmi formatiraj karticu i posle ce swe raditi kako treba...

:wink:

ndavid
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 30. Maj 2008. 16:39

Post od ndavid »

sve sam uradio, i ona nakon izvesog vremena opet pocne da pravi probleme,sta mislis da li je problem u kartici ili u telefonu?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

ndavid, najverovatnije je crkla memorijska kartica. Ako imaš čitač kartica, probaj preko njega da kopiraš podatke i verovatno će ti u jednom trenutku prijaviti da ne može nešto da iskopira. Posle toga će svi podaci na kartici biti oštećeni. To se dešava kada crkne samo jedan segment memorije i kada dođe do upisa baš u taj deo. Proveri tačno kako se manifestuje ali po svemu sudeći ćeš morati da kupiš novu karticu.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Imao sam i ja slicne probleme sa mmc.velike su sanse da ti taj problem pravi neka app.ja cak nisam mogao ni da uradim format pa sam za to nasao jednu app sa kojom sam formatifao mmc od 1gb za bukvalno 1 sekundu.onda lepo kad budes vracao app u tel ti prvo instaliraj x-plorer i appman.e sada kad instaliras svaku app ti posle instalacije udji u appman i klikni na update i ako ti ocita tu app onda je ok,a ako ne onda je brisi i tako radi sa svakom app.cuda su mogla da se rade sa os 7,8 i 8.1.samo trebaju da se citaju strani forumi,tu jedino moze nesto novo da se nauci
Note IV N9100 dual

NightBird
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Feb 2007. 03:45

Post od NightBird »

Imam 2 pitanja za vas koji se razumete,
1. Kojim programom da bekapujem ono sto mi je na telefonu i na kartici? (Originalnim programom back up uz nokiju sto sam dobio to mi ne radi kako treba krene da bekapuje i onda se zakoci i tako svaki put!) Da li postoji neki drugi program za N70 kojim bih mogao tako nesto da odradim??
2. Zelim da promenim font slova na N70 da ubacim lucida console, da li je to neko radio kako radi telefon posle toga? Da li bih mogao font da ubacim na memorisku a ne u memoriju telefona i kako se to radi kako se menja font? Nemam card reader ali cuo sam da postoji neki Font Router i da moze sa njim?
Pozzz!
Poslednja izmena od NightBird u Pet, 06. Jun 2008. 00:22, izmenjeno 1 put ukupno.
htc wildfire s

Odgovori