Nokia 7610
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Da, da, 7610 za Singapursko tržište, piše u telefonu "Approved by IDA (Infocom Development Authority) for use in Singapore". Crvena linija na prednjoj masci i tri tastera ispod su tamno sive boje, i zadnja maska je u tom fazonu.
Evo, jedva je pronađoh na netu, zove se Black & Gold, i moja zadnja maska je malo dugačija:

Uostalom, evo linka pa razgledajte, ima raznih...
Evo, jedva je pronađoh na netu, zove se Black & Gold, i moja zadnja maska je malo dugačija:

Uostalom, evo linka pa razgledajte, ima raznih...

● PRAVILA FORUMA ●
Uf bre, pa ova je ruzna... 8O
A jel ima tako nesto za QD, te maske?
Da ne znate mozda oce li 6680 da se prodaje i u onoj plavoj boji jednako kao i onoj sivoj, posto mi je ona plava mnoooogo ljepsa, a mnoge telefone skoro da ne mozes da nadjes u prodavnici bez s "glavnom" maskom, tj glavna boja, bar kod nas...?
A jel ima tako nesto za QD, te maske?

Da ne znate mozda oce li 6680 da se prodaje i u onoj plavoj boji jednako kao i onoj sivoj, posto mi je ona plava mnoooogo ljepsa, a mnoge telefone skoro da ne mozes da nadjes u prodavnici bez s "glavnom" maskom, tj glavna boja, bar kod nas...?

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Jeste ova maska ružna na slici, ali uživo je potpuno druga priča, veruj mi, dosta ljudi se oduševilo kad su videli mob... 

● PRAVILA FORUMA ●
Moguce.
Mada meni je ok i ona original crna...
Al bijela mi je nesto uzas... Pogotovo po noci, tastatura mi je tada grozota nesto...
Kad vec pomenuh tastaturu, jel mogu kako da se ugrade nekolke lampice ispod 4-way dugmeta i onog strikica na QD-u? Mnogo bi ljepse izgledalo po noci...
Mada ne vidim neki providni dio bas al...
Zasto uopste nisu osvijetlili i tu dugmad, nesto su mislili kao da se tu uvijek drze prsti pa i ne treba, il shta? 8O

Kad vec pomenuh tastaturu, jel mogu kako da se ugrade nekolke lampice ispod 4-way dugmeta i onog strikica na QD-u? Mnogo bi ljepse izgledalo po noci...

- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak