znam da nije obicaj uporedjivati symbian i nesymbian mobilne telfone,ali ako vam nije tesko recite iskreno nesto o z1010 vs nokia6600 u svim segmentima,od jachine mp3 zvuka,njegove cistine,zatim videa,ekrana.igrica,kamere,kochenja,memorije,memorijskih kartica,ali iskreno :!: molim za odgovor
mp3 bolji na z1010 u svakom slucaju, kamere tu negde, mada nisam direktno uporedjivao, memorija z1010 je 32 mb interne i ms duo kartice do 128mb... igrica ima vise za 6600, koje su bolje to je subjektivno... moj utisak je da je grafika bolja na z1010, mada se mozda neki nece sloziti
z1010 je spor... ja se nisam nesto puno igrao sa 6600 ali koliko sam stekao utisak nije ni on nesto mnogo brzi...
kako to da ima 32 mb interne memorije z1010,ja ga koristim i mislim da ima oko 5-6 mb interne memorije,a kolike kartice podrzava 6600,i neka neko dopuni akkija u vezi ove teme
6600 podrzava i do 512mb ali je najblje u njuega staviti karticu od 256mb...
Slazem se da je grafika bolje na z1010...
Shto se tiche igriica ima ih mnogo vishe za 6600...
ima li jos neko mishljenje?6600vsZ1010?konachan rezultat?koji tel preporucujete?razlozi?hitno je,zar im ekran nije isti?ja sam drzao i jedan i drugi i cini mi se da je zvuk jachi na 6600,kada sam drugu nesto prebacio sa z1010 na 6600 jache se culo,ili mi se ucinjelo?
alo akki on ima mozda tolko memorije sa karticom od 32mb,ako na to mislis,ali da ima 32mb bez kartice,to ne vjerujem,jer sam izracunao sve stvarcice u fonu koje su sacuvane na memoriju telefona i zakljucio da je to ukupno oko 5-6mb a dje su tih ostalih 25 mb to ne znam....
Ajde sto ne verujes meni, nego sto ne verujes reviewima sa 3 sajta... mislim mogu ja jos da nadjem nije problem ali cemu to... pogledaj review-e to pisu ozbiljni ljudi...
mislim na njegovu memoriju, internu...nemam zivaca da se raspravljam sa tobom... ti samo racunaj i radi sta hoces mene ne zanima...
Pa sve zavisi od tebe...
Ako ocesh symbian,programe,igre i sve te zezalice onda 6600...
z1010 ima dobar ekran i zvuk...
Meni je dojadila malo 6600 tako da ono....ti razmisli shta ti treba..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.