Ne znam pod kakvim uslovima se prodaju telefoni, i uz koje pakete, ali mi je ovo isuvise povoljno. Oglas iz danasnjih novina
Bese slika, ali misteriozno nestade
Poslednja izmena od geza u Pon, 16. Jun 2008. 00:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Jedino sto nijedan operater ne nudi toliko Nokia u svojoj ponudi, a tu su telefoni svih vrsta. Novel ima isto neku akciju, ali kod njih bas pise da se prodaju uz pakete, za razliku od ovog oglasa.
Fora je sto na tom oglasu nije nista pisalo oko mt:s-a , niti da ide uz te tarife... jako bezobrazno od njix ... pogotovo sto sam ih zvao to jutro, sav srecan sto cu uzeti n81 kad ono... nista !
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
pitao sam vec par puta al evo da ubodem temu
u kom je fazonu K850i koji je pocetkom februara bio 315e a sada 349e? nekako je logicnije da posle 6 meseci cena padne, ako nista da ostane na istom a ona jos prosla
interesuje me jel to neki trend sad da rastu cene kasnije ili je ovo izuzetak jer mi treba novi telefon pa da znam sta da radim...
sve a i vise od toga ti je pojasnjeno na ovih 16 strana , tako da ako zelis odgovor, a ne zelis da mi ponovo kucamo tih 16 strana, ja ti preporucujem da ih fino procitas .
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.