M2 od 8BG i k550 (a bogami i ostali :) )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
M2 od 8BG i k550 (a bogami i ostali :) )
http://www.sandisk.com/Compatibility/De ... K550i.aspx
Da li neko probao 8GB M2 na k550 (ili na nekom drugom)??? Chisto da znam da li da naruchujem...
Da li neko probao 8GB M2 na k550 (ili na nekom drugom)??? Chisto da znam da li da naruchujem...
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Masterokrata
- Mobil manijak
Ne bih se slozio sa ovom nezrelom izjavom. Svako ko je imao ove dve sprave u rukama mogao je da primeti mane svake od njih, a sto se tice Iphone-a meni se mnogo ne svidja jer je igracka, pardon multimedijalna igracka i nema apsolutno nikakve osnovne funkcije smart telefona kao sto su npr otvaranje office aplikacija i slicno, dok P1 sasvim lepo barata sa office fajlovima, a ne zaostaje ni u pustanju konvertovanih avi filmova i video klipova.kalup napisao:mozesh josh malo da doplatish i da uzmesh iPhone koji je sto puta bolji fon
5130+Koss the plug....
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
snupi22 naj jefitnije mesto za kupovinu takvih stvari je ebay, mada povlaci i sa sobom rizike, treba cekati da ti dodje paket, postoji mogucnost da paket ne dodje...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- Masterokrata
- Mobil manijak
kljun, di ce covek da se cima sa e-bay za 1gb. To da trazi 4gb pa i da mu se isplati ali ovako bilo gde u BG ili NS ali do 1200-1300 din je OK cena, sve preko toga je bacanje para i deranje koze s ledja
ali ako si u mogucnosti bolje da se isprsis za m2 od 2gb posto joj je cena oko 1800din.
A nisi rekao odakle si pa da ti preporucimo gde da kupis karticu.

A nisi rekao odakle si pa da ti preporucimo gde da kupis karticu.
5130+Koss the plug....
Ja bih postavio, da ne otvaram novu temu, pitanje korisnicima K550i: možete li mi reći prednosti i nedostatke ovog telefona i da li može da koristi flash teme? Planiram da ga uzmem, pa mi trebaju najosnovnije informacije, a ovo za teme mi je posebno važno, jer nisam fan SE menija i ikonica.
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
djape48, ne znam za MS Duo (Pro) ali postoji adapter M2 > MS Duo (dobija se uz većinu M2 kartica) tako da možeš M2 da koristiš u svom W810 (ja koristim M2 2GB sa adapterom u K750).
lobanja, svaki telefon ima OS. Telefon ne crkava od prevelike memorijske kartice: može da je vidi ili da je ne vidi i može da usporeno barata sa fajlovima ukoliko fajl-sistem nije dobro organizovan.
lobanja, svaki telefon ima OS. Telefon ne crkava od prevelike memorijske kartice: može da je vidi ili da je ne vidi i može da usporeno barata sa fajlovima ukoliko fajl-sistem nije dobro organizovan.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...