Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Cao drugari posto danas postajem vlasnik e61 treba mi mala pomoc!!namie tel kupujem zbog velicine i kvaliteta ekrana i naravno wifi-ja e sad me zanima kako da koristim net jel treba da se negde uplati?? molim za pomoc
Ne trebas nigde uplacivati taj wifi! nego ukljucis da ti trazi wifi mrezu i kada ti nadje neku prikacis se na nju i vozi! ali mora da bude free ili da znas user/pass da bi je koristio!
Hvala Galle nego ima jos nesto svaki put kad proverim kredit znaci kucam *100# kad dobijem informaciju o preostalom iznosu kredita u isto vreme se cuje ton isiti onakav koji koristim kad primim sms poruku!!jel moze to da se iskljuci jer je pocelo da me nervira
Ima nachin! Odgovor je u Rock Your Mobile Message Tones applikaciji. Sa njom moze za sve da se definishe posebna melodija za poruku, za svaki kontakt ponaosob. Nazalost, aplikacija je dosta bagovita, pa se meni deshava da nakon par sati prestane da radi. Video sam da i drugi ljudi imaju isti problem. E sad, ti vidi, ako ti radi, super, ako ne... cvrc
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.