Sony Ericsson u 2008. i glasine o novim telefonima.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Mnogo dobro izgleda u crnoj boji!
Jedan lepsih SE telefona i uopsteno telefona na trzistu! (po nekom mom ukusu a + ne volim slajdere)
Za kada je potvrdjena Xperia da ce se pojaviti na trzistu?
Jedan lepsih SE telefona i uopsteno telefona na trzistu! (po nekom mom ukusu a + ne volim slajdere)
Za kada je potvrdjena Xperia da ce se pojaviti na trzistu?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
McLaren F1, da li si ti igde na netu uspeo da nadjes neki preview X1 ili neki kratak video kako zapravo izgleda meni i kakve opcije ima? Ja sam nasao neke tekstove ali svuda je prikazano ono nesto osnovno tj kako izgleda fon, kako izgleda displej i kako se moze podesiti razliciti izgled na tom displeju ali nigde nisam nasao nesto detaljnije!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Najavljen model "za one sa jeftinijim kartama", kako mi se cini.
http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Er ... _2977.html

http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Er ... _2977.html
McLaren F1, hvala! 
Jedva cekam da se pojavi review ali i da ga vidim uzivo i da ga procackam! Pa ako bude valjao da se nabavlja!
Ovo je prvi SE koji mi se svideo!
Voleo bih da cujem misljenja "strucnjaka" o ovom telefonu!
Sinoc sam na sajtu bgr nasao ove slike:

Otvorite slike zadnje dve (ove na kojima nije ukljuceno osvetljenje na ekranu, i uvelicajte je i videcete kako izgleda MENI!!!!
) Naravno ako nekoga interesuje! 

Jedva cekam da se pojavi review ali i da ga vidim uzivo i da ga procackam! Pa ako bude valjao da se nabavlja!

Sinoc sam na sajtu bgr nasao ove slike:

Otvorite slike zadnje dve (ove na kojima nije ukljuceno osvetljenje na ekranu, i uvelicajte je i videcete kako izgleda MENI!!!!

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- McLaren F1
- Ex-Moderator

Samo da najavim da su P5i (Paris) i G702 (BeiBei) otkazani!
Pretpostavlja se da su oba telefona otkazana usled velikog broja kritika ljudi koji su ih testirali, i drugih ljudi bliskih SE-u...
Poslednji u nizu je i >>OVAJ<< review od strane MR-a, gde je u najmanju ruku receno da je G702 (BeiBei) cist promasaj kompanije!
Prica se ovde ne zavrsava jer se spekulise da bi i P5i i G702 ipak mogli da se nadju na trzistu, ali azijskom!

Valjda je neko konacno obavestio genije iz SEa da 208mhz, ekran i os stari 3 godine nisu nikom intresantni...
Znaci SE se definitivno povlaci sa trzista high end smartphoneova. (X1 ne racunam to je HTC sa losim softverom)
Znaci SE se definitivno povlaci sa trzista high end smartphoneova. (X1 ne racunam to je HTC sa losim softverom)
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
- McLaren F1
- Ex-Moderator

Naleteo sam na na jednu vrlo zanimljivu vest na SE-NSE, naravno zanimljivu za fanove SE-a!

Evo prevoda:
Iskreno, jedva cekam da ih vidim!Secate se W950? Touch screen smart telefona sa 4GB interne memorije za muziku! A, W960? Touch screen smart telefona sa 8GB memorije za muziku. Pogadjajte kakav ce biti njegov naslednik. Pogodili ste! To ce biti touch screen smart phone sa 16GB interne memorije za muziku, i bice pozicioniran u sam vrh SonyEricsson-ovog portofolija.
Ovo je sve sto znamo u ovom trenutku, tako da nek ovo bude samo glasina dok ne saznamo jos.![]()
Medjutim, ono sto je sigurno, jeste to da ce ovaj telefon biti jedan od SonyEricsson-ovih "flagship" telefona - verovatno - ove godine, zajedno sa sledecim business "flagship" telefonom "Hecato" i imaging "flagship" telefonom koji je vec predstavljen, a to je C905.![]()
![]()

Originalni tekst mozete videti >>OVDE<<

- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Nadam se da ce imati bolju prodju od W960, da ce biti nabudzeniji i da ce biti pristupacniji sirim ljudskim masama! 

- McLaren F1
- Ex-Moderator