Diskusija o UIQ3 telefonima (M600, W950, P990 i P1i)
Pravila foruma
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
Symbian (UIQ) deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Motorola ● Sony Ericsson ●
- LesaTheGreat
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 01:32
ovih dana sam presa sa Nokie na SE w950, sve je bilo lepo dok nije doslo 7 sati ujutru i telefon poceo da zvoni na svakih sat vremena sve do 10h.....elem, iako sam iskljucio alarm, ikonica ZVONCE stoji pored sata i svakoga jutra zvoni u isto vreme....da li je ovo problem softvera ili ja samo ne umem da iskljucim ovaj alarm....polja koja se nalaze u deo za podesavanja alarma su unchekirana....pomoc...zelim da spavam!!!! 

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
kovac84
1. * gore * dole dole * dole *
2. tema za debrand sw-a:
viewtopic.php?t=8580&start=1560
tema za update fw-a:
viewtopic.php?t=9949
1. * gore * dole dole * dole *
2. tema za debrand sw-a:
viewtopic.php?t=8580&start=1560
tema za update fw-a:
viewtopic.php?t=9949
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
Искрено не верујем да не постоји нико ко не би знао одговор на слеће питање које сам поставио на претходној страници и био бих захвалан на одговору...
"Поздрав људи,
дешава ми се нешто чудно, па бих био захвалан онима који знају решење проблема да одговоре, а исти гласи...
Желим да прикључим W950 на комп, направим backup података и слично (све преко MyPhoneExplorer-a), али се јавља следећи проблем:
Комп га не препознаје... Као што знате W950 има две опције преноса података, брзи и нормалан, али за backup је неопходан нормалан преко које мени не препознаје телефон...!!!
Неки предлог...???"
Поздрав!
"Поздрав људи,
дешава ми се нешто чудно, па бих био захвалан онима који знају решење проблема да одговоре, а исти гласи...
Желим да прикључим W950 на комп, направим backup података и слично (све преко MyPhoneExplorer-a), али се јавља следећи проблем:
Комп га не препознаје... Као што знате W950 има две опције преноса података, брзи и нормалан, али за backup је неопходан нормалан преко које мени не препознаје телефон...!!!
Неки предлог...???"
Поздрав!

- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
McLaren F1 hvala na ukazanoj gresci, desilo mi se, sigurno dok sam kucao.
Doolentije ja sam radio backup preko myphoneexpl. bez problema, cak sta vise kad mi je telefon skroz zglajzno, program je uradio backup, ali moras snimiti drivere za telefon, kako bi mogao da ga prepozna, i onda mozes raditi backp preko cega hoces.

Doolentije ja sam radio backup preko myphoneexpl. bez problema, cak sta vise kad mi je telefon skroz zglajzno, program je uradio backup, ali moras snimiti drivere za telefon, kako bi mogao da ga prepozna, i onda mozes raditi backp preko cega hoces.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
кљун, раније сам покушао са Sonyericsson PCsuite-ом, па ми је баш правио проблеме, не око драјвера, већ је једноставно баговао и сл. Касније сам пробао преко MyPhoneExplorer-a, па ми и ту прави проблеме... Елем...
Инсталирао сам поново Sonyericsson PCsuite (додуше најновију верзију...) и за дивно чудо ради...!
Влада Зем, хвала на труду, али познајем то што си рекао (погледај поруку изнад твоје)...
Поздрав!
Инсталирао сам поново Sonyericsson PCsuite (додуше најновију верзију...) и за дивно чудо ради...!

Влада Зем, хвала на труду, али познајем то што си рекао (погледај поруку изнад твоје)...
Поздрав!

epa bre dosta mi je vise ovih pametnih telefona ljudi! pre sam imao mpx200 ,mesecno jednom me je nesto zezalo na njemu dok nije nacisto crko...sada vec oko godinu dana imam p990i i radio do prosle nedelje super dok mu se nije izflesirao ekran, pipnes u jednu tacku aktivira se nesto drugo ,pipnes u gornju polovinu ekrana aktivira se nesto dole a kad pipnes u donjoj polovini ne radi nista....probao sam calibriranje , ne pomaze nista! a nemogu da stavim abc. tastaturu jer nije kod mene a ja sam daleko od kuce! molim vas ako neko zna sta mu je dajte da ga lecimo inace dodirnuce tlo u velikoj brzini
! pozdrav svima i unapred hvala!

VENOM brate nikada ali nikada mi telefon nije pao nosim ga u original futroli uvek i uvek koristim stilus i ko god hoce da mi poglda telefon nedam da pipkaju ekran ..znaci telefon cuvam ko oci u glavi! Master reset sam probao update nisam jer ne znam kako se to radi! veruj mi, ovo sto mu se desava bukvalno je doslo samo od sebe!! ajd daj neko resenje ako znas pa da vidimo sta cu...
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
araphel koji ti jezik stoji?ja koliko se sećam a davno sam to uradio kada sam ga updejtovao mislim da me nije pitao koju tastaturu koristi...
krsta31 probaj sa update a uputstvo imaš na sajtu ovde
krsta31 probaj sa update a uputstvo imaš na sajtu ovde
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- kljun
- Mobil manijak
- Kontakt:
araphel pokusavao sam ja nesto na mom telefonu po tom pitanju al nema rezultata za resavanje tvog problema, mozda je doslo do menjanja CID u telefonu, ili nesto tome slicno.
kovac84 DivX Player 0.88/0.89 verzije koje provereno rade na uiq3 telefonima.
kovac84 DivX Player 0.88/0.89 verzije koje provereno rade na uiq3 telefonima.
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
kovac84, javi se na pp imam valjda to svto ti treba...
araphel, tesko da se kod updejta moze tako nesto desiti verovatno je on fleshovao telefon i stavio neki drugi soft koji ima takva unos teksta(koji je predvidjen za drugaciji raspored slova)...da li si probao da ga flesujes ti ponovo?
araphel, tesko da se kod updejta moze tako nesto desiti verovatno je on fleshovao telefon i stavio neki drugi soft koji ima takva unos teksta(koji je predvidjen za drugaciji raspored slova)...da li si probao da ga flesujes ti ponovo?
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...