Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Postavljao je neko uputstvo da može preko čitavog ekrana! Mislim Phantom Lord. Provjeri mu u potpisu, ako se dobro sjećam tamo je stavio link ka toj temi.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Evo prvi put mi je ozbiljnije ispao fon danas... nista... nije ni ogreban.. jedino sto se moze malo primetit,iznad blica,maska malo skripi... i to je to.. .
SaleM je rekao da se kod njega u gradu po prodavnicama pojavila crna verzija! ja sam isao kod mene u SU u jednu tzv. jaku prodavnicu da narucim crnu verziju i rekli su mi da jos nisu u prilici da je donesu! e sada zasto, ne znam nisam dobio potpun odgovor!
e ljudi imam jedan problem. . .naime crko mi je donji zvucnik.telefon mi je samo 1 pao sa kreveta,al nije bilo nishta znacajno da bi od toga crko...jel ima nekog spasa ili mora da se menja zvucnik???jel neko zna koliko ja cena zvucnika?
Kakav je zvucnik, i zvuk u slusalicama?! Da li je isti kao na n95 8gb (posto sam imao priliku da ga koristim, i nisam bio preterano zadovoljan, jer sam pre toga koristio noki 6270 )...
I uopsta ton za telefon mogu da biram samo kad nadjem pesmi i set as ringing tone, ne moze kad odem u settings/.../tones i kad biram ton nudi samo Download sounds i off! Isto tako i za poruku, ali za nju nikako vise ni ne mogu da promenim ton.
A kad udjem u clock i biram melodiju za alarm lepo mi otvori listu sa gomilom pesama
I uopste ton za telefon mogu da biram samo kad nadjem pesmu i set as ringing tone, ne moze kad odem u settings/.../tones i kad biram ton nudi samo Download sounds i off! Isto tako i za poruku i kad udjem u kontakt, ali za poruku nikako vise ni ne mogu da promenim ton.
A kad udjem u clock i biram melodiju za alarm lepo mi otvori listu sa gomilom pesama
ma i resetovao sam ga i uradio reinstal i uopšte ne prepoznaje melodije u telefonu. Nemam pojma šta mu je ni otkad je ovako, nisam davno ovo čačkao! Svaki predlog je dobrodošao
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.