Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Samo da javim da su izasle nove verizje softvera za obicnu (4.0812.4.0.1) i muzicku verizju(4.0812.4.2.1) sa balkanskim kodom :) .

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Uf... Taman sam se zabrinuo.. Strasno.. .:D Aj drzim ti fige da padne N82 :D:D:D:D Ocekujem te u klubu :P
Nokia E71... Elegant, but deadly

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 17:39

Post od presvega »

E aj budi ljubazan pa kazi sa kojim product kodom si naleteo na novu verziju za obican N73? Ja sam probao i sa svojim originalnim i sa balkan codom i pise da nema novije verzije od trenutne koje imam a to je 4.0747.31.0.1.

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Koristio sam 0529781 (obicna verizja). Inace, pre sam imao V4.0736.3.2.1.
Za sada nisam primetio neku razliku u odnosu na prethodnu verziju, osim sto sam dobio novu ikonicu u meniju "Mobile TV". Iznenadjen sam malo sto mi se nakon restarta i dalje automatski aktivira muzicki pleyer, jer to ranije za obicnu verziju nije bio slucaj.

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od presvega »

Pa neam pojma, meni i sa tim kodom pokazuje da ne postoji novija verzija od one koju sam vec naveo u prethodnom postu...Nije ni vazno...

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

zatvori aplikacije .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Montenegrino
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19

Post od Montenegrino »

ljudi,dok sam skidao update, glupavi comp mi zezne usb konekciju...telefon ne poznaje ni punjac niti hoce da se upali, sto da mu cinim?

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Montenegrino probaj da drzis * 3 i zelenu slusalicu i drzi dugme za paljenje, tako ce se resetovati, ako to ne bude radilo - servis.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Evo da javim ko je imao eventualno problema kao ja da resetuje softver i promeni product code-ja sam to uradio preko NSU-a (ne znam ni sam kako mi je ponudio reset)na ovoj poslednjoj verziji za ME 4.0812.4.2.1,koja je inace dosta dobra,a imao sam kineski softver koji je primetno losiji od naseg. :)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

da stvarno oca nova verzija je prilichno brza .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

neko ko ima n73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Avg 2007. 17:54

Post od neko ko ima n73 »

Evo sta ima novo:

"Nokia N73 software version 4.0812.4.x released - 22 May 2008

This software version includes support for mobile TV (when used with SU-33W receiver) and Express Mail clients. This release also includes updates and improvements to Nokia Maps and improved Java support."

Montenegrino
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 19. Okt 2007. 19:19

Post od Montenegrino »

kljun ,saznao sam da wise nemam softwaare,e sad ne znam koliko kosta to u servisu,i saznao sam kad ti ubace oni taj software da q ne walja i predlozili mi da ga prodam...twoje misljenje?ili mozda nekog sa dforuma ko se razumije?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Jedino resenje je da odes u servis da ti repariraju softver(10 e) a taj ko ti je to rekao nema pojma . :wink:

o;enr
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 00:56

Post od o;enr »

kako da vidim kolika mi je memorija telefona?stalno mi javlja da mi je puna memorija ali ja mislim da nemam nista skoro na telefonsku memoriju,a memory card ima isto mnogo prostora.ne mogu nista novo da prebacim,i stalno mi javlja da mi je memorija skoro puna i da obrisem nesto.I nemojye da brisete vise to sto pisem!!!!jel moze neko da mi pomogne i da mi objasni o cemu se radi??kao sto vidite ne razumem se bas

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od presvega »

U principu odes u file manager, on bi trebao da se nalazi u meniju ''tools'', ides na ''options'' i tu izaberes ''memory details'' i videces sta ti i koliko ti zauzima u memoriji telefona. Isti nacin ti je i za mem karticu s' tim kada udjes u file mgr ides na desno da bi se pozicionirao na memorijsku karticu.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Ovaj zadnji sofware ubija koliko je dobar i stabilan,prosto mi sad zao da prodam N73 . :) :?

brankec
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 27. Maj 2008. 23:03

Post od brankec »

imam jedno pitanjce. nedavno sam iz ciste znatizelje instalirao internet edition software koji se pokazao kao prava katastrofa.
mogu li ikako da vratim obicni ili me softwere??

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

brankec promeni product code u neki od default ili music edition serija.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

brankec
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 27. Maj 2008. 23:03

Post od brankec »

ma mjenjao sam i samo mi kaze da nema update-a za moj telefon. cak mi ne daje ni onu opciju da ponovo instaliram istu verziju. ima li ikakvo rjesenje, pa nije valjda da sam zaglavio na ovoj verziji?

presvega
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od presvega »

Sledeci problem je u pitanju: Posto je na mem kartici ostalo nekih par starih programa koji nisu radili kako treba, formatirao sam karticu. Kada sam posle formatiranja prebacio mp3 pesme sa kompa ponovo na karticu u music plejeru jednostavno kaze ''no songs''. Kada odem na ''refresh music library'' on jednostavno ne doda nijednu pesmu iako ih u file manager-u telefon lepo prepoznaje i rade bez problema. Jel postoji neko resenje, pre nego sto resim da reinstaliram softver? Napominjem da imam poslednju verziju softvera. U pitanju je N73 classic.
P.S. Resen problem, reinstalacija pomogla...

Odgovori