Promena MTS postpaid paketa -citaj kako da te deru sto manje

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
nebojsac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Apr 2008. 17:04

Promena MTS postpaid paketa -citaj kako da te deru sto manje

Post od nebojsac »

Taman ja presao kod MTS na postpaid MIX500, a oni promenili tarifiranje pa sad 150min = 150 poziva :smutny: Sta sad ciniti cekati neku novu promenu paketa ili mozda promeniti paket. Meni ovaj paket MyBel sad deluje mnogo pogodniji. Znaci isto 150 poruka i 150 min ali prema MTS brojevima. Poziv prema drugim nacionalnim mrezama 6.5, uspostva veze 1.5, sms kad ti istekne 1.7 i razgovor se obracunava po sekundi. Sta vi kazete???

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Pa i to ce biti dva-tri meseca, onda ce promenini. Tako oni (a i ostali) rade, navuku korisnike, a onda kajla! I ja sam uzeo MIX 500, ali zajedno sa telefonom, tako da, jos jedno 18 meseci nemam izbora. :( Da sad uzimam, uzeo bih FRESH, jer mozes da potrosis te "obavezne pare" kako hoces, cef ti za poruke, cef tin za razgovore, GPRS..., jer i onako ne iskoristim sve besplatne minute i poruke (barem nisam do sada dok se obracunavalo po sekundi, a od ovog meseca cemo videti).

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Eto kako Telekom misli na svoje korisnike. Uvideli su da korisnicima propadaju besplatni minuti, pa su se postarali da se to vishe ne desava.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

tu POGODNOST je telenor odavno uveo 8)

mdenic85
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 01:16

Post od mdenic85 »

U Fresh pakete, u okviru minimalne potrosnje ne ulazi GPRS i MMS.
Nigde ne sajtu ne pise nista o tome!

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Pise sledece

Fresh tarifni profil idealan je za vas, ako svoje poslovne obaveze prvenstveno obavljate preko telefona, jer u Fresh tarifnom profilu možete sami planirati svoj račun, koji može biti 500, 1000, 2000 ili 4000 dinara.

Tacno je da nema nista da pise za GPRS ili MMS, ali nista ne pise ni za pozive i SMS. Po mom tumacenju, mozes da 500, 1000, 2000 ili 4000 dinara da potrosis kako hoces. Dat je cenovnik svih usluga.

Ako ima neki korisnik FRESH paketa dobro bi bilo da razjasni ko je u pravu.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Prema recima Korisnickog Servisa mt:s-a mms, gprs, vas itd. se tarifira preko iznosa minimalne mesecne pretplate: http://forum.mtsmondo.com/index.php?showtopic=1120 (drugi post).
iPhone 6 Plus

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Sve su pakete pokvarili. Da bi ekonomisao, najbolje da imas DUOSIM telefon. Pa trenutno koristis

http://www.vipmobile.co.yu/cm/private/p ... /index.php

pa kada se pojavi neka druga promocija ti koristis drugu.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Pa, onda cu ostati na MIXu. Cim GPRS ne ulazi u racun, onda mi se vise isplati da za to koristim prepaid, a za ostalo postpaid.

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

i još uzmi toki tarifu, nema jeftinije za gprs. ili TELEnor pa da koristiš dodatke. 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Daddy Yankee, za GPRS je najpovoljniji mt:s kontakt (plus) to smo vec utvrdili. Gde ima da za 1500 din dobijes 500 MB plus da je 1 MB 9 dinara?
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

pa jeste ako nekome treba toliko. možda nekome treba 10-ak mb za 150 din ili kako već to ide sa dodacima 8)

nebojsac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nebojsac »

Sve je to lepo sto pisete, al mene je interesovalo kako sad kad si se vec obavezao na 2 god da sto manje trosis, dakle mora se ostati u postpaidu na MTS. Da li je iko misljenja kao i ja u vezi MyBel sa pocetka teme??? :disgust:

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

ako si se vezao ugovorom za mix, moraš biti dvije godine na istom ili skupljem paketu. isto važi i za freš i bel.

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Da, s' tim sto ne mozes prelaziti sa BEL na MIX (to sam pitao), a ne znam da li moze sa MIX na FRESH i druge pakete.

Jel neko probao sa ovim dodacima, izgleda da mu dodje na isto kao na pripejdu?

nebojsac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nebojsac »

Sta sad kao ne mogu preci sa MIX na MyBel, e bas krs majke mi, kako to pa ista pretplata, moracu ja sa njima da se nagodim.. 8)

Laki024
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 19:53

Post od Laki024 »

e super taman sam mislio da nepostoji ni jedan tarifni paket koji ide na sekundu , kada ono ipak postoji my bel...

Da li neko zna da li se racuna uspostava veze dok imamo besplatnih minuta ilii ne?

Jedino sto mi se nesvidja kod ove tarife je to da je 150 minuta okljuceno samo za pozive u okviru 064 i 065 mreze jbg!

nebojsac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od nebojsac »

Pa i ja sam provalio da ide po sekundi, pa kontam ako moze da se prebaci ja odo sa vovog MIXa. E stvarno ne znam da li se placa uspostava veze dok traju besplatni minuti, valjda ne :roll: Pa jest 150 min ali samo za MTS brojeve ali deluje mi to povoljnije nego ovako okrenem 150 puta broj i caoooo

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Ne placa se uspostava veze dok imas besplatne minute. Znaci, ako ne prekoracis minute ukljucene u pretplatu, onda platis (za MIX 500) 590 dinara 500+pdv.

Postavio sam pitanje o FRESH profilu korisnickom centru.

Pitanje:

Pod ugovornom sam obavezom na 2 godine sa tarifnim paketom MIX 500. Zanima
> me, mogu li da, pre isteka ugovornog perioda, promenim tarifu u FRESH 500?
>
> Da li sam dobro razumeo, da kod FRESH tarife 500 dinara (koji su minimalni
> iznos racuna) se mogu trositi bilo na razgovore, sms ili GPRS?

Odgovor:

Mozete preci sa tarifnog profila MIX 500 na FRESH 500.500 dinara je Vas iznos na racunu koji mozete trositi na bilo koju nasu uslugu.

korisnicki@mts.telekom.yu

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

E zato mi se nikako ne sviđa to vezivanje za nešto pod jednim uslovima, a da se ti uslovi kasnije promene. Ljudi, jel ima među vama neki pravnik? Jel može Telekom da se tuži za takve stvari? Čisto onako malo da im se uzme kinta što su bezobrazni. I plus što ne obaveštavaju korisnike o promenama. Šta mislite da se ja sa nekim dogovorim na primer da mu prodam auto, i da mi pare daje u 12 mesečnih rata i da isplata bude od 1-5 u mesecu a onda ja samoinicijativno promenim uslove znajući da taj neko platu prima 3. u mesecu i kažem da ako mi ne daje do 2. da mi automatski dođe 10% veću ratu, ili recimo da ga uslovljavam koliko tim autom sme da prealzi dok mi ne isplati sve pare. To se u Srbiji od milošte zove "svinjarija". VIP je zaokruživanje imao od prvog dana, i to svi znaju i ko pristane na to - pristao je. A ovo: e mi smo to uradili a vi se sad je..ovaj češite :angry:

Mislim preživećemo, naravno, posebno sad kad/ako pređem na mix1000 uz onaj promo vaučer, tek tad neću sve uspevati da istrošim, ali bezobrazni su. Iskreno da nisam sad video temu ne bih ni znao da je ovo promenjeno. Pa ne mogu baš svaki dan da idem na sajt i gledam kako me zezaju za rođene pare. I sad ja treba da žvalavim s nekim da ne bih mislio da gubim pare. Već sam objasnio u drugoj temi zašto mi se taj MIX1000 isplati ali kad prođe tih 12 meseci - videćemo.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori