MTS novosti
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
gargamel4 ja sam u prosli cetvrtak kupio kartu za koncert Police i dobio taj vaucer jeste da nisam mogao da dobijem tamo gde sam kupio kartu nego sam morao da idem na blagajnu Doma omladine ali nema veze, vec sam pisao o tome u nekoj drugoj temi, jedino je mana sto je najmanji paket koji mozes da uzmes Bel 200 sa pretplatom od 900 din bez poreza ili Mix 1000 sa pretplatom od 1000 din ja sam uzeo Mix 1000 jer je razlika u 100 din naravno bez poreza a imam 325 min price i smsa ali samo do 01.09. jer se tada zavrsava promocija i onda se vraca na 250 min, ne moze biti iskorisceno za postojece postpaid brojeve to sam naravno i ja hteo ali su mi rekli da je ovo druga promocija i da mogu da zadrzim ovaj broj ako hocu ali moram da uzmem novi sa Police promocijom, ja sam onda predlozio da mi deaktiviraju broj i da mi ga odmah potom aktiviraju na Police promociju, onda je devojka zvala tehnicku sluzbu i oni su rekli da to nije moguce jer kad se broj deaktivira 4 godine ne moze da se aktivira
tako da sam na kraju morao da ugasim postojeci broj a da uzmem novi. Ali naravno sve ovo je za nedelju dana moglo i da se promeni pa da sada vaucer moze da se doda na postojeci broj.

To da broj koji je otkazan mora 4 godine da bude na stend baju, i tek onda da može da se aktivira je takva glupost da to skoro nisam čuo. Naravno da si ti u pravu što si ih to pitao a da su oni nefleksibilni, ali kada sam ja danas pitao: "a ako sam ja trenutni tj. aktivni postpejd korisnik, da li mogu sa postojećim brojem da iskoristim tu mogućnost uz promenu tarife (iste koju imam samo skuplje)?", devojka se malo zbunila, zamolila me da sačekam momenat, i posle minut se javila i rekla da može ako redovno izmurujem obaveze i tako to i ako potpišem ugovor na godinu dana. Naravno da ću sledećih dana ovo proveriti i u praksi tj. u nekoj poslovnici.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Pa da gargamel je skroz u pravu na momente u razgovoru sa bilo kojim od tri korisnicka centra upadnemo s vremena na vreme da jednostavno ni sami vise neznaju sta i kako ide i koliko dugo i koliko to kosta toliko su ga vec zapetljali sa tarifama ,ugovorima,cenam minuta ,besplatnim sms i minutima jednostavno imas utisak da neki od operatera koji rade sami sebe nisu azurirali
dolaskom tog dana ili nedelje u smenu .

-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Slazem se da su nefleksibilni, samo su sebi napravili veci posao jer su morali da mi ugase jedan broj umesto samo da su na njega vezali vaucer i da mi izdaju drugi, ali ja sam sa brojem bolje prosao sada jer su mi samo poslednje dve cifre promenje tako da su mi sada poslednje tri cifre broja iste. Devojka je predamnom zvala tehnicku sluzbu i pitala i oni su joj rekli da kada se broj deaktivira ne moze 4 godine da se aktivira, ja sam rekao da nemogu da verujem da taj broj ne dodele odmah nekome ho hoce a ona je rekla da imaju toliko brojeva da to nije problem. E sad mozda ako ti naletis na nekog drugog operatera mozda ti on to i prikljuci postojecem broju. Ja sam bio u Bul. Kralja Aleksandra cisto da znas.
Planiram da uzmem taj vaucer - 10.000... Prica se da telekom moze da smulja nesto i da to na kraju ne bude bas tako (Kad bi uzeo mix 1000, na godinu dana, ispada da bi platio samo poslednja 3 racuna u celoj godini, s tim da ne prekoracim pretplatu)?!?! Nije mi jasno sta npr. bi to moglo drugacije da ispadne!?
ps: Sve ideje su dobro dosle!

ps: Sve ideje su dobro dosle!
- Daddy Yankee
- Banned
- Daddy Yankee
- Banned
gargamel4, i ja idem na koncert!!! Propustio sam Stinga pretprošle godine, vala sad neću! Čovjek mi je omiljeni pjevač!
Sestra koja živi u Beogradu treba da mi nabavi karte. Sad, kako ja mogu iskoristiti taj vaučer od 10.000 dinara? Da li za njega mogu uzeti neki telefon i kako? Sestra mi je na 064 mreži, ja ne znam da li je to mt:s, koji li je đavo.
Pozdrav!
Sestra koja živi u Beogradu treba da mi nabavi karte. Sad, kako ja mogu iskoristiti taj vaučer od 10.000 dinara? Da li za njega mogu uzeti neki telefon i kako? Sestra mi je na 064 mreži, ja ne znam da li je to mt:s, koji li je đavo.

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Daddy Yankee
- Banned
O tome sam pisao (ali gresom na drugoj temi: Nokia n82)...
Zvao sam call centar i ljbazna teta mi je rekla da nema nikakvog ogranicenja i da taj bonus mogu koristiti i do 12. meseca (ne mislim na decembar, vec na zadnji mesec ugovorne obaveze) ako to tarifni paket omogucava, th. iznos njegove pretplate!
*Mada ko ce ga znati, mt:s je to!!!
Zvao sam call centar i ljbazna teta mi je rekla da nema nikakvog ogranicenja i da taj bonus mogu koristiti i do 12. meseca (ne mislim na decembar, vec na zadnji mesec ugovorne obaveze) ako to tarifni paket omogucava, th. iznos njegove pretplate!

*Mada ko ce ga znati, mt:s je to!!!

Dobro, videćemo šta će pisati u ugovoru koji tamo negde oko vikenda mogu da idem da pogledam i ako mi se svidi i potpišem. Očigledno je ovo još uvek nedovoljno dobro definisano i poerateri i oni za šelterima nisu potpuno shvatili šta sve ova ponuda obuhvata, ali pisani ugovor i eventualni pootpis rešavaju svaku nedoumicu.
Čim budem mogao da kažem nešto novo o ovome - javljam šta se dešava.

Čim budem mogao da kažem nešto novo o ovome - javljam šta se dešava.

- Ripper
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
- Kontakt:
U ugovoru se POLICE nigde ne spominje
a ni 10000din! 
Mada su mi dvoje ljudi u MTSu danas rekli da može bonus da se koristi do zadnjeg meseca ugovorne obaveze...
Još jedna nedoumica...da li moram da platim "majski" račun, ili će dotični samo da se oduzme od ovih navodno-sveže-uplaćenih 10000... ?
Neki lik na MTS Mondo forumu reče da je ovaj datum 31. 12 2008. datum do kog može da se iskoristi vaučer znači potpiše ugovor...ali na sajtu piše drugačije...

Mada su mi dvoje ljudi u MTSu danas rekli da može bonus da se koristi do zadnjeg meseca ugovorne obaveze...
Još jedna nedoumica...da li moram da platim "majski" račun, ili će dotični samo da se oduzme od ovih navodno-sveže-uplaćenih 10000... ?
Neki lik na MTS Mondo forumu reče da je ovaj datum 31. 12 2008. datum do kog može da se iskoristi vaučer znači potpiše ugovor...ali na sajtu piše drugačije...

-
- Redovni učesnik
- Kontakt:
Kada sam ja potpisao ugovor 29.05. rekli su mi da ce mi biti avansno uplaceno tih 10000 i da ce se svakog meseca umanjivati za iznos racuna. Znaci ako trosis i vise od pretplate brze ces da potrosis taj avans. U ugovoru se samo kaze da moras da budes 12 meseci na tim tarifama i da je najmanja Bel 200 a da mozes da prelazis na one sa vecom pretplatom. Meni je devojka kod koje sam zakljucio ugovor sve to rekla i da mogu kad mi istekne taj period da predjem na tarifu sa manjom pretplatom. I upozorila me je da se od 01.09. Mix 1000 sa 325 minuta vraca na 250, sto mi se nimalo nije svidelo ali sta da se radi.
Da, to je onda ono što sam i ja, samo možda malo konfuznije, napisao. Pa dobro sad, promocija je do septembra, šta da se radi. Meni je konkretno i ovaj MIX 500 sasvim dovoljan, a sa duplom tarifom a kada se da će uzme prosečna cena koju ću mesečno plaćati biti duplo manja............. sve je jasno.

- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
10.06.2008.
Velika SMS promocija
Posaljite prazan SMS na broj 200, po ceni od 200 din (sa PDV-om) i dobićete na poklon 1200 poruka ka nacionalnim destinacijama.
Promocija važi za korisnike TIPI prepaid tarife. Promocija traje do 31.07.2008. godine i bonus možete dobiti samo jednom u toku trajanja promocije.
Za korišćenje bonus SMS poruka nemate vremensko ograničenje.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202
Velika SMS promocija
Posaljite prazan SMS na broj 200, po ceni od 200 din (sa PDV-om) i dobićete na poklon 1200 poruka ka nacionalnim destinacijama.
Promocija važi za korisnike TIPI prepaid tarife. Promocija traje do 31.07.2008. godine i bonus možete dobiti samo jednom u toku trajanja promocije.
Za korišćenje bonus SMS poruka nemate vremensko ograničenje.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202

23.06.2008.
Letnji mt:s paket
Promotivni letnji paket mt:s-a dostupan je na prodajnim mestima ovlašćenog dilera “Tehnomobile” za sve postojeće i nove postpaid korisnike, kao i prepaid korisnike koji žele da pređu na postpaid, po ceni od 11.111 dinara (bez PDV-a).
Paket sadrži mobilni telefon Samsung D880 i postpaid karticu sa mogućnošću odabira jednog od sledećih postpaid taifnih profila: BEL (100, 150, 200, 400, 1000), MIX (500, 1000) ili Fresh (500, 1000, 2000, 4000).
Posebna pogodnost koju mt:s pruža je ta što svaki korisnik kupovinom paketa dobija po 120 SMS poruka, 30 minuta razgovora u mt:s mreži i 12 MB za prenos podataka tokom jula i avgusta
Ali to nije sve! Svaki kupac paketa dobija na poklon digitalni foto aparat Samsung S760 od 7 mega piksela.
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202&Type=1
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID= ... ehnomobile
informacije radi u redvnoj prodaji ovaj tel je min 307e a fotoaparat 82e
znaci fon+aparat=390e a ako korisnik potpise postpaid ugovor na neki od paketa na 2 godine dobije to isto za 163e
razlika od ~230e je stvarno zapanjujuca
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November