Sta uzeti Nokia 6680 vs SE k750 vs SE w800 vs Se Z800 neki kazu da ce k750 razbiti nokij , jel k750 ima neki OS na sebi , zanimam me vase misljenje , sta je najbolje uzeti ?
Telefon je za zensku osobu.
thx !
Nokia 6680 vs SE k750 vs SE w800 vs Se Z800
Jos ne postoji nijedan SE telefon( sem P serije) koji ima symbian... pa tako ni k750i ni w800, ni z800 nemaju... sto ne znaci da nece biti takvih telefona, ali jos nisu najavljeni... 
A ne kapiram sto da ne pricamo... pa ljudi hoce da vide sta je najbolje i da se odluce, a ne izlaze ti telefoni za dve godine, nego za dva meseca...

A ne kapiram sto da ne pricamo... pa ljudi hoce da vide sta je najbolje i da se odluce, a ne izlaze ti telefoni za dve godine, nego za dva meseca...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Pa prvo, u pravu je Zlivan, treba sacekati.
A ti si opet pokrenuo temu sa telefonima koju su pravljeni za razlicite vrste ljudi kao:
Nokia 6680---symbian telefon za poslovne korisnike sa kvalitetnom kamerom, brzim CPU-om, gomilom programa i igara, video call....
SE k750---extra NE symbian telefon, ubedljivo najbolji od svih NE symbian telefona...2mpx kamera, savrsen mp3, odlican ekran...
SE W800---telefon za mlade sa dubljim dzepom
, ubedljivo najbolji mp3, ista kamera kao u k750, u paketu se dobija 512 MB sto je stvarno fascinantno...
E sad, moj licni izbor bio bi 6680 zbog symbian-a, ali ako ti treba zabava onda k750 ili jos bolje w800.
Mislim, sve je ovo napamet prica jer moram da vidim neki telefon pre nego sto se izjasnim o njemu, ali ajde kad si vec pokrenuo temu :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
P.S. Tristota PORUKA!!!
A ti si opet pokrenuo temu sa telefonima koju su pravljeni za razlicite vrste ljudi kao:
Nokia 6680---symbian telefon za poslovne korisnike sa kvalitetnom kamerom, brzim CPU-om, gomilom programa i igara, video call....
SE k750---extra NE symbian telefon, ubedljivo najbolji od svih NE symbian telefona...2mpx kamera, savrsen mp3, odlican ekran...
SE W800---telefon za mlade sa dubljim dzepom

E sad, moj licni izbor bio bi 6680 zbog symbian-a, ali ako ti treba zabava onda k750 ili jos bolje w800.
Mislim, sve je ovo napamet prica jer moram da vidim neki telefon pre nego sto se izjasnim o njemu, ali ajde kad si vec pokrenuo temu :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

P.S. Tristota PORUKA!!!
Ima, baje iz Nokaje i SE, kao i Eldar Murtazin i još par privilegovanih. Džaba priče da telefoni još nisu izašli...jel ima neko mozda iskustva sa 6680 ili sa nekim od ovih ostaliha sonyericssona .
Specifikacije svih pomenutih telefona smo videli, ali je potreban i direktan kontakt da bi čovek doneo konačnu odluku, a kamoli delio savete i preporuke.
A i generička pitanja tipa "Šta za žensku osobu?" su najblaže rečeno besmislena. Kao da su sve žene potpuno iste i retardirane pa možemo opušteno da preporučujemo, bez potrebe da znamo išta o njima, njihovim ukusima i potrebama. Isto naravno važi i za muškarce.
Gluposti.