[/url]koja nokia je bolja n73 ili n80?
koja nokia je bolja n73 ili n80?
Recite mi koje je nokia bolja n73 ili n80?planiram da kupim,ali ne znam za koji da se odlučim?
[/url]
[/url]- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Ja glasam za N73 sa wifijem, ali posto takvog nema, ipak mislim da je n80 takav kakav jeste bolji.
Cak je i polovan povoljan, ali opet ne bih riskirao, jer je to jedan od losijih nokijini slajdera, a citao sam i da je servis istog vrlo pipav.
Cak je i polovan povoljan, ali opet ne bih riskirao, jer je to jedan od losijih nokijini slajdera, a citao sam i da je servis istog vrlo pipav.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- bOOdala
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
Uf,kada se setim koliko sam problema imao sa n80...
Stalno ispadao sa mreze,nije hteo da puni baKteriju,slajd je dobar da nishta ne walja (imao je dobru "klimu"),ljushtio se k'o lud,a pazio sam ga...
Nerwira me taj fon i ne zelim da ga se prisecam...N73 je mashinerija naspram n80...
-ljudi,shta ste zapeli oko tog Wi-Fija,pa mozda -Stef@n-u to uopshte nije potrebno...

-ljudi,shta ste zapeli oko tog Wi-Fija,pa mozda -Stef@n-u to uopshte nije potrebno...
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
A ja WiFi skoro stalno koristim kuci, bilo za surf (citaj kad sam u klonji pa mi dosadno), ili mnogo cesce za VoIP. Isto tako vremenska prognoza mi je jako bitna, pa imam nekoliko programa koje regularno updatujem preko WiFi-a, jer 350-400 kB svaki dan i nije malo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!