Najbolji muzicki telefon
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Najbolji muzicki telefon
Planiram uskoro da prodam N73 ME i hocu da kupim telefon koji pre svega moze dostojno da zameni dobar Mp3 plejer.Od ostlih funkcija pozeljno je da ima Wifi i da je smartphone.Sta mislite koji je najbolji muzicki telefon koji se trenutno moze kupiti kod nas?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Iliti N81. Ima WiFi ima extra zvuk... Al dobices goru kameru od N73ME... Onda... W910,5610... ova 3 bi trebalo da su vrh ponude trenutno,bar sto se zvuka tice. Darkado,pa malo je mator N91... Bolje je onda N81 da uzme 
Ili mozda Iphone...
Mozda i N95 koja je ima super zvuk,al slican N82...

Ili mozda Iphone...

Nokia E71... Elegant, but deadly
SE w960 nije los! Ja mislim da je Tekt (ako se dobro secam nik-a od momka) pisao neke utiske o w960 u njegovoj temi!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
IDzO,
ali pogledaj koliko se w960 kosta, daleko vise od svih predlozenih.\
Ali u svakom slucaju je dobar.
Sale_M, pogledaj i samsung i450, vrlo dobar, naravno pod uslovom da ga nadjes, jer ga nema.
ali pogledaj koliko se w960 kosta, daleko vise od svih predlozenih.\
Ali u svakom slucaju je dobar.
Sale_M, pogledaj i samsung i450, vrlo dobar, naravno pod uslovom da ga nadjes, jer ga nema.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Pa jeste da je w960 bezobrazno skup ali mozda decko nesto iskombinuje pa mu ga donesu jeftinije!
Sale_M, pogledaj i ovu Mokiu treba da izadje u q3 i bice oko 200-250E ( http://www.gsmarena.com/nokia_5320_xpressmusic-2348.php )
Sale_M, pogledaj i ovu Mokiu treba da izadje u q3 i bice oko 200-250E ( http://www.gsmarena.com/nokia_5320_xpressmusic-2348.php )
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Drugar je imao prilike da se igra i da cacka w960 i on je odusevljen telefonom i zvukom koji proizvodi ali o5 najbolje je kad sam proveris kakav je fon i da li tebi odgovara! Ako ti se nesto svidi iako je neka krsina ti ces je uzeti jer ti se to prohtelo!
:):)
Nemam ja nista protiv ni N81 8gb! Samo rokaj!

Nemam ja nista protiv ni N81 8gb! Samo rokaj!

znate kako, ja samm mislio da n73 ima solidan zvuk ali kad sam pustio mp3 na mpx200 prvi put sa default slushkama dobro nisam ogluveo, jednostavno razbija, malo fali basa i baterija ne bi trajala vishe od dva-tri sata ali sam se stvarno iznenadio.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
darkado,
pored mpx200, i mnogi plejeri bi se zacrvenili.
Idealan zvuk, kome fale samo podesavanja, da bi mogao, odgovoriti, svakom izazovu.
Jedina mana je baterija, kod mene, u nabolje vrijeme, bez cackanja 7h.
pored mpx200, i mnogi plejeri bi se zacrvenili.
Idealan zvuk, kome fale samo podesavanja, da bi mogao, odgovoriti, svakom izazovu.
Jedina mana je baterija, kod mene, u nabolje vrijeme, bez cackanja 7h.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
meni drzhi i preko 24h jer kad sam kupio mpx200 drugi put dobio sam novu bateriju, samo shto mu se deshava da se nekad sam ugasi a da je baterija punam to pripisujem romu. kefalo, znam tvoju muku moj prvi mpx200 nije mogao da izdrzhi izlazak u grad sa dve baterije
stvarno mi je drago shto sam deo kulta mpx200, nekako mi je situacija kao sa recimo lucas artsovim p&c avanturama i sadashnji ultra giga mega star wars blur igrama, zna se shta shljashti a shta ima dushu 

Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
darkado,
nismo se razumjeli, 7h, pustanja muzike, ali bez cakanja, promjene pjesama.
A sto se tice, njegove upotrebe, tu je oko 24h.
Jedini problem je onaj file manager, koji nisam uspio regulisati, pa sad nisam nista ni instalirao, barem ne aplikacije, u zip formatu.
nismo se razumjeli, 7h, pustanja muzike, ali bez cakanja, promjene pjesama.
A sto se tice, njegove upotrebe, tu je oko 24h.
Jedini problem je onaj file manager, koji nisam uspio regulisati, pa sad nisam nista ni instalirao, barem ne aplikacije, u zip formatu.
-
Zvuk na Se W960 je ocenjen kao minoran u odnosu na N81 na mobile-review,a ipak da dam oko 500 e za telefon koji nema odlican zvuk necu.Samsung I450 je ocenjen kao solidan sto se zvuka tice,ali mu hvali Wifi a i nesto nemam mnogo poverenja u doticnu firmu.U igri ostaju N81 i N91.Mozda bi uzeo N91 ako bi ga nasao povoljno pa da mi ostane para da kupim i N82.
Videcu,jos nista nisam resio,hvala na predlozima.
Videcu,jos nista nisam resio,hvala na predlozima.
Ili mozda npr. Sony A818. Cnet je rekao da ima ubitacan zvuk, a uz njega se dobijaju sluske koje su na nivou EP-630, mozda i bolje. Mislim da nije skup, oko 14000, a imas 8gb memorije. Po meni je bolji od Ipod nanoa 3.gen.. I onda pored toga skupis jos malo para i uzmes ko choek N82.
Sta mislis?
Sta mislis?
Linux&Android
-
Njami, hvala na predlogu,malo sam se informisao i stvarno svi hvale taj sony-ev plejer.
Sad sam u nedoumici da li je bolje da uzmem plejer umesto telefona.
Jel znate ima li i gde da se uzme neki solidan Cowon plejer za nekih 12/13 hiljada?
Ako znate sajt neke firme koja prodaje kvalitetnije plejere
Sad sam u nedoumici da li je bolje da uzmem plejer umesto telefona.
Jel znate ima li i gde da se uzme neki solidan Cowon plejer za nekih 12/13 hiljada?
Ako znate sajt neke firme koja prodaje kvalitetnije plejere