Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
I primjetio sam da se ovo "pregrijavanje" telefona samo dok koristim internet preko 3G mreze, dok evo upravo sad koristim EDGE i telefon je sasvim normalan bez trunke "pregrijavanja". Zna li neko u cemu je fazon?
Mozda zbog prevelikog opterecenja telefona a mozda je nesto do same 3G mreze .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
ubacio sam kingston 4gb (sa mini-sd adapterom) i stalno piše kartica oštećena stavim je u n82 i tu radi ok , stavim kingston 2gb sa istim mini-sd adapterom i n73 je vidi ...
nisam hteo da dabl postujem ali moram da bi ljudi videli da sam odgovorio:
zvao sam ga i poshto ne izbijam iz kutje od operacije u februaru nisam znao da je prodao n73, kazhe da nije siguran koja je kartica bila mada misli da je corsair
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
Uzeo sam N73 ME sa 2 gb.....prilicno sam odushevljen kvalitetom i uopshte default mogucjnostima koje daje, pa me zanima, poshto sam proshli smart phone imao pre jedno 2 god. a i ne mogu da citam ovih 104 stranica, da me neko podseti kako se instaliraju programi tipa FExplorer i slicno ako uopshte moze jer sam prebacio preko usb-a ali nece da pokrene instalaciju....lepo bi bilo da dobijem i neke korisne informacije tipa shta bi trebalo da uradim sa telefonom, da instaliram josh neku aplikaciju, da se predplatim na neshto...ili neki kicheraj od programa ...unapred zahvalan na svakom korisnom odgovoru
Ukratko prvo moras imati uradjen sertifikat za svoj telefon, kasnije ces uz pomoc tog fajla-sertifikata ''potpisivati'' programe (kao sto je FE-explorer koji si naveo). I tako potpisane programe ces kao sto si i sam napisao prebaciti preko usb-a i instalirati u svoj telefon. Ipak je korisno procitati neke od tema na ovom forumu kao sto je ''tutorijal-kako doci do sertifikata''....Naravno, postoje teme za telefon tj. skinovi koje rade i bez toga ili igrice koje su ''java' i ne moraju se potpisivati...
da li postoji program za snimanje razgovora za N73 ? ako postoji lepo bi bilo da neko okaci link, i ne morate samo za taj jedan program, ako ima josh korisnih slobodno ...........
Postoji vise programa best call recorder,ultimate voice recorder,alon mp3 dictaphone.. .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
e ljudi gde ste vi kupovali telefone? gledao sam neke cene ... za n73me ...najjeftiniji 250e a kod ovlashcenog prodavca 285! nije neka velika razlika. planiram da pazarim uskoro..pa me zanima sta mislite..da li se ispalti dodati 2800din. kad vec dajem tolike pare.. nesto mi se ne daje toliko ovim muvatorima gde je telfon skinut sa neke mreze a mozda mi ne daj boze zapadne i neki koirscen
pozz
Ljudi zanima me kod vlasnika N73 kako vam se cini zvuk u slusalici dok pricate sa nekim, meni se uzasno slabo cuje kad uporedim sa nekim drugim telefonima.... Da li je to tako fabricki ili je to neki hardverski kvar pa se da napraviti za neke male pare ako ikako moze....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.