Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
- kapoerista90
- Expert
Mislim da jeste, ako ti je muzika važnija od slikanja i ako ti treba kvalitetna izrada i WiFi. Plus N91 izgleda MNOGO originalnije od N73 (ostalo je stvar ukusa, ljepota i to, ali originalnost je neporeciva). Moraš znati da je ekran na N91 neuporedivo slabiji od onog na N73. Ipak probaj da uzmeš bar 20€! 
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- kapoerista90
- Expert
Nisam hteo da pravim novu temu, pa cu ovde da postavim ovu glupavu situaciju koju imam u siroj porodici
rodjeni brat ima sonyericsson k700, a sestra od ujaka nokiju 6070. Sestra je predlozila bratu menjazu telefona, jer je ona sonyericsson fan, svidja joj se meny na sonyericssonu, a bratu je svejedno, samo da radi, i da moze da stavi mp3 pesmu koja mu sad zvoni na k700
Pita on mene da li da se menja, a ja pitam vas
Mislim, je...., kakve masine su u opticaju, kad pored ta 2 pogledam moj p990

rodjeni brat ima sonyericsson k700, a sestra od ujaka nokiju 6070. Sestra je predlozila bratu menjazu telefona, jer je ona sonyericsson fan, svidja joj se meny na sonyericssonu, a bratu je svejedno, samo da radi, i da moze da stavi mp3 pesmu koja mu sad zvoni na k700

Pita on mene da li da se menja, a ja pitam vas

Mislim, je...., kakve masine su u opticaju, kad pored ta 2 pogledam moj p990

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Imam ponudu da mijenjam N95 uz minimalnu doplatu za 1 dan star N82 black...
Ne znam sta da radim jer sam dugo pricao da cu uzeti N82 ali sam se stvarno vezao za N95, telefon me stvarno odlicno sluzi a iskreno i vise mi se svidja po izgledu od N82, i takodje mi je super sto je manji jer mogu komotno da ga nosim u futroli... S druge strane, N82 je noviji model, sa vise ram memorije(mada ni na N95 mi nikad nije falilo rama-a), ima xenon... Sta da radim?
Ne znam sta da radim jer sam dugo pricao da cu uzeti N82 ali sam se stvarno vezao za N95, telefon me stvarno odlicno sluzi a iskreno i vise mi se svidja po izgledu od N82, i takodje mi je super sto je manji jer mogu komotno da ga nosim u futroli... S druge strane, N82 je noviji model, sa vise ram memorije(mada ni na N95 mi nikad nije falilo rama-a), ima xenon... Sta da radim?
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Ako ti nije potreban veci displej, ako nisi zadovoljan slajderom i ako ces slikati u mracnijim uslovima gde Xenon moze da ti odradi odlican posao ti uzmi N82!
I ja sam se bio dvoumio izmedju N82 i 95 8gb ali uzeh N82 jer nekako mi je (za moj ukus) lepsi i nisam hteo da razmisljam o slajederu i zastiti na kameri!
I ja sam se bio dvoumio izmedju N82 i 95 8gb ali uzeh N82 jer nekako mi je (za moj ukus) lepsi i nisam hteo da razmisljam o slajederu i zastiti na kameri!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Pa nije da mi je NEOPHODAN veci displej ali u svakom slucaju jako dobro dodje...
slajd stvarno ima malo lufta, ali nista drasticno s cim ne mogu da zivim...
sto se tice slikanja, pa u zadnje vrijeme stvarno mnogo manje slikam, a u mracnim uslovima nisam odavno napravio nijednu sliku, a one sto su bile u mraku N95 je sasvim dobro napravio(naravno znam da bi N82 jos bolje)...
Taj problem sa zastitom kamere nemam jer imam obicnu N95-icu koja ima dobru zastitu.
I dalje sam neodlucan...
slajd stvarno ima malo lufta, ali nista drasticno s cim ne mogu da zivim...
sto se tice slikanja, pa u zadnje vrijeme stvarno mnogo manje slikam, a u mracnim uslovima nisam odavno napravio nijednu sliku, a one sto su bile u mraku N95 je sasvim dobro napravio(naravno znam da bi N82 jos bolje)...
Taj problem sa zastitom kamere nemam jer imam obicnu N95-icu koja ima dobru zastitu.
I dalje sam neodlucan...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei, ja bih menjao, uz MALU doplatu imas jaci blic, bolju bateriju, bolji GPS reciver (tako se prica), a i lepsi mi je od obicne n95 (
nije zato sto ga ja imam...)!
Ekran je za nijansu manji, uoredjivao sam i skoro se i ne primecuje...
E sad je mali problem sto je n95 u prodaji skuplji od n82... a ti ces doplatiti..!??!?

Ekran je za nijansu manji, uoredjivao sam i skoro se i ne primecuje...
E sad je mali problem sto je n95 u prodaji skuplji od n82... a ti ces doplatiti..!??!?

U potpunosti se slažem! Model je noviji, praktičniji jer nema slajdere i zezancije, primijetićeš značajno kvalitetniju izradu... To je van ovog navedenog. I trebalo bi da je reprodukcija muzike glasnija i kvalitetnija na N82. U svakom slučaju, novo je novo, još crn, mora da mnogo moćno izgleda. Ja bih rado jedan N82 uz N91. 
Pozdarv!

Pozdarv!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.