naime, treba caletu da kupim nov mobilni telefon. mator covek, pa malo i konzervativinije potrebe pri odabiranju modela.
na prvom mestu bitno je da je telefon lak za koriscenje (jendostavan meni), da ima jasan ekran (ne mora biti u boji), zgodnu tastaturu, dobru bateriju, kao i prijem. ostale funckije su ne bitne, tj. suvisne.
unapred hvala, nadam se da ne trazim puno!
Pomoc oko kupovine mobilnog telefona!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 25. Apr 2005. 14:45
I ja da ne otvaram novu temu zelim da kupim novi telefon sa sledecim karakteristikama da bude na preklop da ima 40 kanalne polifone melodije i da ima solidan kolor display po mogucnosti TFT ili UFB 65000 boja, a kameru ne zelim u telefon. Zaprimetio sam Samsung X450 ali kod nas u Makedoniji vise ga nema pa dali moze neko da mi kaze gde mogu da ga nadjem u Srbiji.
@jovandj
Pozdravi iz Srbije
Ja bas nesto ne volim samsung(a i skup je), tako da ako si bas resio da uzmes lep fon na preklop mozda bi mogao da pogledas motorole mpx200,v525,v550,(~150eur) v600(~210eur)a ako imas malo vise para pogledaj mpx220 i v3(256k boja).
e sad od ovih telefona jedino mpx 220 nema kamericu a ima samo 16 kanalne melodije.
Detalje mozes videti na sajtu.
Sto se ekrana tice mislim da je motorola medju boljima.
Pozdravi iz Srbije

Ja bas nesto ne volim samsung(a i skup je), tako da ako si bas resio da uzmes lep fon na preklop mozda bi mogao da pogledas motorole mpx200,v525,v550,(~150eur) v600(~210eur)a ako imas malo vise para pogledaj mpx220 i v3(256k boja).
e sad od ovih telefona jedino mpx 220 nema kamericu a ima samo 16 kanalne melodije.
Detalje mozes videti na sajtu.
Sto se ekrana tice mislim da je motorola medju boljima.