Pozdrav
Koji telefon imate?
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Njami, kapoerista90, hvala na cestitkama! Jos samo malo da ga osvezim programima i mozda novom verzijom softvera i mogu da se okanim mastanja o novom telefonu!
Naravno dok ne dodje E71!
:):)
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Momci, svaka cast na kupovinama! IDzO, svi smo znali da je pitanje momenta kad ćeš ti kupiti N82. Ipak si, po mom mišljenju, najzagriženiji nokijaš, samo sam čekao kad ćeš da se javiš sa tim obavještenjem. Neka te srećno služi, koliko si nam informacija o njemu i ostalim Nokijama dao (posebno za E71, koji je moja sledeća kupovina) zaslužio si da ti mi kupimo jedan N82! Pošto se nisi sjetio ranije, sad ništa od para!
"Ponovio" sam se: nosim kao sekundarni bratovu staru Motorolu V525. Bila je nekad veoma šminka od telefona!
Pozdrav!
"Ponovio" sam se: nosim kao sekundarni bratovu staru Motorolu V525. Bila je nekad veoma šminka od telefona!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent,
Hvala druze!
Nego kad sam vec zaboravio da trazim skupljanje $ za N82 mogao bih nesto iskombinovati za E71!
A sto se tice Motorole, sada mozes kao oni u CSI sepuriti sa njom!
Nego kad sam vec zaboravio da trazim skupljanje $ za N82 mogao bih nesto iskombinovati za E71!
A sto se tice Motorole, sada mozes kao oni u CSI sepuriti sa njom!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Wow!!!-Malo pre sam uporedjiwao zwuk na speakeru izmedju p800 i k800i...Ladno p800 ga shije i po jachini i po kwalitetu...
IDzO, car si! Živio Jack Bauer! Omiljena serija... Sad si mi bolji drug.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
- Masterokrata
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
A vratanca zesca, obicna plastikestina(jako nekvalitetna) sa cisto mehanickim sistemom koji nema veze s elektronikom. Veruj mi nemas sta da zalis za vratima, jedino je malo bedak sto p800 guta one MS obicne kartice. I da extra je ocuvan fon s obzirom na godine superica. Da naletim na tako ocuvan P910 odmah bi uzeo.bOOdala napisao:VeNoM
- Fon je ekstra ochuwan,ali me nerwira shto su pukla wratanca![]()
5130+Koss the plug....