Gadget koji izvlaci sve informacije iz vaseg telefona!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Gadget koji izvlaci sve informacije iz vaseg telefona!

Post od McLaren F1 »

Slika

"Paraben Corporation", digitalni-tehnoloski provajder, je objavio novi proizvod, CSI Stick.
Ovo je uredjaj velicine palca koji "isisava" svaki podatak iz mobilnog telefona. Znaci samo ga prikljucite na telefon i dobicete sve podatke iz njega, a zatim mozete na miru analizirati sve sto ste "prikupili".
CSI Stick podrzava 330 modela Motorole i Samsung-a, i dostavlja se sa tri adaptera za razlicite ulaze (konektore). Ostali adapteri za populranije marke mobilnih telefona bice objavljeni kasnije ove godine. Uskoro bi trebalo da budu podrzani i LG i Nokia jer su vec u fazi testiranja.

Dobro je da ne pominju SE! :)
Stvarno opasna stvarcica! ;)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Opala... Znaci pazi kome dajes telefon :D nije valjda da su ovo dvoje najlakse za probiti? :) moram priznati da je zaista zanimljiva stvar ponekad...
Nokia E71... Elegant, but deadly

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Veoma zanimljivo. I maštovito ime CSI Stick. Samo me zanima koliko memorije ima, jer već više nije retkost imati uz neku internu memoriju i karticu sa po 4GB u telegonu. Koliko će ovo biti korisno muriji, da ne moraju više da zadržavaju telefon osumnjičenima, toliko će biti zanimljivo i privatnim korisnicima za pražnjenje slupanog (ali još ne mrtvog) telefona, a manji deo populacije će ga kupovati iz zabave ne bi li se dokopala podataka svojih prijatelja ili partnera. I zaista nije neophodno imti ni explicitnoh slika i videa u telefonu da bismo počeli više da ih čuvamo, jer nema ko nema makar neku šifru ili važnu poruku u telefonu.

Ja moje i inače jako retko ispuštam iz vida, ali sad..................... :wink:

P.S. IMao sam komentar, ali ovo je sad stvarno super text :wink:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

Cool stvar ovaj CSI Stick. Ne znam da li ce moci da se kupi kod nas, ali se nadam tome.
E da, ja imam motorolu :ohmy: ...
Linux&Android

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Lepa stvarchica, nadam se da ce imati finu cenu pa da je ili svi mogu priustiti, ili"finu" cenu kako je niko ne bi mogao priustiti. Anyway, iovako se ne odvajam od telefona, ali posle ovoga, za druge ja ni nemam telefon. Sreca pa sve odmah brishem iz telefona jer se nikad ne zna ko moze da se dokopa...
CIA, snajka, CIA. Unistili su pola sveta...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

quite cool, interesuje me koliko bi mu trebalo da poskida sve, ako je usb speed to mozhe da potraje .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Ma de, cenim da je brz ka zec, 2.0 usb shiba choeche ..:) sve u svemu interesantna spravica...i praktichna i za shpijunaze :D 8)
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

ala ce da bude cirkusa kad ovo dodje u nase krajeve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

padace raznorazne svadje, ljutnje, razmirice (mozda i ucene)........ :cry: :cry: :cry:
A N D R O I D

guava
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jan 2005. 01:56

Post od guava »

ma doci ce kad hoces samo sto u USA kosta soma dolara sa SW-om

http://www.paraben-forensics.com/catalo ... p?cPath=26

steffa54
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 23:04

Post od steffa54 »

Boze da toliko kosta softwer!!! :shock: :shock: :shock: Inace CSI stick ima koliko toliko pristojnu cenu....
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D

guava
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jan 2005. 01:56

Post od guava »

jedino ova light varijanta.. ali opet pitanje je kako sve to radi. u spy shopu ce kostati 1 000 000$ :D

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

sve u svemu, ovo je perfekcija, meni se stvarno sviđa i voleo bih da ga imam ali nemam para :| :smutny: :unsure:
Nokia Lumia 630

Odgovori