...pa, nece nam ni biti potrebna. R8ba024 uopste nema bugova. Kad smo vec kod softvera, da li postoji k800 (ne k810) r8ba024, posto sam ga nasao na mom kompu, i ne znam da li je to greska
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Momci,treba mi jedno objasnjenje.Danas sam flesovao K800 u K810.Posto nisam uspeo da sa www.rapidshare skinem verziju R8BA024,skinuo sam ga sa ceskog sajta.Naravno,file sistem tog softa ne podrzava srpski jezik.Pitanje je da li mogu da ubacim srpski jezik,a da ne ubacujem drugi file sistem,jer nemam net na kompu?Znaci,da skinem srpski i da ga uploadujem u telefon.Unapred hvala.
Miodrag N73, to nazalost nije moguce, ako mislis da ubacis srpski bez dodatnog fleshovanja!
Moraces naknadno da mu fleshujes FS (FS_S_E_Europe) i naravno Custom pack koji mora da je istog regiona kao i FS!
Moj savet ti je da ga fleshujes ponovo, naravno sa R8BA024 koji mozes naci >>OVDE<< (10-11 post)
I ne moraš ponovo da ubacuješ file sistem, dovoljno je da flešuješ MAIN i CUSTOM PACK. Na taj način FILE ti ostaje sačuvan, što će reći imenik, poruke i sve što si u međuvremenu sam ubacio u memoriju telefona.
Hvala rixxon,resio sam problem.Ubacio sam softver od K810.Moze li se SE K850 modovati kao K800/K810?Koja je zadnja verzija programa X++?Ja imam verziju 3.1
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.